Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kochani klient zostal wstawiony na strone serwera.

Pobrałem klienta i podczas rozpakowywania mam błąd

giphy.gif

Kocur™

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem klienta i podczas rozpakowywania mam błąd

Jaki masz błąd? Wyłączyłeś przed ściąganiem anty wira albo firewalla? :) Daj ss. 

Kappa.

Opublikowano

Jaki masz błąd? Wyłączyłeś przed ściąganiem anty wira albo firewalla? :) Daj ss. 

Antywirus nie blokuje plików metina, cały folder do wyjątków dodany z Metinem poza tym ostrzegłby, gdyby coś było nie tak, a firewall nigdy nie blokował, ale wyjaśniło się już. Nie pobrało mi klienta w całości. Pobieram ponownie.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Antywirus nie blokuje plików metina, cały folder do wyjątków dodany z Metinem poza tym ostrzegłby, gdyby coś było nie tak, a firewall nigdy nie blokował, ale wyjaśniło się już. Nie pobrało mi klienta w całości. Pobieram ponownie.

Hmm, zazwyczaj to są właśnie te błędy podstawowe. Antywirus blokuje pliki metina, a przynajmniej mi dlatego go usunąłem bo jest niepotrzebny. Jeżeli oczywiście wiemy co ściągamy ;)

Spróbuj pobrać ponownie tak jak mówiłeś i powinno zadziałać. 

Kappa.

Opublikowano

Serwer wydał mi się ciekawy ale jak wszedłem do isu to jedyne co widzę to ostre nastawienie pod zarobek

W dodatku przy cenach rzędu 2,7k sm za zbroje    1k sm za kostium  w grze tez raczej cieniutko ze zdobyciem sm bo kupony są tylko za 100 sm przy takich cenach  to pzdr 

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo nawalone wszystkiego. i pozmieniane. Bez przesady ludzie.. To jest Metin czy jakaś inna gra..??

Ogolnie nie polecam tego projektu.

Ale powodzenia.

Szanujemy twoje zdanie, nie każdemu się to podoba. Jeżeli szukasz standardowego serwera to u nas takiego nie znajdziesz. Administracja kierowała się dodatkami i nowościami aby zmienić klimat maksymalnie. Miło ze życzysz nam powodzenia, nie każdy to popiera ;)

Mimo tego zapraszam Cie na serwer i może zmienisz zdanie ;)

Serwer wydał mi się ciekawy ale jak wszedłem do isu to jedyne co widzę to ostre nastawienie pod zarobek

W dodatku przy cenach rzędu 2,7k sm za zbroje    1k sm za kostium  w grze tez raczej cieniutko ze zdobyciem sm bo kupony są tylko za 100 sm przy takich cenach  to pzdr 

Jeżeli chodzi o SM i vipshop. SM na serwerze można zdobyć na mnóstwo sposobów.

- Za każdą misje dostajemy 50SM od biologa.

-Koło fortuny gdzie możemy wylosować SM za yangi. Jeżeli będziecie mieli szczęście to nawet 1500sm może polecieć. Tak dobrze czytacie, 1500sm za 100kk, albo darmowy bilet.. Są także inne wartości np 100sm. I wiele innych ciekawych nagród. - Komnaty i inne dungeony, bossy i wszędzie praktycznie będzie można wydropić SM. - Koło losu w którym także można wylosować SM. - Liczne eventy które odbędą się na serwerze. - Kolejną rzeczą na zdobycie SM jest dodatek "Punkty PTS" 1500 pts = 200 smoczych monet które odbierzesz u admnistracji.

Więc zanim napiszesz że serwer zrobiony jest pod zarobek to dobrze zastanów się. Sposobów jest mnóstwo na zarobienie sm w grze więc to nie jest problem.

Kappa.

Opublikowano

Jeśli ktoś organizuje, bądź już ma zgraną ekipę czt. gildie proszę o pw ts3 minimum 18+ ^^

banner5.gif

Opublikowano

Nie zagram. Za dużo tego jest. Wygląd skili jest tak oczojebny, że aż chce sie płakać jak to widzę. Mapy tez niektóre słabe, sety eq też.

Powodzenia na starcie, ja niestety nie zagram ;V

Opublikowano

Nie zagram. Za dużo tego jest. Wygląd skili jest tak oczojebny, że aż chce sie płakać jak to widzę. Mapy tez niektóre słabe, sety eq też.

Powodzenia na starcie, ja niestety nie zagram ;V

Sam zdecydujesz. ;) 

Kappa.

Opublikowano

w 2 donload mam blad przy rozpakowaniu w pack zones , etc i monstrum_3d.eix pobieram aktualnie z 1 downloadu mega pewnie tam wszysko rozpakuje bez bledu.albo tylko ja mam taki problem ?

Opublikowano

w 2 donload mam blad przy rozpakowaniu w pack zones , etc i monstrum_3d.eix pobieram aktualnie z 1 downloadu mega pewnie tam wszysko rozpakuje bez bledu.albo tylko ja mam taki problem ?

Pobierz klient 1 z działu download. Sprawdz po pobraniu w ile mega CI się ściągnęło. Możliwe że do końca się nie pobrało. 

Kappa.

Opublikowano

No to jeszcze jedno no góra dwa pytanka ;d

Czy szaman healer ma dobrze dopasowane skille ? Między innymi zwiększenie ataku oraz lecznie ?

Czy hity są "naprawione" na niektórych serwerach bywało tak że hity wchodziły rzadko przy ~175 wartościach szybkości ataku ?

IDcncno.png

Opublikowano

No to jeszcze jedno no góra dwa pytanka ;d

Czy szaman healer ma dobrze dopasowane skille ? Między innymi zwiększenie ataku oraz lecznie ?

Czy hity są "naprawione" na niektórych serwerach bywało tak że hity wchodziły rzadko przy ~175 wartościach szybkości ataku ?

Jest wszystko ok:) Nie masz sie czego martwic, jesli jednak cos by bylo ... zabieramy sie za prace by naprawic.

syg2.png

Opublikowano

Polecam serwer , bardzo fajna prezka , dużo nowości , miła administracja , jak na tak rozbudowany serwer klient tylko 1,2 + GB  , tylko grać grać i grać . Idealny serwer na wolne dni świątecznie i ferie ! Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam serwer , bardzo fajna prezka , dużo nowości , miła administracja , jak na tak rozbudowany serwer klient tylko 1,2 + GB  , tylko grać grać i grać . Idealny serwer na wolne dni świątecznie i ferie ! Pozdrawiam

Dokładnie, zapraszamy na serwer !: )

Kappa.

Opublikowano

Mnie tam się pobrał normalnie klient. Jedynie nie miałem DirectX i trzeba było zainstalować go. Polecam serwer , do zobaczenia na starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...