Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C71Mgg6.png

Wraz z dzisiejszą przerwą został włączony Event Wielkanocny. Podczas eventu możemy wydropić Wielkanocną Szkatułkę.
qAQGpHn.jpg

A oto co możemy z nich wydropić:
- 1x Chińska Ognista Petarda,
- 1x Owoc Życia,
- 10x Małż,
- 1x Złota Sztabka (10KK Yang),
- 1x Mikstura Pośpiechu,
- 1x Szczęśliwa Złota Moneta (1H - 50%),
- 1x Rękawica Złodzieja (1H - 50%),
- 1x Pierścień Doświadczenia (1H - 50%),
- 1x Nieb. Wywar Tajemnic,
- 1x Czerw. Wywar Tajemnic,
- 1x Czekoladowe Jajko,
- 1x Jajko z Awokado,
- Kostium Wielkanocny Exp,
- Kostium Wielkanocny PvP,
- 1x Bryła Złota (500KK Yang),
- 1x Kupon Po (100),
- Pieczęć Kurczaka,
- 1x Pierścień Doświadczenia (1H - 100%),
- 1x Skin wielkanocny (w),
- 1x Skin wielkanocny (N),
- 1x Skin wielkanocny (S),
- 1x Skin wielkanocny (SZ)

Na serwerze zagościły Króliki (Zły Pan Królik i Dobry Pan Królik) i Kurczaki, potrzebne do nowej misji wielkanocnej. A wyglądają one następująco:

giNxagg.jpg

KMpRPY6.jpg

Nie zabrakło również nowych petów, dopalaczy, wierzchowców i kostiumów.

Pety:

3cg4gU6.jpg

4N7erfR.jpg

Króliczek Sabrinka:

8WwjUQ8.jpg

Kurczak Michałek:

Bhcsw1o.jpg

Wierzchowce:

yNwndcS.jpg

CvuevAP.jpg

Kostiumy:

393lwxO.jpg

ZzwZMB2.jpg

ns8W0cq.jpg

gFedQAV.jpg

17kfNK5.jpg

T8KPZwA.jpg

4DZJPsq.jpg

pPkUw99.jpg

Dopalacze:

TT0pAed.jpg

NFnLin0.jpg

Event trwa do wtorku (29.03.2016r.) do ok. godziny 23:00.

Opublikowano

Obrazą dla mojej osoby jest podbijanie wam prezki. xD 
Już dawno pokazaliście to, jacy jesteście. 

Powo, Dejv. Może chociaż Tobie coś w głowie zostało ;) 

Nie polecam serdecznie. Bany dla każdego, w zależności od humoru każdego z administracji. Nie tylko na forum. 

85q7OmB.jpg
RH1hWmA.jpg

Powodzenia w rozwijaniu serwera. Tego, czy tam już kolejnego, bo nie w temacie jestem, coś ucichło wszystko. 

tMjZlYU.png

Opublikowano

Obrazą dla mojej osoby jest podbijanie wam prezki. xD 

Już dawno pokazaliście to, jacy jesteście. 

Powo, Dejv. Może chociaż Tobie coś w głowie zostało ;) 

Nie polecam serdecznie. Bany dla każdego, w zależności od humoru każdego z administracji. Nie tylko na forum. 

85q7OmB.jpg

RH1hWmA.jpg

Powodzenia w rozwijaniu serwera. Tego, czy tam już kolejnego, bo nie w temacie jestem, coś ucichło wszystko. 

Użytkownik TheNextEpisode dobrze wie za co otrzymał blokadę i niech nie udaje niewinnego.

Opublikowano

Jak na tą chwile nie polecam. Kiedy dostaniemy nagrody za Turniej Gildii ? Ile można czekać ? mineło już ile ? hmm... miesiac ? i nadal 0 informacji nawet, że Turniej został zakończony kto wygrał itp. Jak zauwazyłem teraz nawet został usuniety z forum poddział "Turniej gildii" w Dziale  "Turnieje Revoria.eu". 

