Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze serwer na plikach Tevia.pl.

Na samym Początku serwera spytałem mika czy jak go tam wabia czemu strona główna tevi nawet z zapowiedzią bubexa, odpowiedział ze to Tymczasowa. Okej patcher ten sam, metiny na 220 te opony takie same. Śmiech na sali. To jak vea nie poleci bo to największe lizo dupy.

A to ze angelorum miało coś od danego to nie uwierzę... Deev ma jakąś gildie?

Twoj mozg jest na plikach Tevia.pl.

Jakbys uzyl cwiartki tego czegos co przypomina ten piekny narzad to bys wiedzial, ze wszystkie serwery kreta maja TEN SAM patcher a opony znajduja sie w cliencie od 2010.

Ze takie ameby jeszcze maja prawo glosu..

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze serwer na plikach Tevia.pl.

Na samym Początku serwera spytałem mika czy jak go tam wabia czemu strona główna tevi nawet z zapowiedzią bubexa, odpowiedział ze to Tymczasowa. Okej patcher ten sam, metiny na 220 te opony takie same. Śmiech na sali. To jak vea nie poleci bo to największe lizo dupy.

A to ze angelorum miało coś od danego to nie uwierzę... Deev ma jakąś gildie?

7a9c752e707607c1acb93e1718670422.gif

Opublikowano

Wiedziałem że @sherer w końcu doprowadzi do tego z serwerem.

Dawid, nie oszukujmy się, nie interesuje Cie zbytnio sytuacja na serwerze, pozwalasz im na wszystko.

Ja rozumiem że Mike to "właściciel" ale on ma tak samo na wszystko wyebane.

Nie wmówisz mi że Ty to nie Jerry, wiele osób o tym wie, jak nie każdy, a Ty i tak będziesz się upierał że nie, a najwięcej się tu wypowiadasz.

Serwer był na prawdę dobry, miał nawet potencjał by być dalej najlepszym easy jaki był.

Po tym co się działo jak się zachowywaliście to wiecie.

Teraz na pewno obrońca uciemiężonych wyjedzie ze swoimi mądrościami, ale taka jest prawda że ten serwer już spadł na dno.

Z 1.5k online spadło o ile?

Szkoda serwera i tego co tam odwalaliście :P

//////

Dobrze wiesz @sherer że ja to mogę udowodnić, byłem w teamie od początku beta testów.

////

@RevoriaMetin2

Skończ ściemniać Mike, nie nadawałem RANG, a uprawnienia do widoczności prywatnego działu.

Nikomu nie groziłem że wyleci z teamu jak nie będzie posłuszny, jedynie easy dostawał po łbie za to jak traktował innych i jak się zachowywał.

Jedynie co zrobiłem po odejściu to się odbanowałem.

Pamiętasz jak kazałeś mi banować ludzi za rozmowy o "balansie serwerowym"? A potem kazałeś zacenzurować słowo balans? :D

Banowanie za komentowanie Twoich wyborów na GM? Tego sobie nie przypominasz? :)

Nie napisałem nawet jednego słowa kłamstwa o Was.

Opublikowano

Dawid, nie oszukujmy się, nie interesuje Cie zbytnio sytuacja na serwerze, pozwalasz im na wszystko.

Nie wmówisz mi że Ty to nie Jerry, wiele osób o tym wie, jak nie każdy, a Ty i tak będziesz się upierał że nie, a najwięcej się tu wypowiadasz.

Serwer był na prawdę dobry, miał nawet potencjał by być dalej najlepszym easy jaki był.

Teraz na pewno obrońca uciemiężonych wyjedzie ze swoimi mądrościami, ale taka jest prawda że ten serwer już spadł na dno.

Kolejny. Zabijcie sie wszyscy.

Nie wypuscilem zadnego serwera po za temida.

Opublikowano

Wystarczyłaby porządna reklama i serwer wróci na swoje miejsce, ale jak reklamy na yt ( u paru ludzi +2k subów ) nie będzie to marnie to widze..

