Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince.

Beta Testy:  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz uczestniczył w beta testach?

• Tak
      80
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, bo nie moge przypomnieć hasła;/ dalo by rade zmienic mi haslo i wyslac na maila?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, bo nie moge przypomnieć hasła;/ dalo by rade zmienic mi haslo i wyslac na maila?

Mailing będzie skonfigurowany jutro to maile będą działać bez zarzutu.

Nie włącza mi clienta co jest?

Mamy problem z autopatcherem pracujemy nad nim, jutro pojawi sie nowa wersja która poprawi działanie jego. Wejdź do folderu pack skasuj pliki root i locale_pl po czym uruchom patcher i będzie działać.

Opublikowano

Sie Zobaczy ile sa slowa warte  :lenny:

Buzka dostałeś nagrode za top2 ? :D Bo z tego co pamiętam to tylko Mentos dostał.

Bym napisał że nie polecam bo olałeś serwer ciepłym moczem, ale zobaczymy jak teraz będziesz się starać :P

­

Opublikowano

Buzka dostałeś nagrode za top2 ? :D Bo z tego co pamiętam to tylko Mentos dostał.

Bym napisał że nie polecam bo olałeś serwer ciepłym moczem, ale zobaczymy jak teraz będziesz się starać :P

­

Za każdym razem to pisze, że zadba, że powraca, że ma ekipę do ogarniania, a nigdy go nie ma.

Nie dajcie się nabrać.

Nie polecam.

Opublikowano

Za każdym razem to pisze, że zadba, że powraca, że ma ekipę do ogarniania, a nigdy go nie ma.

Nie dajcie się nabrać.

Nie polecam.

Rekrutowaliśmy nowych GM jak na razie TGM (Testowych Game Masterów) , będziemy rekrutować jeszcze 2-3 , ja zajmuje się sprawami technicznymi z Axl, Jok3r oraz pozostali GM będą ogarniać forum, support oraz kierować wszelkie problemy graczy prosto do nas.

Opublikowano

Rekrutowaliśmy nowych GM jak na razie TGM (Testowych Game Masterów) , będziemy rekrutować jeszcze 2-3 , ja zajmuje się sprawami technicznymi z Axl, Jok3r oraz pozostali GM będą ogarniać forum, support oraz kierować wszelkie problemy graczy prosto do nas.

Ta sama śpiewka od gladora s1,a potem nie ma darka przez kilka miesięcy.

Opublikowano

Rozumiem że to 5k szt w is to tylko na czas bety? Rozważcie zwiększenie tych stat bo np na 200lvl+ już ma się 100+ stat których już rozdać nie można bo wszystko max się ma .

Opublikowano

Dark, czy za czynny udział w beta testach też coś przewidujesz?

Jak ktoś składa korzystne propozycje i zgłaszane są błędy i niedociągnięcia?

Opublikowano

Wachlarz 120 lvl po przerobieniu dostajemy z powrotem na 80 

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo fajnie.

Jest dużo nowych zastosowań, które sprawiają, że serwer będzie unikalny.

Ja natomiast zdecydowałem się nie dołączać do ekipy MalygoS, ze względu kilku kwestii, które mi nie odpowiadają.

Co do jakości serwera, to w pełni mogę polecić.

Co do ekipy, zostawiam to Wam. :)

Opublikowano

gowno i tyle po tygodniu dark przestanie interesowac sie serwerem tak jak zwykle :)

Dlaczego tak uważasz, on wykonuje swoją prace doskonale. Zrobił jedyny serwer easy jaki teraz jest, i jest tutaj mowa o prawdziwym easy. 

Niemiły hejt, nie ocenia się książki po okładce. 

Kappa.

Opublikowano

panie admin czemu wywala mnie do pulpitu przy 2% ladowania

ps

usuwa mi ciagle plik mylagos.bin

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

panie admin czemu wywala mnie do pulpitu przy 2% ladowania

ps

usuwa mi ciagle plik mylagos.bin

Spróbuj usnąć root, locale z foleru pack oby dwa. 

Kappa.

Opublikowano

Będzie reupload klienta wraz z patcherem który dzisiaj przygotowaliśmy oraz z wgranymi wszystkimi poprawkami.

Czy ten reupload teraz wychodzi i kiedy będzie można się go spodziewac? 

Kappa.

Opublikowano

No to cóż, osobiście dam Wam druga szanse, bo wiem że wizja serwera jest na prawdę bardzo dobra. Rozumiem, że ostatnio wyszło jak wyszło bo może nie macie dużego doświadczenia i w dwie osoby było słabo to ogarnąć. Szkoda, bo serwer zapowiadął sie na prawde fajnie.

Odważna decyzja z szybkim reworkiem, co osobiście bardzo mi się podoba. Szybkie przyznanie się do błedu - szybka poprawa błędu. Na pewno zawitam, tym razem w JINNO:)

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Serwer wydaje się ciekawy, martwią mnie jedynie zarzuty ze strony innych użytkowników.

Pożyję i zobaczę jak to będzie z Wami. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...