Droga Administracjo nadal czekamy. ;) Nie muszą być unikatowe kostiumy, ale chociaż te zwykłe białe bojowniki z IS tylko, że na 50 dni. ;) Jeszcze pomnik mieliśmy dostac, ale mozecie już sobie go darować. :D 

Pozdrawiamy

Gildia SempreAlFine. 

Ps. nagrody za turniej PVP wczoraj rozdaliście to dlaczego od razu za Turniej Gildii nie rozdaliście ?

Opublikowano

Palicie powoli w c**ja i to ostro. 
Nie spodziewałbym się tego SHERER :/
Odpisujecie tak jakbyście nam łaske robili, że w ogóle odpisujecie. 
Palenie w c**ja z nagrodami do tego palenie w c**ja z pseudo naprawą misji/ bugów z mapami itp./
Na forum każdy każdego bolcuje a wy wyróżniacie osoby i one nagle mają k***a wszystko w grze. 
Na początku odszedłem bo mi się nie chciało, Reroy odszedł. Teraz kto odejdzie? Renfri czy DeeR?
deeV to nie wiem za jaki c**j ma GM'a. 
A ja głupi próbowałem jeszcze wrócić XDDDD

Do tych którzy myślą, że Mistrzowie Gry nie mają komendy /item przez co na prywatnych postaciach grają jak normalni ludzie.
Co prawda, komendy nie mają. Wystarczy, że na GM'ie zmieni się w jakiegoś bossa z dungeonu po czym jak się go ubije to normalnie lecą ulepki.
Tak koledzy, to właśnie stąd gildia EQUALIBRIUM miała najszybciej eq zrobione w czym postać mistrza Gry (DeeR'a) miała zrobione to eq jako pierwsza.
Sam święty nie jestem bo robiłem dokładnie to samo ale nie wydawałem tego dla gildii a dla siebie :D

BAJOO 
Teraz dostanę bana na forum - [GM]Noon.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Palenie w c**ja z nagrodami do tego palenie w c**ja z pseudo naprawą misji/ bugów z mapami itp./

Na forum każdy każdego bolcuje a wy wyróżniacie osoby i one nagle mają k***a wszystko w grze. 

Na początku odszedłem bo mi się nie chciało, Reroy odszedł. Teraz kto odejdzie? Renfri czy DeeR?

Do tych którzy myślą, że Mistrzowie Gry nie mają komendy /item przez co na prywatnych postaciach grają jak normalni ludzie.

Co prawda, komendy nie mają. Wystarczy, że na GM'ie zmieni się w jakiegoś bossa z dungeonu po czym jak się go ubije to normalnie lecą ulepki.

Tak koledzy, to właśnie stąd gildia EQUALIBRIUM miała najszybciej eq zrobione w czym postać mistrza Gry (DeeR'a) miała zrobione to eq jako pierwsza.

Sam święty nie jestem bo robiłem dokładnie to samo ale nie wydawałem tego dla gildii a dla siebie :D

BAJOO 

Owszem, dostaniesz bana - za sianie fermentu i fałszywych informacji.

Po 1 - Jedynymi administratorami, którzy mają komendy /item /mob itd jesteśmy my - Mike & Jerry.

Po 2 - Skąd te śmieszne teorie spiskowe z gildią EQUALIBRIUM? DeeR miał takie same komendy jak Ty - zwykły GM. Nasze zaufanie jest ograniczone i nie dalibyśmy osobom, których nie znamy takich komend, nawet Reroy'owi z którym współpracowaliśmy od 3 miesięcy.

Po 3 - Jakimi bugami z misjami? Proszę, wymień mi choć jeden BUG (napiszę jeszcze raz BUG) z misją.

Po 4 - To, że odszedłeś i teraz piszesz "a ja chciałem głupi wrócić" - naprawdę? Zniżyć się do aż tak niskiego poziomu? Nie robisz Nam łaski tym, że odszedłeś. Reroy odszedł, ponieważ rozpoczyna pracę. Sam napisał - chcę zakończyć rolę jako GM, ponieważ nie będę tak aktywny jak kiedyś. Jego decyzję szanuje i nie zmuszę go do dalszej współpracy.

