Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince.

Beta Testy:  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz uczestniczył w beta testach?

• Tak
      80
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wydaje się ciekawy, martwią mnie jedynie zarzuty ze strony innych użytkowników.

Pożyję i zobaczę jak to będzie z Wami. :-)

Jak pewnie zauważyłeś/aś użytkownicy i ich narzekanie pochodzi z nieudanej wersji pierwszego serwera medium. Teraz serwer zmienił się radykalnie i jest na prawdę wyśmienity. 

Wszystko zostało zmienione pod serwer easy, z masą ilością dodatków i usprawnień do gry. 

Teraz nie ma żadnego hejtu na obecnie istniejący serwer, tylko żale dupy o to że pierwsza odsłona nie wyszła z przyczyn mi nie znanych. Takie jest życie nie zawsze coś wychodzi ale administrator nie poddał się i dążył do celu i stworzył prawdziwy, bardzo dobry serwer na którym testuje wszystkie dodatki i inne ciekawe mechanizmy. Teraz jest otwarta beta, możesz wejść na serwer i testować wszystko, więc tutaj problemu nie ma. 

Jutro po południu będzie klient z nowym patcherem, możesz poczekać jak masz wolny transfer albo pobrać teraz. Tylko potem trzeba pobierać dwa razy ;)

Pozdrawiam. 

Coś mi świta że start odbywa się 13 albo 14 grudnia, ale nie jestem pewien. 

Kappa.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

k***a ludzie pierdola a c**j wiedza

serwer sie wypalil bo handel byl zjebany @DarkSince. sam wie ze tam to bylo zjebane ale juz nie dalo sie nic zrobic

miales wyzszy lvl  = miales all gdzie koles z low lvlem musial sie zesrac pod siebie zeby to zdobyc 

TO BYL JEDYNY MINUS TAMTEJ ODSŁONY

tutaj niby ma byc all edytowane wiec serwer ma byc pro elo w pytke

jak tam rozdawanie ulotek dark ?: D

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

k***a ludzie pierdola a c**j wiedza

serwer sie wypalil bo handel byl zjebany @DarkSince. sam wie ze tam to bylo zjebane ale juz nie dalo sie nic zrobic

miales wyzszy lvl  = miales all gdzie koles z low lvlem musial sie zesrac pod siebie zeby to zdobyc 

TO BYL JEDYNY MINUS TAMTEJ ODSŁONY

tutaj niby ma byc all edytowane wiec serwer ma byc pro elo w pytke

jak tam rozdawanie ulotek dark ?: D

Dzięki majster za miłe słowo :)

Opublikowano

Dark, czy za czynny udział w beta testach też coś przewidujesz?

Jak ktoś składa korzystne propozycje i zgłaszane są błędy i niedociągnięcia?

Powtarzam :D

Aktualnie dobrze się gra, zobaczymy jak będzie się dawało radę gdy już będzie bez full IS do expa.

Opublikowano

No Twoje serwery Dark zawsze były dobre choć brakowało im szczypty precyzji ;)

Mam nadzieję, że Mylagos będzie tym bardzo precyzyjnym ;)

Ciężko zawsze mi było wyregulować serwer za pierszym razem idealnie pod graczy dlatego zazwyczaj wypalał mi projekt który wypuszczał 2-3 razy z rzędu, w tamtych czasach było znacznie mniej serwerów dlatego gracze to inaczej odbierali, tym razem pośpieszyłem się ze startem dlatego z malygosem easy postanowiłem zrobić bete 2 tygodniową aby wyłapać każde szczegóły

Opublikowano

Ciężko zawsze mi było wyregulować serwer za pierszym razem idealnie pod graczy dlatego zazwyczaj wypalał mi projekt który wypuszczał 2-3 razy z rzędu, w tamtych czasach było znacznie mniej serwerów dlatego gracze to inaczej odbierali, tym razem pośpieszyłem się ze startem dlatego z malygosem easy postanowiłem zrobić bete 2 tygodniową aby wyłapać każde szczegóły

Znam Dark stare czasy i wiem jak było ;) Sam dobrze również wiesz jak grywalne robiłeś serwery.

