Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince.

Beta Testy:  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz uczestniczył w beta testach?

• Tak
      80
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapraszam na bete serwer naprawde fajny nie za duzo nie za malo jakis dodatkow ;D

serwer w sam raz

Zapraszam

ale Eassy okazal sie byc niekompetentny

Paralyzed :)

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dobra. Gra się przyjemnie mimo tego m1 które jest na czas świat. Mam narazie 93lvl. W każdej dostępnej na mój lał mapie byłem. Ale powinno być trochę opisane na jakim lvl gdzie expic. W lesie jakieś nowe potwory i mapa i exp już nie leciał mimo ze miałem dopasowany lvl. Na pająkach dobrze leci ale są trudne wiec się udałem do wygnańców. Jest to jedna mapa w sumie podzielona na dwie bo mamy moby z av1 a pózniej z av1. Nawet łatwa mapa i sporo metinow ale nie spotkałem bossa. Przydała by się wiki bo do tego lvl mam dwie strony eq zapewnione błyszczyki itemami i nawet połowy nie wiem do czego śluza. 7 bon oraz truty nie wiem skąd dropia może mi odpowie ktoś ? Exp i yang jest dopasowane swietnie. Trochę dużo tych przedmiotów u handlarzy wiec jeszcze się w nich nie zagłębiłem. Mapy są opisane lvl po 100 super ale Do 100 tez by się przydało. Irytowało mnie jak padalem musiałem dawać przywołaj konia z menu eq a przydała by się księga albo przeciągnięcie jak peleryn na pasek. Na razie mi się podoba serwer. Pózniej edytuje i dopisze coś.

Opublikowano

Dobra. Gra się przyjemnie mimo tego m1 które jest na czas świat. Mam narazie 93lvl. W każdej dostępnej na mój lał mapie byłem. Ale powinno być trochę opisane na jakim lvl gdzie expic. W lesie jakieś nowe potwory i mapa i exp już nie leciał mimo ze miałem dopasowany lvl. Na pająkach dobrze leci ale są trudne wiec się udałem do wygnańców. Jest to jedna mapa w sumie podzielona na dwie bo mamy moby z av1 a pózniej z av1. Nawet łatwa mapa i sporo metinow ale nie spotkałem bossa. Przydała by się wiki bo do tego lvl mam dwie strony eq zapewnione błyszczyki itemami i nawet połowy nie wiem do czego śluza. 7 bon oraz truty nie wiem skąd dropia może mi odpowie ktoś ? Exp i yang jest dopasowane swietnie. Trochę dużo tych przedmiotów u handlarzy wiec jeszcze się w nich nie zagłębiłem. Mapy są opisane lvl po 100 super ale Do 100 tez by się przydało. Irytowało mnie jak padalem musiałem dawać przywołaj konia z menu eq a przydała by się księga albo przeciągnięcie jak peleryn na pasek. Na razie mi się podoba serwer. Pózniej edytuje i dopisze coś.

masz takie coś że możesz nacisnąc na taki item co dropi z metinów /bossów i cię teleportuję do Danego metina /bossa i nie musisz szukać tego ,

Opublikowano

Panie Dark 

GM eassy jest niekompententy do tego stanowiska 

banuje i kicka za darmo?? 

wariata kickal  bo napisal "xD" ?? czy to jest normalne zachowanie gm??

Opublikowano

masz takie coś że możesz nacisnąc na taki item co dropi z metinów /bossów i cię teleportuję do Danego metina /bossa i nie musisz szukać tego ,

Faktycznie , dziekuje . Troche sporo jak dla mnie nowości bo nie grałem na glador i innych od niego .  

Opublikowano

Nigdy nie sprawdzałem e-maila, jednak dziś coś mnie tchnęło i zdziwko, wiadomość na temat serwera, jakieś SM, jakiś GladoR...

Innymi słowy, zagram!

75217085885568519449.png

Opublikowano

Faktycznie , dziekuje . Troche sporo jak dla mnie nowości bo nie grałem na glador i innych od niego .  

służę pomocą :D Fakt ,faktem jest sporo nowości iż serwer jest stawiany od podstawy :) Wszystko idealnie na becie jest tylko Boli mnie balans postaci . Darku na tym musisz popracować.