Po 5 - Nie rób z siebie ofiary losu. Nie odpisałem Ci i od razu wylewasz tutaj swoje żale? Dlatego właśnie mamy do osób spoza Naszego środowiska ograniczone zaufanie, ponieważ mogą zrobić coś takiego jak Ty - opluć Nas, oczerniać i wypisywać kłamstwa na forum publicznym.

Po 6 - deev na pewno robił o wiele więcej niż Ty. 90% zgłoszeń na forum rozpatrywane były właśnie przez niego, nie przez Ciebie. Wszedłeś do gry, pobiegałeś 10 minut i zbanowałeś kilka botów - to jest aktywność? DeeR, Deev, Reroy to osoby, które często poświęcały (bądź nadal poświęcają) ponad połowę dnia na grę. Ciebie widziałem cały czas na forum, gdzie wypisywałeś głupoty na SB. Skoro już tam byłeś - czemu nie zajrzałeś do działu z zgłoszeniami?

Po 7 - Myślałeś, że po odejściu od razu wejdziesz na stanowisko GM'a? Mylisz się. Dlaczego Ci nie odpisywałem? Ponieważ sytuacja dla mnie była od początku żałosna. Kilka dni temu odszedłeś i nagle chcesz wracać. Może dlatego, że SM zabrakło? Twoja chciwość tej waluty naprawdę mnie zaskakuje. Cały czas prosiłeś mnie o SM'y, nawet wtedy kiedy opuściłeś stanowisko GM'a. Skoro odszedłeś - Twoja wypłata również.

Cała ta sytuacja od początku według mnie jest zabawna, dlatego kończę tę wypowiedź. Zachowujesz się jak dziecko, co pokazałeś Nam kilka minut temu, pisząc "śmieszne" podanie. Żegnam.

Jak na tą chwile nie polecam. Kiedy dostaniemy nagrody za Turniej Gildii ? Ile można czekać ? mineło już ile ? hmm... miesiac ? i nadal 0 informacji nawet, że Turniej został zakończony kto wygrał itp. Jak zauwazyłem teraz nawet został usuniety z forum poddział "Turniej gildii" w Dziale  "Turnieje Revoria.eu". 

Droga Administracjo nadal czekamy. ;) Nie muszą być unikatowe kostiumy, ale chociaż te zwykłe białe bojowniki z IS tylko, że na 50 dni. ;) Jeszcze pomnik mieliśmy dostac, ale mozecie już sobie go darować. :D 

Pozdrawiamy

Gildia SempreAlFine. 

Ps. nagrody za turniej PVP wczoraj rozdaliście to dlaczego od razu za Turniej Gildii nie rozdaliście ?

Napisałem na forum - nagrody zostaną rozdane w następnym tygodniu.

Opublikowano

BAJOO

Brales cos? Az taki popularny jestem, ze laczycie mnie z co 2 serwerem? Rozbawiles mnie
Opublikowano

BAJOO

Brales cos? Az taki popularny jestem, ze laczycie mnie z co 2 serwerem? Rozbawiles mnie
I odrazu odpowiedziales? k***a błagam.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

BAJOO

I odrazu odpowiedziales? k***a błagam.
K***a czlowieku, siedze sobie w dziale bo jest 21. Czytam sobie devie, wpadlem na revorie bo kurwa moge i zauwazylem jak jakis paranoik wylewa swoje zale. Zreszta, co ja sie bede tlumaczyl, to nie twoja sprawa co robie w wolnym czasie i gdzie i jak szybko odpisuje ;)
Opublikowano

@up

Ale to normalka, ze ty=jerry, nawet jak do gg pisalem to zamiast normalnie sprawe rozwiazac odrazu blok XDD

Server nie jest taki zly no ale czasem w c***a leca.

