Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince.

Beta Testy:  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz uczestniczył w beta testach?

• Tak
      80
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta testy prawdopodobnie wyłączę jutro , chce sobie jeszcze wszystko samemu na spokojnie przygotować do startu, a nie robić nic w pośpiechu, a podczas bety wszystkie błędy podawane przez gracze były naprawiane od razu.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zasadnicze pytanie, czysta ciekawość, czy jeśli mam klienta z beta testów, to będę musiał pobierać nowego czy wystarczy spatchować?

75217085885568519449.png

Opublikowano

Beta testy zostały zakończone, start serwer przewidywany na sobote (12 grudnia) między godziną 17-19, dokładna data zostanie podana jutro.

Opublikowano

Beta testy zostały zakończone, start serwer przewidywany na sobote (12 grudnia) między godziną 17-19, dokładna data zostanie podana jutro.

Jak bd oddawane Smocze Monety ?

Mam tu na myśli Płatności przez :

Paypal

Przelewy 

Opublikowano

Od 3 dni nie mam linku do aktywacji konta na forum , poprawny email . Sprawdzam spam kosz wszystko co sie da i nic . Oraz opcja wyslij ponownie nadal nic nie pomogla . 

Opublikowano

Jak bd oddawane Smocze Monety ?

Mam tu na myśli Płatności przez :

Paypal

Przelewy 

Właśnie skończyłem to robić, to tak wszystkie konta (nie postacie, same konta) zostają w bazie danych z poprzedniej wersji serwera, zwróciłem właśnie wszystkie SMS, Przelewy oraz Paypal w nowym cenniku który nie różni się bardzo od starego , wszystkie monety zostały już przypisane do kont które wydały złotówki, dodatkowo 161 Graczy otrzymało 500 SM za wbicie powyżej 100 Poziomu na Malygos s1 Medium, dzisiaj zaczynamy wysyłąć również mailing na 370 tyś maili do graczy GladoR, DivineWorld, Hexagon oraz Neverius z możliwością założenia konta na mailu na który otrzymali wiadomość oraz doładowania kodu na Monety o wartości 300 Smoczych Monet.

Opublikowano

co z tymi rzeczmi z os nadal czasowe?

Tak z czasem będą dodane inne.

Zwracacie sm tylko kupione czy te wydropione też?

Tak tylko zakupione.

Opublikowano

6 k Sm na start i można grać :0 Darku kiedy pojawi się do wglądu is ?? dodasz nowe kostiumy czy będą te co na becie ?

Nowe Kostiumy i ogólnie rzeczy do Item Shopu będziemy aktualizować po starcie, na razie zostaje to co było. Item Shop zostanie włączony przed startem.

Opublikowano

Nowe Kostiumy i ogólnie rzeczy do Item Shopu będziemy aktualizować po starcie, na razie zostaje to co było. Item Shop zostanie włączony przed startem.

To zrób opcję żeby można było widzieć kostium/zbrojkę :D Jakieś nagrody kto pierwszy wbije maks za 1 ,2 3 ?? Tytuły sm lub coś unikatowego ??

Opublikowano

To zrób opcję żeby można było widzieć kostium/zbrojkę :D Jakieś nagrody kto pierwszy wbije maks za 1 ,2 3 ?? Tytuły sm lub coś unikatowego ??

Wprowadzimy kiedyś tą opcje tylko to bd wymagało trochę więcej pracy , zrobimy to w niedalekiej przyszłości na pewno, co do tytułów lub SM za topke to to nie ma sensu na serwerze easy gdyż max lvl wbijecie tutaj w góra 2 dni.

Opublikowano

Wprowadzimy kiedyś tą opcje tylko to bd wymagało trochę więcej pracy , zrobimy to w niedalekiej przyszłości na pewno, co do tytułów lub SM za topke to to nie ma sensu na serwerze easy gdyż max lvl wbijecie tutaj w góra 2 dni.

Max lvl góra 2 dni ? A eq też  do 2 dni ? bo jak tak to dlugo na serwie sie nie posiedzi jak tak 

Opublikowano

Skad dropia przepustki na mape 100  ?  Bo jakoś okazji nie mialem dropnac a nigdzie nie jest napisane

Nie trzeba przepustek na mapy chyba a jeżeli trzeba w co wątpie to dropi wszystko z metków 

Opublikowano

Pomęczyć czy normalnie trochę czasu i da się zrobić bez problemu?

Ale pytanie tej wiadomo chyba , że to zależy kto ile czasu spędza itp bossów i metków jest w ... na każdej mapie więc to nie powinien być żaden problem zrobić eq 

Opublikowano

Pomęczyć czy normalnie trochę czasu i da się zrobić bez problemu?

To już sami ocenicie , na pewno full eq na exp i pvp nie zrobi się w tydzień

Opublikowano

To już sami ocenicie , na pewno full eq na exp i pvp nie zrobi się w tydzień

To szkoda, bo po miesiacu nie będzie cie już na serwerze pewnie. :(

Opublikowano

To szkoda, bo po miesiacu nie będzie cie już na serwerze pewnie. :(

Mam nową świetna ekipę z którą pracuje mi się znakomicie chcemy rozwijać ten serwer i mamy co do niego ogromne plany, takie hejty dodają mi otuchy do pracy i motywacji. Ja się nigdy nie poddaje man !

Opublikowano

Rozumiem :D nie dacię rady jutro na wieczór wystartować ? Hmmm mam nadzieję że przy wbiciu max i zrobieniu eq nie bd wiało nudą bo wiadomą wtedy nie bd miało się już co robić a ciągle pvp sensu nie bd miało i bd znowu trzeba zmieniać serwa a czego już nie chce robić .

Ale pytanie tej wiadomo chyba , że to zależy kto ile czasu spędza itp bossów i metków jest w ... na każdej mapie więc to nie powinien być żaden problem zrobić eq 

Sam się przekonasz :D jest od groma ulep potrzebnych w dodatku niski % na ulepszenie .ale są zwoje specialne gdzie jak spali nam item to nie zabiera ulepek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...