Opublikowano

//////

Dobrze wiesz @sherer że ja to mogę udowodnić, byłem w teamie od początku beta testów.

Ty akurat w tym przypadku nie powinieneś się wypowiadać. Najpierw robisz wszystko żeby zwrócić uwagę administracji, użytkowników, po czym obrażasz ją jak i serwer na innym forum. Prosty przykład - piszesz pod prezentacją, że serwer się rozwija, a dzień wcześniej na innym forum piszesz, że jest u Nas mniej graczy niż na starych, wymarłych serwerach.

Co takiego odwaliliśmy? Zaufaliśmy dwóm ludziom, których uważaliśmy za odpowiedzialnych ludzi, którzy będą mieli równo pod sufitem i nie zadziałają na niekorzyść serwera. Mam Ci przypomnieć co robiłeś na Naszym forum? Zrezygnowałeś z administratora, jednak dalej zachowywałeś się jak Pan i władca, nadawałeś swoim kumplom rangi, które miały dostęp wszędzie, groziłeś ludziom, którzy pełnili u mnie jakiekolwiek funkcje tym, że stracą rangę jeżeli nie będą posłuszni. Nie udawaj świętego i grzecznego. Dopiero jak odebraliśmy Ci dostęp "wewnętrzny" spadłeś na ziemię, ponieważ poczułeś, że nie masz już żadnej mocy.

Co do liczby aktywnych graczy - wypowiadałem się na ten temat nie jeden raz. Nawet jeżeli siedzielibyśmy na serwerze 24/7, robili często eventy, itd i tak serwer z czasem by się wyludnił. Na rynku Metina pojawiają się nowe serwery, które rywalizują między sobą i rozdzielają graczy. W dodatku żaden z YT'berów nie zgodzi się na stałe nagrywanie z jednego serwera. YT'ber nagra serie - idzie na inny serwer. W ten sposób reklama słabnie, tak samo jak Nasz zasięg. Żaden YT'ber nie zgodzi się teraz na poprowadzenie serii, ponieważ każdy zna już ten serwer i nie robi dużej aktywności (a właśnie na tym zależy YT'berom).

Możemy stanąć na głowie, zrobić wszystko - niewiele to zmieni. Serwer z czasem zacznie tracić graczy, wyludni się. Ciężko w tych latach o utrzymanie stałej grupy graczy.

Opublikowano

//////

Ty akurat w tym przypadku nie powinieneś się wypowiadać. Najpierw robisz wszystko żeby zwrócić uwagę administracji, użytkowników, po czym obrażasz ją jak i serwer na innym forum. Prosty przykład - piszesz pod prezentacją, że serwer się rozwija, a dzień wcześniej na innym forum piszesz, że jest u Nas mniej graczy niż na starych, wymarłych serwerach.

Co takiego odwaliliśmy? Zaufaliśmy dwóm ludziom, których uważaliśmy za odpowiedzialnych ludzi, którzy będą mieli równo pod sufitem i nie zadziałają na niekorzyść serwera. Mam Ci przypomnieć co robiłeś na Naszym forum? Zrezygnowałeś z administratora, jednak dalej zachowywałeś się jak Pan i władca, nadawałeś swoim kumplom rangi, które miały dostęp wszędzie, groziłeś ludziom, którzy pełnili u mnie jakiekolwiek funkcje tym, że stracą rangę jeżeli nie będą posłuszni. Nie udawaj świętego i grzecznego. Dopiero jak odebraliśmy Ci dostęp "wewnętrzny" spadłeś na ziemię, ponieważ poczułeś, że nie masz już żadnej mocy.