Opublikowano

@up

Ale to normalka, ze ty=jerry, nawet jak do gg pisalem to zamiast normalnie sprawe rozwiazac odrazu blok XDD

Server nie jest taki zly no ale czasem w c***a leca.

Nikogo nie blokuje, mam zablokowane wiadomosci od nieznajomych od 2 lat.
Opublikowano

@up

Jakos jak napisalem to nie miales zablokowanego i normalnie mi odpisywales XDDD

A no fakt, dodawalem chwile kogos na gg i wtedy napisales. Po mojej odpowiedzi mozesz wywnioskowac czemu mam zablokowane wiadomosci od nieznajomych na gg ;)
Opublikowano

Pozdrawiamy

Gildia SempreAlFine. 

Chyba Mike / Jerry w swojej wyobraźni / snach tam może napisaliście jakieś info. o nagrodach, ale nie w rzeczywistości na forum. :)

Opublikowano

Pozdrawiamy

Gildia SempreAlFine. 

Chyba Mike / Jerry w swojej wyobraźni / snach tam może napisaliście jakieś info. o nagrodach, ale nie w rzeczywistości na forum. :)

Pisałem, nie jeden raz.

Opublikowano

BAJOO 

Owszem, dostaniesz bana - za sianie fermentu i fałszywych informacji.

Po 1 - Jedynymi administratorami, którzy mają komendy /item /mob itd jesteśmy my - Mike & Jerry.

Po 2 - Skąd te śmieszne teorie spiskowe z gildią EQUALIBRIUM? DeeR miał takie same komendy jak Ty - zwykły GM. Nasze zaufanie jest ograniczone i nie dalibyśmy osobom, których nie znamy takich komend, nawet Reroy'owi z którym współpracowaliśmy od 3 miesięcy.

Po 3 - Jakimi bugami z misjami? Proszę, wymień mi choć jeden BUG (napiszę jeszcze raz BUG) z misją.

Po 4 - To, że odszedłeś i teraz piszesz "a ja chciałem głupi wrócić" - naprawdę? Zniżyć się do aż tak niskiego poziomu? Nie robisz Nam łaski tym, że odszedłeś. Reroy odszedł, ponieważ rozpoczyna pracę. Sam napisał - chcę zakończyć rolę jako GM, ponieważ nie będę tak aktywny jak kiedyś. Jego decyzję szanuje i nie zmuszę go do dalszej współpracy.

Po 5 - Nie rób z siebie ofiary losu. Nie odpisałem Ci i od razu wylewasz tutaj swoje żale? Dlatego właśnie mamy do osób spoza Naszego środowiska ograniczone zaufanie, ponieważ mogą zrobić coś takiego jak Ty - opluć Nas, oczerniać i wypisywać kłamstwa na forum publicznym.

Po 6 - deev na pewno robił o wiele więcej niż Ty. 90% zgłoszeń na forum rozpatrywane były właśnie przez niego, nie przez Ciebie. Wszedłeś do gry, pobiegałeś 10 minut i zbanowałeś kilka botów - to jest aktywność? DeeR, Deev, Reroy to osoby, które często poświęcały (bądź nadal poświęcają) ponad połowę dnia na grę. Ciebie widziałem cały czas na forum, gdzie wypisywałeś głupoty na SB. Skoro już tam byłeś - czemu nie zajrzałeś do działu z zgłoszeniami?

Po 7 - Myślałeś, że po odejściu od razu wejdziesz na stanowisko GM'a? Mylisz się. Dlaczego Ci nie odpisywałem? Ponieważ sytuacja dla mnie była od początku żałosna. Kilka dni temu odszedłeś i nagle chcesz wracać. Może dlatego, że SM zabrakło? Twoja chciwość tej waluty naprawdę mnie zaskakuje. Cały czas prosiłeś mnie o SM'y, nawet wtedy kiedy opuściłeś stanowisko GM'a. Skoro odszedłeś - Twoja wypłata również.