Widać, że zbierane non stop doświadczenie się przydaje ;) Życzę Ci bardzo szczerze powodzenia i być może pomogę w becie ;) 

Tak na marginesie jeszcze zapytam. Czy przewidziałeś jakąś reklamę na yt, serwisach społecznościowych ?

Opublikowano

Znam Dark stare czasy i wiem jak było  ;) Sam dobrze również wiesz jak grywalne robiłeś serwery.

Widać, że zbierane non stop doświadczenie się przydaje  ;) Życzę Ci bardzo szczerze powodzenia i być może pomogę w becie  ;)

Tak na marginesie jeszcze zapytam. Czy przewidziałeś jakąś reklamę na yt, serwisach społecznościowych ?

Wysyłam 370 tyś maili do wszystkich graczy z poprzednich moich serwerów zapraszając ich na malygosa, kolejna seria maili zostanie wysłana 2-3 dni przed startem  w mailu będzie link do aktywacji Kodu na Smocze Monety który będzie aktywny przez jakiś czas. Mamy jednego z YouTuberów w Teamie w weekend będę z nim starał się nagrać ciekawostki z serwera .

Opublikowano

Wysyłam 370 tyś maili do wszystkich graczy z poprzednich moich serwerów zapraszając ich na malygosa, kolejna seria maili zostanie wysłana 2-3 dni przed startem  w mailu będzie link do aktywacji Kodu na Smocze Monety który będzie aktywny przez jakiś czas. Mamy jednego z YouTuberów w Teamie w weekend będę z nim starał się nagrać ciekawostki z serwera .

YouTuber w Team jest doskonałą opcją lecz pod warunkiem, że będziecie się starali naprawdę dogodzić i zabiegać o tego gracza puszczając dość regularną serię filmów z serwera oczywiście nie odkrywając wszystkiego na serwerze ;) 

Bardzo mi się podoba zaangażowanie i oby tak dalej ;)

Opublikowano

Dark, czy za czynny udział w beta testach też coś przewidujesz?
Jak ktoś składa korzystne propozycje i zgłaszane są błędy i niedociągnięcia?

Aktualnie dobrze się gra, zobaczymy jak będzie się dawało radę gdy już będzie bez full IS do expa.

@DarkSince.

Opublikowano

Cenimy swoich graczy, dlatego na dobry początek mamy dla Ciebie niespodziankę - 300SM!.

Aby je otrzymać, zarejestruj się już dziś na Malygos i sprawdzaj tę skrzynkę pocztową po więcej informacji!

Majstry, ale jak mam zarejestrować konto na ten mail skoro już mam na tym mailu konto z s1?:D I czy to są te SMy dla 100+ z s1 czy to zupełnie co innego i ci z s1 dostaną inną wiadomość z 500SM?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Cenimy swoich graczy, dlatego na dobry początek mamy dla Ciebie niespodziankę - 300SM!.

Aby je otrzymać, zarejestruj się już dziś na Malygos i sprawdzaj tę skrzynkę pocztową po więcej informacji!

Majstry, ale jak mam zarejestrować konto na ten mail skoro już mam na tym mailu konto z s1? :D I czy to są te SMy dla 100+ z s1 czy to zupełnie co innego i ci z s1 dostaną inną wiadomość z 500SM?

Jak masz konto już na tym mailu to na tym koncie które masz będziesz mógł doładować te SMY tylko mail z kodem będzie wysyłany 2-3 dni przed startem, jeśli miałeś postać 100lvl+ to dostaniesz dodatkowo SM wszystko się razem sumuje taki bonus dla graczy na start :)

Opublikowano

Jak masz konto już na tym mailu to na tym koncie które masz będziesz mógł doładować te SMY tylko mail z kodem będzie wysyłany 2-3 dni przed startem, jeśli miałeś postać 100lvl+ to dostaniesz dodatkowo SM wszystko się razem sumuje taki bonus dla graczy na start :)

