Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ni cholera nie ma gdzie grać od 2ch miesięcy, przeleciałem z 3 servery wczoraj, ale to lipa jakaś. Tutaj tak chwalicie ten server, prawie nie ma negatywa w ostatnich stronach, ale za dużo pierdół tu jest.

Może zagram, jeszcze nie wiem.

A ogólnie łatwo się robi misje i eq?? Bo jakoś mi się nie chce latać 50 razy jednego dunga aby sobie przerobić eq itp.

A i jak z expem jest, duży easy w expie??

Opublikowano

No ni cholera nie ma gdzie grać od 2ch miesięcy, przeleciałem z 3 servery wczoraj, ale to lipa jakaś. Tutaj tak chwalicie ten server, prawie nie ma negatywa w ostatnich stronach, ale za dużo pierdół tu jest.

Może zagram, jeszcze nie wiem.

A ogólnie łatwo się robi misje i eq?? Bo jakoś mi się nie chce latać 50 razy jednego dunga aby sobie przerobić eq itp.

A i jak z expem jest, duży easy w expie??

Dungi to jest dodatkowy zarobek ulepek, większość dropi z bossów i metków mapach, szkat bossów z biologa też są do zdobycia ulepszacze ( opisane misje na naszym forum ) dodatkowo masz jeszcze Tombole, koła fortuny .

Ale jak na każdym serwerze chodzenie na dungi popłaca .

Co do expienia możesz sprawdzić Topke exp jest słabszy na mapie 100 ale później już z góreczki :)

Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało :)

Opublikowano

Warto bić bossy i metki  na tym na serwerze można sie wiele dorobić :)

Potwierdzam, dungeony też warto robić przy dobrych lotach idzie nieźle zarobić yang jak i ulepszaczy :)

Serwerem polecam oczywiście :)

Opublikowano

Masakra.. najebane tego gowna tyle ze zrobili gowno z tego metina oczywisice nie polecam graczy to moze 20 ... :)

Wracaj na te standardowe gówna idź do Małysza tego oszusta i manipulanta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...