Cała ta sytuacja od początku według mnie jest zabawna, dlatego kończę tę wypowiedź. Zachowujesz się jak dziecko, co pokazałeś Nam kilka minut temu, pisząc "śmieszne" podanie. Żegnam.

Dobrze, że chociaż itemy które sobie dropiłem przez komendę /poly sprzedawałem za przelewy :)

Co ty mi pierdolisz o komendzie item. napisałem wyraźnie, że jej nie mieliśmy. Biegałem K***a 10 minut? Gdybyś chociaż ty był 10 minut w grze to by było git. 

Sam k***a nie potrafisz nic przez co wina leciała na tego drugiego marnego grajka. Patrząc na tabelę banów moją a deeV'a - kto miał ich więcej? Proste, że ja. 

Tak samo k***a czas online na postaci GM'a możesz sobie sprawdzić. To nie są żadne śmieszne teorie spiskowe. Sprawdź w końcu logi i zobacz w jakie bossy się ja przemieniałem i w jakie bossy przemieniali się inni z teamu. 

Przypomnę Ci ID tych bossów :

3117 - Tysięcznik z Dunga 230

3123 - Smok z dunga 240

3107 - Czerwony Smok
3112 - Mumia
3094 - DRZEWO
3080 - Śmierć
3076 - Ostateczności

A wybacz, ty nawet k***a dostępu do logów nie masz j****y parobku XDDDD

Tak k***a łasy byłem na SM bo wszystko chciałem opchnąć za PLN - No k***a nie mówi mi, że ty tak nie robisz bo oc***am. Nie odpisywałeś mi nawet kiedy byłem w teamie. Na graczy miałeś totalną zlewkę. Dział support Gry - zgłoś błąd na dobrą sprawę był zapomniany bo jeżeli nie ja bądź inny Gm tam nie zamknął tematu i dał do archiwum to c***a robiliście. Oryginalnie mnie opisałeś - dziecko i nierób. Oryginalne podanie nieprawdaż? Powiedz który błąd naprawiłeś po moim zgłoszeniu - czy to podesłałem link na forum czy napisałem na GG. Zawsze brak odpowiedzi albo odpowiedź po 7 dniach brzmi "nie." albo " Nie ma Jerrego" 

Tyle Ulepów co sprzedałem za złotówki to FUBU brył tyle nie sprzedał xD

2i6eukk.jpg

Opublikowano

No ładnie się porobiło, BARDZO ŁADNIE...

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czyżby revoria padała? Equlibrum poszło za niby drop od gm, vv powinno tak samo polecieć.

Eq spadlo bo nawet chwalili sie paroma k ulepszaczy na osobe, VV czysciutkie jak lza.

Opublikowano

Czyżby revoria padała? Equlibrum poszło za niby drop od gm, vv powinno tak samo polecieć.

Ta gildia to największy przekręt serwera...

Z tego co gadałem z paroma osobami to dowiedziałem się, że tam większość ludzi ma nawet eq pobugowane tak... jednemu gościowi figurka nagini daje 1000 luda (?) coś takiego i inne tego typu cuda... 

