Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ... Nie ... nie ... i jeszcze raz nie .... 

Co to ma być ?!

Po prostu jak zobaczyłem wierzchowce to zachciało się płakać ...

Jednoślad jakiś ?! Kareta niewolników ?!

Te dwa wierzchowce autorskie a cała reszta czy wierzchowce czy co innego sklejone z neta .

Serwer na dwa tygodnie , nachapiecie się kasy i serwer będzie OFF? 

Jak ja widzę te sklejki to się aż chce śmiać .

Powiedzcie mi ile w tym autorskiego . Męczyliście się tylko chyba szukaniem na necie tego wszystkiego .

Serwer typowo pod IS ... Rozumiem to jest Dedyk a za taki trzeba trochę zapłacić ... Ale kto w to kasę zainwestuje ?

Jakiś N00B . Cześć .

Opublikowano

Mam pytanie bo widzę że została włączona rejestracja kiedy klikam w ikonke rejestracji na waszej stronie to wyskakuje mi '' Błąd nie można załadować strony'' to samo przy download .. tylko u mnie jest ten błąd ?? 

Venum

Opublikowano

­

Co to ma być ?!

Te dwa wierzchowce autorskie a cała reszta czy wierzchowce czy co innego sklejone z neta .

Powiedzcie mi ile w tym autorskiego . Męczyliście się tylko chyba szukaniem na necie tego wszystkiego .

Serwer typowo pod IS ... Rozumiem to jest Dedyk a za taki trzeba trochę zapłacić ... Ale kto w to kasę zainwestuje ?

Jakiś N00B . Cześć .

Przed znakiem interpunkcyjnym nie ma spacji.

­

Opublikowano

Mam pytanie bo widzę że została włączona rejestracja kiedy klikam w ikonke rejestracji na waszej stronie to wyskakuje mi '' Błąd nie można załadować strony'' to samo przy download .. tylko u mnie jest ten błąd ?? 

Raczej tak poniewaz sprawdzilem teraz to i wszystko dziala:)

Jakie bonusy bd działać na poszczególnych mapach?

MAPKA 100 - DIABLY, OGIEN

MAPKA 140 - MISTYKI

MAPKA 180 - ORKI

MAPKA 220 - NIEUMARLE

syg2.png

Opublikowano

może ktoś podesłać link do pobrania tutaj ? nie mogę pobierać ze strony coś mi nie wczytuje ..

Venum

Opublikowano

Proszę bardzo: https://mega.nz/#!zZBBmIRC!j75HMlENLWy5pGrOJxyFs-Rtr1NMFpDqLZyADgwFwmc

To jest główny link do klienta! :)

Co to ma być ?!

Jakiś N00B . Cześć .

Przyszedłeś z teriosa czy może z sheriana i będziesz teraz nas hejtować? Nie chcesz nie graj. Takie komentarze nie są mile widziane.

Kappa.

Opublikowano

Pytanko mam :p Jak jest tutaj z expem? W ile wbija się max lvl?

Pamiętaj że to jest serwer easy/medium, max nie powiem Ci dokładnie w ile wbijesz. Ale chwilę czasu na pewno będziesz musiał poświęcić. :) 

Kappa.

Opublikowano

Tap titans wyczuwam w tych prestiżach  :lenny:.

Jak z tymi broniami na 75 u npc? Mają jakieś kosmiczne ceny??

Są u npc, ale nie mają kosmicznych cen ;) 

Kappa.

Opublikowano

Dla mnie serwer odpada . Nawalone wszystkich zlepek z wszystkich serwerów, prezentacje czyta się trudno ( mała przejrzystość ), zmienione ikonki Skilli ITD . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

zrobcie standardowe miasta bez zadnych map handlowych i aren pvp to psuje tylko klimat to kurrwa metin a nie jakiś las :D

wbije na 100% jak to zrobicie

bedzie ankieta po starcie serwera odnosnie miast

Ogień nie działa na moby tylko na bosa ognistego króla!

Moze na twoim serwerze nie dziala, u ans dziala

syg2.png

Opublikowano

Dla mnie serwer odpada . Nawalone wszystkich zlepek z wszystkich serwerów, prezentacje czyta się trudno ( mała przejrzystość ), zmienione ikonki Skilli ITD . 

Jeżeli nie chcesz spróbować czegoś nowego to nie musisz, nikt CIę do tego nie zmusza. Mimo tego mógłbyś wbić na serwer i zobaczyć ;)

zrobcie standardowe miasta bez zadnych map handlowych i aren pvp to psuje tylko klimat to kurrwa metin a nie jakiś las :D

wbije na 100% jak to zrobicie

Będzie ankieta dodana tutaj i na naszym forum odnośnie miast. 

a jakie max średnie są ? :)

Standardowe. 

Kappa.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz spróbować czegoś nowego to nie musisz, nikt CIę do tego nie zmusza. Mimo tego mógłbyś wbić na serwer i zobaczyć ;)

Będzie ankieta dodana tutaj i na naszym forum odnośnie miast. 

Standardowe. 

no to dodajcie tą ankiete teraz.. na co wy czekacie widać wszystko w prezentacji wiec nie wiem na co wy czekacie xD

Opublikowano

no to dodajcie tą ankiete teraz.. na co wy czekacie widać wszystko w prezentacji wiec nie wiem na co wy czekacie xD

Czekamy na start, i dopiero po starcie damy aniekte, bo nie na obrazku wygląda to całkiem inaczej niż w praktyce kolego ;)

Mi sie podobaja m1

Niektórym tak a innym nie, dlatego właśnie zostanie zrobiona ankieta. 

papirus.png

Na głównej stronie pojawiło się info odnośnie skrótów klawiszowych jakie są na serwerze. Niedługo będzie zrobiony panel boczny ;) 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...