Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bonusy max wchodzą czy nie

Max

Jak mam System Windows XP to będę mógł zagrać ?

Tak mozesz zagrac, ale koniecznie nalezy odpalic binke z prawami administratora z zgodnoscia win xp lub 7.

Opłaca sie grać klasami magicznymi czy na wyższych lvl'ach nie będą nic biły jak na większości serwerów?

Pewnie ze sie oplaca

syg2.png

Opublikowano

Bonusy max wchodzą czy nie

Bonusy wchodzą max ale nie krytyk i przyszywka. Ponieważ jest tylko opcki na krytyk i przyszywkę że tutaj bonusy zostały zminimalizowane. 

Kappa.

Opublikowano

w 2 donload mam blad przy rozpakowaniu w pack zones , etc i monstrum_3d.eix pobieram aktualnie z 1 downloadu mega pewnie tam wszysko rozpakuje bez bledu.albo tylko ja mam taki problem ?

Nie tylko Ty miałeś ten problem. Być może hosting "połknął" część pliku, nie ma szans, żeby mega zrobiło komukolwiek coś takiego. To według mnie najlepszy hosting

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Mam pytanie, ile tutaj będzie można wyciągnać max hp przy full odpale, eq?

Leczenie hellera zostało poprawione? :D

Z 150k sadze ze powinno wejsc

Łatwo będzie o  eq czy bedzie trzeba się męczyć

Co masz na mysli latwo? Na trawie ulepki nie leza jesli o to chodzi...

syg2.png

Opublikowano

Łatwo będzie o  eq czy bedzie trzeba się męczyć

Jeżeli jesteś dobrym graczem i wiesz jak odpowiednio zdobywać eq to masz już plus. Ani trudno ani łatwo ;) Zobaczysz sam w grze.

Kappa.

Opublikowano

Zakochałem się od pierwszego wejrzenia zawitam na serwerze ze znajomym. Serwer godny uwagi nie spaprajcie tego ! :)

jednym słowem. 

MEGA   B)                      

Opublikowano

Co masz na mysli latwo? Na trawie ulepki nie leza jesli o to chodzi...

Dałem lajka za to zdanie, bo śmiechłem :D

A tak na poważnie teraz, to czy ulepszacze dropią często, rzadko, czy są dopasowane do map i poziomów itemów i ewentualnie postaci?

@Edit: Chodzi mi o to, czy np expiąc tam załóżmy 20 poziomów uda mi się wydropić dostateczną ilość ulepek

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

bez reklemy na yt marno to widze

juz byl podobny serw to nie przezyl

Spokojnie, reklama będzie po starcie. Nigdzie nam się nie spieszy i serwer raczej nie padnie ;) 

Kappa.

Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać, czy moje odczucia i przeczucia nie są błędne, bo mam przeczucie, że serwer będzie miał 200-300 stałych graczy (czyli niedużo), ale za to będzie długo stał.

A odczucie mam takie, że ten serwer ma "to coś" w sobie, jak sławne autobusy Ikarusy, one miały duszę.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Wiesz co z tego co mi wiadomo bedzie nagrywal grejszyn , bedzie cos nagrywal rocky. Sa juz prowadzone rozmowy z youtuberami. Ale co wy macie z tymi youtuberami powiedz?

Ciagle youtubery i youtubery:) Spokojnie cos bedzie sie dzialo.

syg2.png

Opublikowano

Wbiję na 100%. Prezentacja serwera z*******a i po prostu muszę sprawdzić te wszystkie NOWOŚCI <3 Kocham was, że serwer nie jest pod IS'a ;)

Super! Dokładnie chociaż jedna osoba słucha uważnie i wie że można SM w grze spokojnie zarobić ;)

Kappa.

Opublikowano

Serwer porażka jak i prezentacja. Gówno się da odczytać tak szczerze mówiąc, więcej rzeczy chyba na zagranicznych forach znaleźć nie mogliście. Co to w ogóle za zbroje xD Ta ostatnia złota ze skrzydłami to jakiś żart? XDD Zróbcie graczom przysługe i nie startujcie nawet, bo taki serwer nie ma prawa bytu.

Czekam na hejty.