Ponoć archer jest zbugowany, lecz trzeba umieć to wykorzystać ;)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Pussy mozg masz zbugowany :) nikt u nas nie miał 1k luda qiecej oO. Owszem byla możliwość budowania figurki bohatera bo czas bonu nie leciał jak się wylogowalo ale po 2h off lune można bylo użyć kolejnej figurki. Archer ma zbugowany deszcz strzał dmg x10. Gm po zamianie w poli drogi z siebie itemki bo kolejny bug :) nikt z equilibrium nie miał ulep id DeeRa w przeciwieństwie do vaebictis czym chwalil sie noon na ta ze dawal ludzie ulepy bo eq nie mieli. Tak mieliśmy po 1k ulep w eq a dlaczego? 24/7 bosy obstawione i wielki płacz bo EQU ksuje i nie daje dropic :). Zaskakujacy jest fakt ze Sabrinka oraz Urviska na noszach nie siedzialy a miały Full eq w 2dni od updatu. Skąd wiem ze nie siedzialy? Bo my tluklismy każdego bossa i w 3 osoby na respie je obstawialismy. Przez 2dni lub 3 ch4 bylo off a dlaczego? Żeby koleżanki Mike'a mogly sobie dropic bez przeszkód :) 47 osób dostali permy nawet osoby które doszly do gildii wczoraj... Parodia ^^ administracja banuke bez powodu i bez ujawnienia dowodów bo Mike nie wie jak logi sprawdzić. Każdy GM ma prywatna postać na ktora dostaje SM za bycie GM no spoko zaplata musi być :) ale albo Sm albo dropienie ulep z samego siebie zamienionego w bossa... Tylko deev to zglosil do Jerrego który i tak tego nie naprawil bo jest pi**a nie technik :) Update 240 trwal 15h a bogów więcej niż na Update 220 gdzie pierw dropily zolte kwiaty po 4 z metkow a później wylaczyli bo koledzy mieli po 2k w eq a jakos Bana nikt nie dostal bo przyjeciele GMow :) Danny który miał dostęp do bazy jako tgm gral na postaci xsead czy jakos tak i dziwnym trafem angelorum wtedy krolowalo na serwie a w momencie jak dannego wywalili angelorum padlo na pysk. Mike plebsie udowodnij ze DeeR dal komuś ulepy które trzymal dla siebie i na swoje eq gdzie juz miał Full exp i pvp na 240 a później nie gral bo mu się nie chciało :) Zobacz ile banow jest zdjetych a nicki postaci zmienione. Dalej bierz swoje pipki do teamu a przerworia szybko padnie. Rozdawanie warnow przez stp który nie sędziuje walki i ban na 2dni przed turniejem gildii i to 5osob z głównego składu :) Ellarie cycki pokazala na Skype i wziela Bana na siebie ponoc a Bana nie otrzymala :) trzeba bylo ja konkretnie pocisnąć żeby się ogarnęła. Nagrody za turniej gildii nie rozdane miesiąc po zakończeniu walk GZ myślisz ze dlugo twój serwer postoi? Ludzie zobaczą filmy jak GMowie dropia z siebie ulepy i odejdą bo na takim gownie nikt nie chce grać. Od poczatku serwera nie potraficie ogarnac crashowania klienta przy zmianie kanalu hahahahaha śmiech na sali... Hajs z serwa ci się skończy a na kolejne gnioty nikt nie wejdzie jak zobaczy twój zyebany nick ale trudno znów go zmienisz jak teraz nie? :) poprzedni serw tal samo zrypales. Zbanuj caly serwer bo każdy tak samo myśli :) jesteś pier******m szczeniakiem. Admin robiący updaty na gg pozdr 600 i powodzonka z tym syfem :) licznik ci nie długo pokaze setkę w godzinach szczytu wystarczy ze wystartuje kolejny serw :) w ciagu tygodnia uciekli ci okolo 200 osób a 50 sam wywaliles..