Tylko nie zróbcie takiej klapy jak Ci śmieszni administratorzy z Teriosa, którzy poprawnego skrypta nawet nie potrafią napisać i swojego zwrotu SM'ów się do dziś nie doczekałem :D 

Jeżeli, ktoś miał konto na Twoim innym serwerze np. Hexagonie? To też dostanie kod z SM'ami ? :)

Opublikowano

Tylko nie zróbcie takiej klapy jak Ci śmieszni administratorzy z Teriosa, którzy poprawnego skrypta nawet nie potrafią napisać i swojego zwrotu SM'ów się do dziś nie doczekałem :D

Jeżeli, ktoś miał konto na Twoim innym serwerze np. Hexagonie? To też dostanie kod z SM'ami ? :)

Tak ale jeśli konta się powtarzają lub mail z któregoś serwera nie dostaniesz maila 2x. PS. My zwrot SM robimy za pomoca SQL prosta querka sprawdzająca kto kupił Monety następnie dodająca je do konta nie widze żadnej sztuki w pisaniu tego bo to 5 minut roboty .

Opublikowano

Tak ale jeśli konta się powtarzają lub mail z któregoś serwera nie dostaniesz maila 2x. PS. My zwrot SM robimy za pomoca SQL prosta querka sprawdzająca kto kupił Monety następnie dodająca je do konta nie widze żadnej sztuki w pisaniu tego bo to 5 minut roboty .

A jak bedzie z baranem setao?

xp

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

To elegancko, 3mam kcicuki, postaram sie przekonac ekipe z s1 i czekam;]

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Ja o tym wiem, Ty o tym wiesz a oni o tym nie wiedzieli  ^^  

Opublikowano

@DarkSince.

Proszę o dodanie screenu weryfikującego  :)

Moje małe przeoczenie  :yay:

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

­

Opublikowano

@DarkSince.

Proszę o dodanie screenu weryfikującego  :)

5. W każdej publikacji musi znaleźć się weryfikacyjny zrzut ekranu, na którym znajdzie się napisany za pomocą komendy /b lub /n tekst "<nazwa serwera> dla MPCforum.pl".

Są dodane 2 screeny Dla mpcforum i jest zawarta nazwa serwera Malygos.

Opublikowano

Dla Graczy GladoR'a, DivineWorld, NeveriuS, Hexagon:

Witajcie zostają rozesłane zaproszenia do wszystkich graczy którzy utworzyli konta na serwerach GladoR, DivineWorld, NeveriuS oraz Hexagon do udziału w beta testach, dodatkowo 2-3 dni przed oficjalnym startem serwera Malygos na prawie 400 tysięcy maili zostaną wysłane kody na darmowe Smocze Monety na Malygos, kody będziecie mogli aktywować przez 30 dni od otrzymania maila.

Dla Graczy MalygoS:

Gracze którzy grali na MalygoS i wydali pieniążki na Smocze Monety otrzymają całkowity zwrot na nowej wersji serwera która startuje 12 Grudnia, dodatkowo gracze którzy osiągnęli 100 Poziom + za stracony czas otrzymają na start 500 Smoczych Monet

Zapraszamy na Beta Testy Serwera  :) !

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie i zawitam ponownie :)  Tylko aby znowu syt, się nie powtórzyła ,że obiecacie Sm że zwrócicie na starcie a będe czekał nwm ile jak na innym priv .. :) Darku a nie da się rady ciutkę wcześniej ruszyć ?? Piątek ?

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie i zawitam ponownie :)  Tylko aby znowu syt, się nie powtórzyła ,że obiecacie Sm że zwrócicie na starcie a będe czekał nwm ile jak na innym priv .. :) Darku a nie da się rady ciutkę wcześniej ruszyć ?? Piątek ?

Konta pozostały stare i na nie doładujemy monety przed startem serwera czyli w piątek planujemy wieczorem wyłączyć bete,a od rana zajmiemy się przygotowaniem serwera pod oficjalny start, zapraszam Cię na bete to zobaczysz jak teraz rozgrywka wygląda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...