1z67dxt.png

Opublikowano

­

Serwer porażka jak i prezentacja. Gówno się da odczytać tak szczerze mówiąc, więcej rzeczy chyba na zagranicznych forach znaleźć nie mogliście. Co to w ogóle za zbroje xD Ta ostatnia złota ze skrzydłami to jakiś żart? XDD Zróbcie graczom przysługe i nie startujcie nawet, bo taki serwer nie ma prawa bytu.

Czekam na hejty.

To sobie frędzlu poczekasz...

Popatrz ile w tej prezentacji jest osób które chwalą serwer :].

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Czekam na hejty.

Widzę że kolejny hejter przysłany, hahah się uśmiałem ;) 1/100 hejtuje a reszta popiera. Twój post jest dla nas niczym i twoje gadanie ma zerowe odzwierciedlenie w praktyce. Jeżeli CI się nie podoba to nie wbijaj a takie komentarze to został dla siebie.  Każdy serwer ma prawo bytu, po to się je robi. A takich ludzi jak ty trzeba tępić bo wszystko psują. Wracaj na swojego teriosa albo sheriana.  

Kappa.

Opublikowano

Zobaczymy co będzie po starcie ^^

Mimo wszystko życzę Wam powodzenia. Ale te zbroje to na prawdę jakaś kpina. Wyglądają żywcem jak z NosTale :v

Nie gram ani na Teriosie ani na żadnym Sherianie (I w dodatku nie mam zamiaru) Opinię wyrazić mogę i nie jestem przysłanym hejterem. Po prostu rzygam jak widzę ile najebaliście tego wszystkiego do klienta.

@Edit

"Komentarze zostaw dla siebie" "Jak Ci się nie podoba to nie wbijaj"

K***a, jeżeli byłbyś koneserem wina, to pierw musisz je spróbować, a potem je krytykujesz. W takim wypadku ja pierw przeglądam prezke, a potem piszę co o niej myślę. Nie licz na to, że każdy będzie Twój serwer zachwalał. Skoro ja nie mogę wyrazić się negatywnie, to Ci co mają coś "pozytywnego" do powiedzenia, niech też zachowają swoje zdanie dla siebie. Głupie gadanie...

1z67dxt.png

Opublikowano

Czekam na hejty.

Po 1 nabijaczu postów. To jest 1 serwer z takimi nowościami.Jeśli ci się nie podoba to opuść tą prezentację i pozwól komuś innemu pisać.Trzeba w końcu ruszyć tego Metka  i  wprowadzać nowości. 

Mimo wszystko życzę Wam powodzenia. Ale te zbroje to na prawdę jakaś kpina. Wyglądają żywcem jak z NosTale :v

Nie gram ani na Teriosie ani na żadnym Sherianie (I w dodatku nie mam zamiaru) Opinię wyrazić mogę i nie jestem przysłanym hejterem. Po prostu rzygam jak widzę ile najebaliście tego wszystkiego do klienta.

Zbroja-to twoja Twarz

To kpina wygląda jak gówno ^^

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Rozumiem. Standardów tutaj nie znajdziesz, i jak widać wiele osób czekało na serwer z nowościami.. Jeżeli nie chcesz nie graj. 

Kappa.

Opublikowano

Proszę bardzo: https://mega.nz/#!zZBBmIRC!j75HMlENLWy5pGrOJxyFs-Rtr1NMFpDqLZyADgwFwmc

To jest główny link do klienta! :)

Nie ... Nie ... nie ... i jeszcze raz nie .... 

Co to ma być ?!

Po prostu jak zobaczyłem wierzchowce to zachciało się płakać ...

Jednoślad jakiś ?! Kareta niewolników ?!

Te dwa wierzchowce autorskie a cała reszta czy wierzchowce czy co innego sklejone z neta .

Serwer na dwa tygodnie , nachapiecie się kasy i serwer będzie OFF? 

Jak ja widzę te sklejki to się aż chce śmiać .

Powiedzcie mi ile w tym autorskiego . Męczyliście się tylko chyba szukaniem na necie tego wszystkiego .

Serwer typowo pod IS ... Rozumiem to jest Dedyk a za taki trzeba trochę zapłacić ... Ale kto w to kasę zainwestuje ?

Jakiś N00B . Cześć .

Przyszedłeś z teriosa czy może z sheriana i będziesz teraz nas hejtować? Nie chcesz nie graj. Takie komentarze nie są mile widziane.

Z PL'a :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...