Pozdrawiam xMani3K

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Pussy mozg masz zbugowany :) nikt u nas nie miał 1k luda qiecej oO. Owszem byla możliwość budowania figurki bohatera bo czas bonu nie leciał jak się wylogowalo ale po 2h off lune można bylo użyć kolejnej figurki. Archer ma zbugowany deszcz strzał dmg x10. Gm po zamianie w poli drogi z siebie itemki bo kolejny bug :) nikt z equilibrium nie miał ulep id DeeRa w przeciwieństwie do vaebictis czym chwalil sie noon na ta ze dawal ludzie ulepy bo eq nie mieli. Tak mieliśmy po 1k ulep w eq a dlaczego? 24/7 bosy obstawione i wielki płacz bo EQU ksuje i nie daje dropic :). Zaskakujacy jest fakt ze Sabrinka oraz Urviska na noszach nie siedzialy a miały Full eq w 2dni od updatu. Skąd wiem ze nie siedzialy? Bo my tluklismy każdego bossa i w 3 osoby na respie je obstawialismy. Przez 2dni lub 3 ch4 bylo off a dlaczego? Żeby koleżanki Mike'a mogly sobie dropic bez przeszkód :) 47 osób dostali permy nawet osoby które doszly do gildii wczoraj... Parodia ^^ administracja banuke bez powodu i bez ujawnienia dowodów bo Mike nie wie jak logi sprawdzić. Każdy GM ma prywatna postać na ktora dostaje SM za bycie GM no spoko zaplata musi być :) ale albo Sm albo dropienie ulep z samego siebie zamienionego w bossa... Tylko deev to zglosil do Jerrego który i tak tego nie naprawil bo jest pi**a nie technik :) Update 240 trwal 15h a bogów więcej niż na Update 220 gdzie pierw dropily zolte kwiaty po 4 z metkow a później wylaczyli bo koledzy mieli po 2k w eq a jakos Bana nikt nie dostal bo przyjeciele GMow :) Danny który miał dostęp do bazy jako tgm gral na postaci xsead czy jakos tak i dziwnym trafem angelorum wtedy krolowalo na serwie a w momencie jak dannego wywalili angelorum padlo na pysk. Mike plebsie udowodnij ze DeeR dal komuś ulepy które trzymal dla siebie i na swoje eq gdzie juz miał Full exp i pvp na 240 a później nie gral bo mu się nie chciało :) Zobacz ile banow jest zdjetych a nicki postaci zmienione. Dalej bierz swoje pipki do teamu a przerworia szybko padnie. Rozdawanie warnow przez stp który nie sędziuje walki i ban na 2dni przed turniejem gildii i to 5osob z głównego składu :) Ellarie cycki pokazala na Skype i wziela Bana na siebie ponoc a Bana nie otrzymala :) trzeba bylo ja konkretnie pocisnąć żeby się ogarnęła. Nagrody za turniej gildii nie rozdane miesiąc po zakończeniu walk GZ myślisz ze dlugo twój serwer postoi? Ludzie zobaczą filmy jak GMowie dropia z siebie ulepy i odejdą bo na takim gownie nikt nie chce grać. Od poczatku serwera nie potraficie ogarnac crashowania klienta przy zmianie kanalu hahahahaha śmiech na sali... Hajs z serwa ci się skończy a na kolejne gnioty nikt nie wejdzie jak zobaczy twój zyebany nick ale trudno znów go zmienisz jak teraz nie? :) poprzedni serw tal samo zrypales. Zbanuj caly serwer bo każdy tak samo myśli :) jesteś pier******m szczeniakiem. Admin robiący updaty na gg pozdr 600 i powodzonka z tym syfem :) licznik ci nie długo pokaze setkę w godzinach szczytu wystarczy ze wystartuje kolejny serw :) w ciagu tygodnia uciekli ci okolo 200 osób a 50 sam wywaliles..

Pozdrawiam xMani3K

Danny który miał dostęp do bazy jako tgm gral na postaci xsead czy jakos tak i dziwnym trafem angelorum wtedy krolowalo na serwie a w momencie jak dannego wywalili angelorum padlo na pysk.

Większej głupoty od dawna na MPCForum nie czytałem, pogratulować tępoty i szukajcie nowego serwera śmiecie. Angelorum po prostu zmieniło serwer na inny i tyle.

Szkoda, że tak wygląda sytuacja na Revorii.. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Po pierwsze serwer na plikach Tevia.pl.

Na samym Początku serwera spytałem mika czy jak go tam wabia czemu strona główna tevi nawet z zapowiedzią bubexa, odpowiedział ze to Tymczasowa. Okej patcher ten sam, metiny na 220 te opony takie same. Śmiech na sali. To jak vea nie poleci bo to największe lizo dupy.

A to ze angelorum miało coś od danego to nie uwierzę... Deev ma jakąś gildie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...