Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince.

Beta Testy:  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz uczestniczył w beta testach?

• Tak
      80
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, serwer sie prezentuje ciekawie ;)

Czy klasy sa zbalansowane ?

Archer ma taki sam dmg z kazdej odleglosci, czy standart?

Proponuje leciutko zmniejszyc animacji skilli archera, aby kilku ich bylo ;)

u30u5xpdzqna.png

Opublikowano

Siema mam problem nie odpala mi się client włączam Patcher aktualizuje się i potem nic 0 reakcji ???? Co to może być . Daje lajka

Wejdź do folderu pack, a następnie usuń pliki:

root.epk

root.eix

locale_pl.epk

locale_pl.eix.

Uruchom clienta na nowo. Powinno działać.

Co do serwera, to serdecznie polecam. :)

Praca wre całą parą, bugi są każdego dnia usuwane, wyszukiwane i łatane.

Opublikowano

Kolejny denny serwer w twoim wykonaniu.

Pierwszy tydzien spoko, reszta , zapomnijcie o jakimkolwiek zainteresowaniu jak to mówią 'serwer pod hajs'

Sety wykonane przez 10 latka ? Gorszych się widzę nie dało wsadzić.

graphic.png

Opublikowano

Kolejny denny serwer w twoim wykonaniu.

Pierwszy tydzien spoko, reszta , zapomnijcie o jakimkolwiek zainteresowaniu jak to mówią 'serwer pod hajs'

Sety wykonane przez 10 latka ? Gorszych się widzę nie dało wsadzić.

Idź naczelny hejterze na Antarisa tam komentuj bo kazdy twoj post w kazdej prezce to hejt  :zaczepka:

Zmniejszcie drop tych szkat serwerowych  :makka:  :makka:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Dark, jeśli jest taka opcja proponuję usunąć drop yang z bossów, te na ziemi, tak samo podczas expa, jak sypnie na ziemie to nie trudniej pozbierać cały drop jaki nam wypadnie.

Serwer tym razem wyjdzie sztosik :D

Opublikowano

Podwyższcie cene 6 bonu do np 100kk to nie dużo na np 150 lvl mam 900kk a 6 bon ma być dodatkiem tak jak 7 bon Lub zróbcie 6x podstawa + 7/8 lub 5x podstawa + 6/7 

Dodajcie skille konia

Opublikowano

Podwyższcie cene 6 bonu do np 100kk to nie dużo na np 150 lvl mam 900kk a 6 bon ma być dodatkiem tak jak 7 bon Lub zróbcie 6x podstawa + 7/8 lub 5x podstawa + 6/7 

Dodajcie skille konia

Okej zapisuje już na liste i biorę się do pracy.

Opublikowano

Jeszcze bym podwyższył cene Ros do 50kk lub 25kk ale różne wartości i ceny marmurów do 25kk np . I jeszcze nie zauważyłem żeby gdzieś pisało ile mamy pkt Po chyba że ja nie zauważyłem . 

Może dla osób które wbiją max na becie też jakiś skromny bonus w postaci SM na start ;p?

Opublikowano

Jeszcze bym podwyższył cene Ros do 50kk lub 25kk ale różne wartości i ceny marmurów do 25kk np . I jeszcze nie zauważyłem żeby gdzieś pisało ile mamy pkt Po chyba że ja nie zauważyłem . 

Może dla osób które wbiją max na becie też jakiś skromny bonus w postaci SM na start ;p?

Okej marmury zwiększe co do ros to spytam graczy co sądzą, punkty PO sprawdza się pod klawiszem X.

Opublikowano

Ze zbroi na 160 dla szamana do expa po przerobieniu mamy zbroje na 140 dla sury do expa ( to chyba nie miało tak być ) ^^

Opublikowano

Nie pomagam graczom sądzisz ? Na malygosie mieliśmy zbyt mały team aby ogarnąć wszystko ja sam zajmuje sie sprawami technicznymi serwera, od kad serwer wystartował w ciągu tygodnia zrobiłem liste poprawek która wniosła ich około 50 pracowałem dzień w dzień , support graczy odpisywany był z 3-4 razy dziennie , faktycznie sam nie wyrobie wszystkiego dlatego podczas beta testów wy rekrutuje GM którzy będą na biężąco w grze oraz ogarniać forum,a ja będę mógł większość swojego czasu poświęcić na dopracowywanie i udoskonalanie serwera. Starzy administratorzy z GladoR'a powrócą będziemy kompletną ekipą jak za starych czasów GladoR'a. Dziękuje za wyrażenie opinii postaram się jak tylko mogę abyś swoje zdanie na mój temat zmienił . 

Taki zaye bisty support i caly Ty ze na moich 8 zgloszen nic nie otrzymalem POZDRO.

Lepiej niech wroci Ci sprawny mozg a nie team.

Opublikowano

Ze zbroi na 160 dla szamana do expa po przerobieniu mamy zbroje na 140 dla sury do expa ( to chyba nie miało tak być ) ^^

Naprawione

Opublikowano

Tak czysto teoretycznie zapytam.

Czy ludzie którzy załadowali w IS na poprzednim MalygoSie dostaną coś na tym?

Tak tylko :D

Opublikowano

Tak czysto teoretycznie zapytam.

Czy ludzie którzy załadowali w IS na poprzednim MalygoSie dostaną coś na tym?

Tak tylko :D

Tak. Zostanie to zwrócone.

Opublikowano

Nie myśleliście aby znieść limit statystyk ? aby każdy mógł sobie sam rozdać ile chce w co chce albo chociaż podnieść je do 200 

Opublikowano

Nie myśleliście aby znieść limit statystyk ? aby każdy mógł sobie sam rozdać ile chce w co chce albo chociaż podnieść je do 200 

Możemy ewentualnie zwiększyć z 125 do 150-180

Opublikowano

czy beta jest wlaczona??

za kazdym razem po popraniu plikow wyskakuje mi jakis blad i kasuje poprany plik metin2.bin ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

czy beta jest wlaczona??

za kazdym razem po popraniu plikow wyskakuje mi jakis blad i kasuje poprany plik metin2.bin ;D

Tak beta jest włączona mamy problemy z autopatcherem, jutro powinien pojawić się nowy autopatcher poprawiony .

Opublikowano

Tak beta jest włączona mamy problemy z autopatcherem, jutro powinien pojawić się nowy autopatcher poprawiony .

czyli rozumiem ze dzis juz nie pogramy?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

@DarkSince.

Wrzuć jakiegoś launchera do patchera, bo patcherem nie da się włączyć metina.

Ponawiam, bo jak widzę to Administracja Malygos pomija moją wypowiedź.

Opublikowano

Dlaczego launcher nagle wygląda zupełnie inaczej i nie da się go odpalić? Po prostu metin2 nie odpala, a dzisiaj o 13 było wszystko normalnie? Pobrałem na nowo i wszystko jest inne.

Już wszystko działa, wystarczyło usunąć root, locale, i icon z foleru pack i klient od nowa wszystko pobrał. 

Kappa.

Opublikowano

dziwny troche ten serwer .. i te bronie u handlarzy eee nie dla mnie osobiscie nie zagram troche mnie odrzucaja te sklepy i pare innych rzeczy .. ale powodzenia na starcie :)

Venum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...