Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkSince.

Beta Testy:  

126 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy będziesz uczestniczył w beta testach?

• Tak
      80
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem :D nie dacię rady jutro na wieczór wystartować ? Hmmm mam nadzieję że przy wbiciu max i zrobieniu eq nie bd wiało nudą bo wiadomą wtedy nie bd miało się już co robić a ciągle pvp sensu nie bd miało i bd znowu trzeba zmieniać serwa a czego już nie chce robić .

Sam się przekonasz :D jest od groma ulep potrzebnych w dodatku niski % na ulepszenie .ale są zwoje specialne gdzie jak spali nam item to nie zabiera ulepek :D

Nie ma takiej opcji aby wystartować jutro wieczorem. Start odbędzie się w sobotę i jest to jedyna prawidłowa informacja. 

Kappa.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i bardzo dobrze , nie ma co sie spieszyc ;) bedziecie na starcie topke pilnowac zeby na wh nie grac ? 

Tak jesteśmy w 5 osób będziemy pilnować ponad to mamy już pomysł na 100% zabezpieczenie WH tylko będziemy potrzebować trochę czasu, zrobimy serwer testowy dla graczy przed wprowadzeniem nowości będziemy go udostępniać graczą aby tam przetestować najpierw poprawność funkcjonowania tego zanim wprowadzimy to na główny serwer gry.

Opublikowano

majster poprawiles te nagrody od biologa i zrobies 100% naoddanie przy tym czasie oczekiwania

co rozmawialiśmy o tym na becie

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

majster poprawiles te nagrody od biologa i zrobies 100% naoddanie przy tym czasie oczekiwania

co rozmawialiśmy o tym na becie

Przecież są eliksiri które redukują czas oddania przedmiotu 

Opublikowano

Skąd można je zdobyć ?

­

Pkt PO, IS , szkaty serverowe i bodajże bossy,  ale co do ostatniego pewności nie mam 

Opublikowano

arena_walk.png

No i bardzo fajnie to wygląda ! :D 

Już się doczekać startu nie mogę :)

Jak widać Administracja nie robi z gęby dupy i wywiązuje się solidnie ze swoich założeń i obietnic ;)

Oto wiadomość z mojego mail'a. 

2z7lvo.jpg

Opublikowano

No i bardzo fajnie to wygląda ! :D

Już się doczekać startu nie mogę :)

Jak widać Administracja nie robi z gęby dupy i wywiązuje się solidnie ze swoich założeń i obietnic ;)

Oto wiadomość z mojego mail'a. 

2z7lvo.jpg

Też dostałem 3 dni temu :D ale kodu do tej pory nie ma na te 300 SM !!! :D Darku ta Arena tzn 1v1 czy tzw masówka ?

Opublikowano

Też dostałem 3 dni temu :D ale kodu do tej pory nie ma na te 300 SM !!! :D Darku ta Arena tzn 1v1 czy tzw masówka ?

Mamy drobny problem z mailingiem u firmy lh dzwoniłem przed chwilą do nich, mają zaraz rozwiązać nasz problem czekamy. To jest Arena gdzie wchodzą wszyscy na raz .

Opublikowano

Mamy drobny problem z mailingiem u firmy lh dzwoniłem przed chwilą do nich, mają zaraz rozwiązać nasz problem czekamy. To jest Arena gdzie wchodzą wszyscy na raz .

Czyli jest to Arena do tzn. "ustawek" ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...