Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe NetMetin.pl

Sasori®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby ktoś nadal miał problem to proszę tutaj dowód, że wszystko działa :v Dzięki jeszcze raz za te pliki i z pewnością je wykorzystam :)

e9671cf1b3.jpg

Jedynie co mnie zastanawia to odrzucenie tego usera http://puu.sh/lHYrp/dbc8602f47.pngNiby nic nie powoduje ale jestem ciekaw z jakiego powodu się pojawia :p

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

• Odpowiedzi 570
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakby ktoś nadal miał problem to proszę tutaj dowód, że wszystko działa :v Dzięki jeszcze raz za te pliki i z pewnością je wykorzystam :)

e9671cf1b3.jpg

Jedynie co mnie zastanawia to odrzucenie tego usera http://puu.sh/lHYrp/dbc8602f47.pngNiby nic nie powoduje ale jestem ciekaw z jakiego powodu się pojawia :p

ustaw hasła  w questlibie 

Opublikowano

PLAYER_SQL: localhost netmetin c0r3p4sSw0rdd player
COMMON_SQL: localhost netmetin c0r3p4sSw0rdd common
LOG_SQL: localhost netmetin c0r3p4sSw0rdd log

napisze ktoś co mam tu zmienić?

gdzie mam wpisać to hasło do mysql i użytkownika? itd? Dam limit like

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

PLAYER_SQL: localhost netmetin c0r3p4sSw0rdd player

COMMON_SQL: localhost netmetin c0r3p4sSw0rdd common

LOG_SQL: localhost netmetin c0r3p4sSw0rdd log

napisze ktoś co mam tu zmienić?

gdzie mam wpisać to hasło do mysql i użytkownika? itd? Dam limit like

oooo 

Jezu ;c

PLAYER_SQL: localhost mt2 liveg.pl player

COMMON_SQL: localhost mt2 liveg.pl common

LOG_SQL: localhost netmetin mt2 liveg.pl log

Zmien to w każdym ch/game/db

potem wrzuć to do /var/db/mysql/mysql/

xyz

SKAN:

Chyba się domyślasz ze hasło do navi to liveg.pl

Nadajesz chmody w ścieżce którą podałem wyżej plikom user

robisz reboot wchodzisz do bazy i do katalogów mysql--->user i zmieniasz hasła na takie samo jak reszta.

robisz reboot i smiga :)

Opublikowano

Witam.. Mam taki o to problem... nie wiem dlaczego tak jest skoro w mysql konto jest zrobione ale i tak piszę mi ,że zły login albo hasło ;/ 
Ktoś wie o co chodzi ? 71671419857002759941.png

post-1164747-0-72014900-1449231210_thumb.png

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Witam.. Mam taki o to problem... nie wiem dlaczego tak jest skoro w mysql konto jest zrobione ale i tak piszę mi ,że zły login albo hasło ;/ 

Ktoś wie o co chodzi ? 71671419857002759941.png

Daj SS navicata jak konto zrobiłeś ;)

­

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

­Gdy próbuję pakować root tym pakerem z tematu, w konsolce jak prosi mnie o nazwę katalogu wpisuję root - wywala error "Failed to load pack script". Jakieś rady?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

­Gdy próbuję pakować root tym pakerem z tematu, w konsolce jak prosi mnie o nazwę katalogu wpisuję root - wywala error "Failed to load pack script". Jakieś rady?

Możliwe, że masz folder ze spacją :v przynajmniej ja taki problem miałem.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Sprawdz czy dobrą scieżke podałeś do packera

Opublikowano

same debile się wypowiadają w tym temacie z problemami , dał najbardziej możliwie gotowe pliki a wy macie problemy...

co do plików , fajne.

Opublikowano

Zgadza się - w nazwie folderu była spacja, ale nawet po zmianie dalej wyskakuje ten błąd. Jeszcze jakieś pomysły?

@DurexMental narzekaj sobie

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Zgadza się - w nazwie folderu była spacja, ale nawet po zmianie dalej wyskakuje ten błąd. Jeszcze jakieś pomysły?

@DurexMental narzekaj sobie

Dobrze sciezke zrob
Opublikowano

Już wychodzą :v

i co z tego  ze wychodzą jak połowa tego  forum nie wie jak  odpalić  te pliki i  skonfigurować je pod siebie  na swoim dedyku/vpsie .

@top

co  do  plików to  nawet są fajne można coś tam wyciągnąć sobie , ale jak dla mnie za dużo bajerów wolę klasykę no i ten  fakt ze nie ma kodu nie zachęca do  tych plików  bo  wiadomo  przez kogo  one były  robione i  nikt nie wie dokładnie co  się w nich jeszcze znajduje . Lecz komuś się one napewno przydadzą.

Opublikowano

1.Problem mam z konwerowanie proto 

Naciskam konwerter proto item_proto - SQL --> TXT

Daje wygeneruj portem " = "

I Pisze indeks był spoza zakresu . Musisz mieć wartość nieujemną i mniejszy niż rozmiar kolekcji .

2. Jak zmienić napis przy wylogowaniu Zostaniesz wylogowany z Netmetin gdzie to sie znajduje ? 

3. Jak wypakować item_proto clientowe i Mob_proto

4. Co zrobić żeby można było Przywołać tylko 1 peta a nie Kilka .. SS : http://scr.hu/0qq6m/mcgu0

Opublikowano

1.Problem mam z konwerowanie proto 

Naciskam konwerter proto item_proto - SQL --> TXT

Daje wygeneruj portem " = "

I Pisze indeks był spoza zakresu . Musisz mieć wartość nieujemną i mniejszy niż rozmiar kolekcji .

2. Jak zmienić napis przy wylogowaniu Zostaniesz wylogowany z Netmetin gdzie to sie znajduje ? 

3. Jak wypakować item_proto clientowe i Mob_proto

4. Co zrobić żeby można było Przywołać tylko 1 peta a nie Kilka .. SS : http://scr.hu/0qq6m/mcgu0

1. - Sprawdz czy wszystko poprawnie robisz  laczy sie z mysql ?  mozesz sobie  dodac itemki lub edytowac konto przez panel? 

2. locale_game.txt w locale 

3.  nie da się " wypakowac" item proto clientowego mozna tylko przekonwertować z bazy

4. GM może przywołac  ile się chce petów  to samo z gm mode  ( a zwykły gracz tylko jednego ) 

Opublikowano

1. - Sprawdz czy wszystko poprawnie robisz  laczy sie z mysql ?  mozesz sobie  dodac itemki lub edytowac konto przez panel? 

2. locale_game.txt w locale 

3.  nie da się " wypakowac" item proto clientowego mozna tylko przekonwertować z bazy

4. GM może przywołac  ile się chce petów  to samo z gm mode  ( a zwykły gracz tylko jednego ) 

2. Nie ma tego tam .

3. Chciałem zmienić nazwy Itemów w Cliencie to jak mam to zrobić Zmieniłem w bazie nazwy wchodze to w grze nie ma to musze w item_proto clientowym

4.A To dzięki bo myślałem ze Każdy może ; d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...