Co do liczby aktywnych graczy - wypowiadałem się na ten temat nie jeden raz. Nawet jeżeli siedzielibyśmy na serwerze 24/7, robili często eventy, itd i tak serwer z czasem by się wyludnił. Na rynku Metina pojawiają się nowe serwery, które rywalizują między sobą i rozdzielają graczy. W dodatku żaden z YT'berów nie zgodzi się na stałe nagrywanie z jednego serwera. YT'ber nagra serie - idzie na inny serwer. W ten sposób reklama słabnie, tak samo jak Nasz zasięg. Żaden YT'ber nie zgodzi się teraz na poprowadzenie serii, ponieważ każdy zna już ten serwer i nie robi dużej aktywności (a właśnie na tym zależy YT'berom).

Możemy stanąć na głowie, zrobić wszystko - niewiele to zmieni. Serwer z czasem zacznie tracić graczy, wyludni się. Ciężko w tych latach o utrzymanie stałej grupy graczy.

Znajdzie się nie jeden YT'ber który by nagrał serie z takiego serwera, nawet jeśli seria przyniesie 20 nowych aktywnych graczy to serwerowi wyjdzie tylko na dobre

Opublikowano

//////

////

@RevoriaMetin2

Skończ ściemniać Mike, nie nadawałem RANG, a uprawnienia do widoczności prywatnego działu.

Nikomu nie groziłem że wyleci z teamu jak nie będzie posłuszny, jedynie easy dostawał po łbie za to jak traktował innych i jak się zachowywał.

Jedynie co zrobiłem po odejściu to się odbanowałem.

Pamiętasz jak kazałeś mi banować ludzi za rozmowy o "balansie serwerowym"? A potem kazałeś zacenzurować słowo balans? :D

Banowanie za komentowanie Twoich wyborów na GM? Tego sobie nie przypominasz? :)

Nie napisałem nawet jednego słowa kłamstwa o Was.

Mają wyjebane? Przecież wszystko na serwerze jest okej... są eventy, update, Mike jest co chwile na forum...

Nie ich wina że to Polskie społeczeństwo jest już tak niedojebane że leci wszędzie za swoim youtuberkiem... Reklama była spora serwer dość długo stoi i tak z pokazną liczbą graczy. Wpadka była tylko z tym eq i zaraz hałas że serwer pada, że administracja nic nie robi.. Pierdolenie.

Ty nie pisałeś kłamstw? A kto k***a biegał po forach i opierdalał im dupe? Pierw lizałeś i jak zebrałeś jakieś info leciałeś gdzie indziej to powtórzyć przekręcając słowa. Kurwa gruby miej szacunek do siebie i nie wpierdalaj się miedzy wódkę a zakąskę.

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie ;)

Co do serwera,najlepszy easy w tej chwili,co prawda liczba graczy spada...może jakoś da się to odbudować.

Po aktualizacjach widać,że administracja zajmuje się serwerem (TEAM). Co prawda mogliby częściej odpisywać graczom na pw bądź siedzieć na ts'ie (mowa tu o GM).

Konkurencja będzie- jest to nieuniknione.Ale sporo ludzi idzie zobaczyć na nowy serwer,jednak po chwili wracają na Revorię.

Oczywiście serwer POLECAM i ZAPRASZAM.

Opublikowano

Polecam serwer, pierwszy na którym gram od 4 letniej przerwy i gra się mega, minimalnie do modyfikacji ale jest i tak supi

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Kiedy ogłosicie wyniki rekurtacji nowych gmow? 

Z tego co się orientuje to jutro. (piątek)

Bodziak coś robi w pvp czy robi ale jako dywan? :)

teraz bodziak coś tam już robi :)

Opublikowano

opłaca się zaczynać grę na tym serwerze czy nie bardzo? (szczerze, nie chcę zmarnowac czasu zeby serwer zaraz padł)

Wydaję mi się,że serwer jeszcze postoi. Także zaczynaj grę,zapraszam ;)

Opublikowano

Kiedy ogłosicie wyniki rekurtacji nowych gmow?

Z tego co się orientuje to jutro. (piątek)

Bodziak coś robi w pvp czy robi ale jako dywan? :)

teraz bodziak coś tam już robi :)
Szanse z dagg lub wp ma? Czy jednak dagger i wp op? :)
Opublikowano

Z tego co się orientuje bodziak z daggerem szanse teraz ma. Nie wiem jak wygląda sprawa bodziak vs WP.    

