Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ulepki można dropić z bossów potworów, metinów, dungów, i vipshopa albo blackmarket. 

Wszystkie lecą z wszystkiego? Czy poszczególne ulepki lecą tylko z dungów, a niektóre tylko z bossów ?

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie lecą z wszystkiego? Czy poszczególne ulepki lecą tylko z dungów, a niektóre tylko z bossów ?

Ogolnie masz ulepki rowniez w sklepie za range. Ulepki dropimy z kamieni metin, szafiry,tsavoryty etc leca podczas expa tak samo. Tak to skrzynki bossow , akurat teraz ulepki bedziecie dostawac z prezentu ktorego odbieracie co 12 h. Mozesz dostac ulepke za np wymiar , mozesz otrzymac ulepke np za bilet z loterii. Ogolnie to ulepki leca, mysle ze problemow nie bedzie.

syg2.png

Opublikowano

No no nie powiem xD prezentacja zaebista. Będę 100% na starcie. Już nie mogę się doczekać :D

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Zapraszamy serdecznie.

Kappa.

Opublikowano

Co to ten vipshop albo ten blackmarket pytam gdyż iż nie chce mi się szukać w tej pięknej prezentacji <3:D

zv6PR1J.jpg

Tak prezentuje się vip shop, skoro nie możesz znaleźć.

Znajdziesz tutaj wierzchowce, potwory, wejściówki itp.

Vipshop = Kupujesz skrzynke z itemshopu i dostajesz pierścień dzięki któremu możesz odpalić vs. 

Blackmarket działa odwrotnie. Znajdują się tam takie same itemki co w vipshopie. Jednak iż nie musisz kupować wejściówki z is, w grze musisz wydropić wejściówki w postaci pereł i małży i wtedy możesz wejść na blackmarket. Na bm kupujesz itemki za yangi i tylko pamiętaj jeżeli uzbierasz ulepszacze i wejdziesz na bm, a nie będziesz posiadał yangów to nic nie kupisz i od nowa będziesz musiał zbierać ulepki aby ponownie wejść. 

Kappa.

Opublikowano

Co to ten vipshop albo ten blackmarket pytam gdyż iż nie chce mi się szukać w tej pięknej prezentacji <3:D

ViP shopek to sklep w ktorym mozesz zakupic np amulety i dodac je do broni badz zbrojki. Pierscien do ViP shopka kupujesz w IS, ale jesli nie stac cie by kupic ten pierscien to mozesz wejsc na blackmarket i masz to samo co w sklepie.

syg2.png

Opublikowano

Działa już czy  o co chodzi?

Na stronie off piszę, zero info.

Wystarczy wejść na forum albo przeczytać w prezentacji.

Start jutro o godzinie 18. Dzisiaj będzie rejestracja a jutro rano klient do pobrania. 

Kappa.

Opublikowano

Dwa wachlarze u szamana wyglądają jak dzwonki. Szkoda, że nie ogarnęliście jakichś dwóch ciekawych modeli wachlarzy. W zapowiedzi serwera pisałam, że raczej wpadnę i tak też będzie, bo serwer wygląda ciekawie.

Opublikowano

Działa już czy  o co chodzi?

Na stronie off piszę, zero info.

Siemka Shauku , jutro 18:00.

Dwa wachlarze u szamana wyglądają jak dzwonki. Szkoda, że nie ogarnęliście jakichś dwóch ciekawych modeli wachlarzy. W zapowiedzi serwera pisałam, że raczej wpadnę i tak też będzie, bo serwer wygląda ciekawie.

Dzieki , zapraszamy :)

syg2.png

Opublikowano

Dużo systemów ciekawi mnie ile wyjdzie bugów jak wbije z 1k ludzi. Ale jak wszystko będzie ok to zawitam :D

Opublikowano

Wyglada ciekawie, zawitam i ocenie.

Super, czekamy na twoją ocene.

Dużo systemów ciekawi mnie ile wyjdzie bugów jak wbije z 1k ludzi. Ale jak wszystko będzie ok to zawitam :D

Sprawdzaliśmy systemy i nie posiadają bugów. Ale masz racje, zobaczymy jak to wyjdzie na starcie.

Mimo tego pamiętaj jeżeli coś zostanie wykryte, to reakcja będzie natychmiastowa. 

Super będzie jeżeli i Ty zawitasz ;) 

Kappa.

Opublikowano

Zainwestujcie w lepszą, bardziej przejrzystą grafikę. :D

Ale serwer bardzo ciekawy: )

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Zainwestujcie w lepszą, bardziej przejrzystą grafikę. :D

Ale serwer bardzo ciekawy: )

Grafika jest idealna i bardzo dobrze się ją czyta. Nigdzie takiej nie znajdziesz. Niektórym się podoba nie innym nie ;)

Super cieszymy się bardzo. 

Kappa.

Opublikowano

Ja mam jeszcze takie jedno pytanie. Jak ciężki będzie dostęp do magicznego kamienia i wbicie skili do G lub P?

Skile przyjacielu odbierasz sobie u mistrza na P. Po otrzymaniu 5 levelka pojawia sie zwoj i wybierasz profesje tylko, po czym udajesz sie do mistrza walki i wbija ci na P.

syg2.png

Opublikowano

Magiczny metal jest w VIPSHOPIE ponieważ daje większe szanse na ulepszenia. Inaczej to zwój bodzia. Magiczny metal jest tak samo w sklepie za rangi.

Kappa.

Opublikowano

K*rwa !  : DJa CHCE JUŻ GRAĆ =DDD nie Mogę Się doczekać ! :DD Wbijam z 6 os. Ekipą :P Moglbym nagrac cos na Youtube, tylko że nigdy nie nagrywałem ;D i obawiam się że bez subów wam tutaj nie pomoge ;d ale spróbuje ;p poczucie humoru mam to myśle że jacyś fajni się znajdą ;DD

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Przeglądnąłem prezentacje do momentu w którym zobaczyłem, że są 6-te sille dla woja i ninji i już żałowałem darmowego transferu na ładowanie prezki. Nie przeglądałem dalej ale pewnie cały serwer jest zasypany nowym syfem.

The past has gone

Opublikowano

Przeglądnąłem prezentacje do momentu w którym zobaczyłem, że są 6-te sille dla woja i ninji i już żałowałem darmowego transferu na ładowanie prezki. Nie przeglądałem dalej ale pewnie cały serwer jest zasypany nowym syfem.

Jak kto lubi =]

Dla jednych to syf, dla drugich urozmaicenie i w końcu coś innego ^^.

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...