Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince.

Beta Testy:  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz uczestniczył w beta testach?

• Tak
      80
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie oplaca sie grac na servach darksince... dobrym przykladem był glador.. 10 edycji i startow i po 2 dniach juz gosciu ma gdzies server.. tyle razy to sie u niego powtarzalo z gladorem gladorem s2 .. ze ja juz jak tylko widze ze to darksince wiem zeby niewchodzic .. PoZDRO dla tych ktorych jeszcze się łudzą co do tego człowieka...

rageguydajdiaxa.png

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer, chyba zawitam.

Może tym razem Ci coś wypali, Dark.

Powodzenia . Fajne servery ma dark i stabilne tylko jedna sprawa z nim nie tak ze olewa to i po paru dniach wszystko pada bo problemy graczy nie sa rozwiazywane itd kazdy kto gral na roznych jego servach to potwierdzi.. z malygos medium to samo było .. 

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano
nie oplaca sie grac na servach darksince... dobrym przykladem był glador.. 10 edycji i startow i po 2 dniach juz gosciu ma gdzies server.. tyle razy to sie u niego powtarzalo z gladorem gladorem s2 .. ze ja juz jak tylkowidze ze to darksince wiem zeby niewchodzic .. PoZDRO dla tych ktorych jeszcze się łudzą co do tego człowieka...

Support, gra, oraz forum wszystko było na biężąco odpisywane , event organizowane, w jaki sposób olałem Malygosa ? W taki że go dopracowałem jeszcze bardziej i próbuje wystartować z nim po raz drugi ? Rozwiń swoją wypowiedź. Teraz będziemy mieli większy team aby każdego dnia można było skontaktować się z Adminem nie tylko na support ale również w grze.

Opublikowano

Tajne luki i zbroje. Jaki to typ i max lvl bo nie widzę nigdzie. Może zagram powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Tajne luki i zbroje. Jaki to typ i max lvl bo nie widzę nigdzie. Może zagram powodzenia

220 lvl typ serwer easy przy dole prezentacji jest 

Opublikowano

Jak dla mnie kpina, ponownie w zapowiedź ładujesz a za 2 tyg nie odezwiesz się przez msc, grafa fajna, pytanie czy sprawdzicie się na rynku. Powodzenia ;p ­

Jestem dostępny cały czas, support z strony graczy odpisywany był do dzisiejszego dnia więc nie wiem jak znikam .

Opublikowano

Nowa wersja serwera Easy, naprawiliśmy wszystkie błędy zrobimy zwrot monet , całkowicie zmieniona rozgrywka zobaczysz podczas bety.

Poprzednia Wersja miała drobną ilość błędów tutaj dopracowaliśmy wszystko zmieniliśmy całkowicie system ulepszeń (Ulepszacze) rozgrywka jest dużo łatwiejsza i przyjemniejsza , 100 poziom można osiągnać po 3 godzinkach grania, 

No fajne easy 100 lev w 3 godziny to prooo   rozumiem, że bugi naprawione metodą ( nie działa / buguje się ) to usuwam i nie ma ? 

Opublikowano

No fajne easy 100 lev w 3 godziny to prooo   rozumiem, że bugi naprawione metodą ( nie działa / buguje się ) to usuwam i nie ma ? 

Nie znam takiej metody usuwam i nie ma. Bugi jakie wystąpiły to były jedynie błędy drobne typu niedopasowany drop czegoś więcej dropiło czegoś mało gdyż ciężko było dopasować bez rozgrywki. 

Opublikowano

Bardzo dobra administracja, jak najbardziej polecam. Będą nagrody za topke?

Tym razem nie, ale jeśli serwer wypali i będzie dobrze prosperował będą nagrody za konkursy PvP, MetinRuna, BossRuna także rzeczowe.

Opublikowano

Niestety obawiam się, że limit zaufania niestety już wyczerpałeś. W twoje umiejętności i jakość projektów nie wątpię, jednak wiemy jak to się zazwyczaj kończy. Cóż... Życzę powodzenia, jak teraz zawiedziesz, to karierę z serwerami Metina powinieneś zakończyć. 

@DarkSince.

Pomyliły ci się nicki - post niżej. 

denzel.png

Opublikowano
sprzedales mi nie kompletne sf  ;) coś jeszcze?

Dostałeś pliki na które się umawialiśmy, później wrzuciłeś je na mpcforum, nie ukradłem Ci nic więc nie wiem jakim prawem nazywasz mnie złodziejem.

Niestety obawiam się, że limit zaufania niestety już wyczerpałeś. W twoje umiejętności i jakość projektów nie wątpię, jednak wiemy jak to się zazwyczaj kończy. Cóż... Życzę powodzenia, jak teraz zawiedziesz, to karierę z serwerami Metina powinieneś zakończyć. 

Zapraszam jutro na beta testy mam nadzieje że pozytywnie zaskoczą graczy którze je odwiedzą, cały item shop wszystko dostępne będzie do sprawdzenia . 

Opublikowano

Jeżeli serwerem się Dark będzie zajmował i dopracuje go a nie ta jak S1 malygosa to będzie sztos.

Na tym mediumie bylo duzo zlych rzeczy - ktore rujnowaly gospodarke.

Musisz tego uniknąć i bedzie good

polecam i powodzenia

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jak najbardziej NIE POLECAM.

Serwer zapowiada sie ciekawie, przyznam.

Ale z mojego przekonania/ doswiadczenia nie polecam gry na tym serwerze.

Dlaczego? Administrator " Dark " nie pomaga Graczom, ma poprostu wy**ebka na serwer jak i Graczy,

oraz nie wywiazuje sie z obiecanych slow, poprostu brak slow.

Napisalem to z wlasnego doswiadczenia nie poprostu aby hejtowac temat czy serwer.

" sie przejedziesz to sie dowiesz "

Pozdrawiam Kei. ;)

Opublikowano

Jak najbardziej NIE POLECAM.

Serwer zapowiada sie ciekawie, przyznam.

Ale z mojego przekonania/ doswiadczenia nie polecam gry na tym serwerze.

Dlaczego? Administrator " Dark " nie pomaga Graczom, ma poprostu wy**ebka na serwer jak i Graczy,

oraz nie wywiazuje sie z obiecanych slow, poprostu brak slow.

Napisalem to z wlasnego doswiadczenia nie poprostu aby hejtowac temat czy serwer.

" sie przejedziesz to sie dowiesz "

Pozdrawiam Kei.  ;)

Nie pomagam graczom sądzisz ? Na malygosie mieliśmy zbyt mały team aby ogarnąć wszystko ja sam zajmuje sie sprawami technicznymi serwera, od kad serwer wystartował w ciągu tygodnia zrobiłem liste poprawek która wniosła ich około 50 pracowałem dzień w dzień , support graczy odpisywany był z 3-4 razy dziennie , faktycznie sam nie wyrobie wszystkiego dlatego podczas beta testów wy rekrutuje GM którzy będą na biężąco w grze oraz ogarniać forum,a ja będę mógł większość swojego czasu poświęcić na dopracowywanie i udoskonalanie serwera. Starzy administratorzy z GladoR'a powrócą będziemy kompletną ekipą jak za starych czasów GladoR'a. Dziękuje za wyrażenie opinii postaram się jak tylko mogę abyś swoje zdanie na mój temat zmienił . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...