Serwer oczywiście POLECAM i ZAPRASZAM.

Opublikowano

Wystarczyłaby porządna reklama i serwer wróci na swoje miejsce, ale jak reklamy na yt ( u paru ludzi +2k subów ) nie będzie to marnie to widze..

Tak na polsat i tvn niech zrobią a ty im to zapłacisz i będziesz miał porządną reklame. ^^

Opublikowano

No tak powiem,że serwer godny uwagi.Poczytałem o tym spadku graczy,ale mnie to nie zniechęciło.

Wejde,zobacze.Aktualnie jestem pozytywanie nastawiony.Do zobaczenia na serwerze.

Opublikowano

No tak powiem,że serwer godny uwagi.Poczytałem o tym spadku graczy,ale mnie to nie zniechęciło.

Wejde,zobacze.Aktualnie jestem pozytywanie nastawiony.Do zobaczenia na serwerze.

Sama rozgrywka przebiega bardzo dobrze, jak masz jeszcze zgraną gildię, to serwer jest idealny. 

Ostatnio było trochę szumu i jakiś niepotrzebnych sytuacji, ale nadal opłaca się grać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Polecam serwer, wbijajcie grać, bo serwer jest wspaniały, exp okej, drop super, dungeony i reszta extra. Zapraszam serdecznie wszystkich, serwer jak najbardziej godny uwagi!

Polecam serwer, wbijajcie grać, bo serwer jest wspaniały, exp okej, drop super, dungeony i reszta extra. Zapraszam serdecznie wszystkich, serwer jak najbardziej godny uwagi!

Opublikowano

Jak na tą chwile nie polecam. Kiedy dostaniemy nagrody za Turniej Gildii ? Ile można czekać ? mineło już ile ? hmm... miesiac ? i nadal 0 informacji nawet, że Turniej został zakończony kto wygrał itp. Jak zauwazyłem teraz nawet został usuniety z forum poddział "Turniej gildii" w Dziale  "Turnieje Revoria.eu". 

Droga Administracjo nadal czekamy. ;) Nie muszą być unikatowe kostiumy, ale chociaż te zwykłe białe bojowniki z IS tylko, że na 50 dni. ;) Jeszcze pomnik mieliśmy dostac, ale mozecie już sobie go darować. :D 

Pozdrawiamy

Gildia SempreAlFine. 

Ps. nagrody za turniej PVP wczoraj rozdaliście to dlaczego od razu za Turniej Gildii nie rozdaliście ?

Napisałem na forum - nagrody zostaną rozdane w następnym tygodniu.

Wake UP !

już jest " w następnym tygodniu " , a nagród jak nie ma tak nie ma. A tym bardziej wiadomości na forum o nich, także nie pisz głupot. :) 

Jak na tą chwile nie polecam. Kiedy dostaniemy nagrody za Turniej Gildii ? Ile można czekać ? mineło już ile ? hmm... miesiac ? i nadal 0 informacji nawet, że Turniej został zakończony kto wygrał itp. Jak zauwazyłem teraz nawet został usuniety z forum poddział "Turniej gildii" w Dziale  "Turnieje Revoria.eu". 

Droga Administracjo nadal czekamy. ;) Nie muszą być unikatowe kostiumy, ale chociaż te zwykłe białe bojowniki z IS tylko, że na 50 dni. ;) Jeszcze pomnik mieliśmy dostac, ale mozecie już sobie go darować. :D 

Pozdrawiamy

Gildia SempreAlFine. 

Ps. nagrody za turniej PVP wczoraj rozdaliście to dlaczego od razu za Turniej Gildii nie rozdaliście ?

Wake UP !

już jest " w następnym tygodniu " , a nagród jak nie ma tak nie ma. A tym bardziej wiadomości na forum o nich, także nie pisz głupot. :) 

Pozdrawiamy

Gildia SempreAlFine. 

Wake UP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...