Opublikowano

Czemu na stronie macie sesje zalogowania , musze czekac 10min zanim sie zaloguje jeszcze raz .

ze tak jeszcze zapytam na czas bety sm sie dostalo  zeby na przedmioty bylo czy to sa sm zwrocone  ?

Opublikowano

Czemu na stronie macie sesje zalogowania , musze czekac 10min zanim sie zaloguje jeszcze raz .

ze tak jeszcze zapytam na czas bety sm sie dostalo  zeby na przedmioty bylo czy to sa sm zwrocone  ?

Te Sm tylko są podczas bety xD:D Zaczynamy w sobotę od zera :)

Opublikowano

Wedlug mnie za duzo tych potow +20% obrazen , +20 przeciw wojom ogoónie za duzo potow do pvp

myślę,że to jeden z powodow slabego balansu i proponuje to usunac :)

Opublikowano

zanim wbijesz max lvl i eq bez is to przez ten czas zdarzysz nadropic ulepszaczy a co do tych lizakow pierscieni odpronocsi czy co tam jeszcze szczerze to w niczym nie przeszkadza 

Opublikowano

z tym is to wszystko musi byc na czas ? Fryzury pierscienie pety mounty kostiumy cokolwiek sie dalo do is co mozna zalozyc przywolac to na czas , ceny sa okej ale co 30 dni jak chce miec peta to placic caly czas to troche nie fajne 

oraz marmury poli sa za drogie bo placac 25kk  za 10min  zanim na p sie zrobi  to troche minie a i tak co 30min placic tyle zeby bossy bic i expic to za duzo

Opublikowano

@DarkSince.

Obiecujesz że oddacie sm z medium i do tego dacie 800sm?

Cenimy swoich graczy, dlatego na dobry początek mamy dla Ciebie
niespodziankę - 300SM!. <- to dostałem na maila.

Wszystkim graczą którzy wydali pieniążki na Item Shop zostaną zwrócone monety ponad to każdy gracz który osiągnął 100 Poziom + dostanie 500 SM. <- strona główna.

A i nie pamiętam ile miałem sm na medium więc macie jakąś bazę z tym czy jak to będzie wyglądać?

Na odpowiedź z supporta znów będę czekać po dwa tygodnie i jeszcze będziecie mi usuwać tickety bez odpowiedzi jak ostatnio?

Opublikowano

@DarkSince.

Obiecujesz że oddacie sm z medium i do tego dacie 800sm?

Cenimy swoich graczy, dlatego na dobry początek mamy dla Ciebie

niespodziankę - 300SM!. <- to dostałem na maila.

Wszystkim graczą którzy wydali pieniążki na Item Shop zostaną zwrócone monety ponad to każdy gracz który osiągnął 100 Poziom + dostanie 500 SM. <- strona główna.

A i nie pamiętam ile miałem sm na medium więc macie jakąś bazę z tym czy jak to będzie wyglądać?

Na odpowiedź z supporta znów będę czekać po dwa tygodnie i jeszcze będziecie mi usuwać tickety bez odpowiedzi jak ostatnio?

Za support ticketowy będę także odpowiadał ja. Dlatego tutaj możesz liczyć na szybką pomoc i odpowiedź. 

Kappa.

Opublikowano

Za support ticketowy będę także odpowiadał ja. Dlatego tutaj możesz liczyć na szybką pomoc i odpowiedź. 

To do dzieła bo nie da się wybrać powodu w tickecie -.-

Opublikowano

bete wylaczycie w koncu jutro nie mieliscie tego w piatek robic?

szkoda bo chcielm jeszcze ninje archera zrobic i przetestowac

Opublikowano

bete wylaczycie w koncu jutro nie mieliscie tego w piatek robic?

szkoda bo chcielm jeszcze ninje archera zrobic i przetestowac

Beta zostanie wyłączona w piątek a nie jutro. Jeszce zdążysz. 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...