Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeglądnąłem prezentacje do momentu w którym zobaczyłem, że są 6-te sille dla woja i ninji i już żałowałem darmowego transferu na ładowanie prezki. Nie przeglądałem dalej ale pewnie cały serwer jest zasypany nowym syfem.

Wiesz co bedziesz sie musial przyzwyczic do nowosci na serwerach bo coraz wiecej bedzie wychodzic takich serwerow... Czasy 2089 sie zakonczyly w 2013 roku.

Mimo wszystko zapraszam cie na start serwera.

K*rwa !  : DJa CHCE JUŻ GRAĆ =DDD nie Mogę Się doczekać ! :DD Wbijam z 6 os. Ekipą :P Moglbym nagrac cos na Youtube, tylko że nigdy nie nagrywałem ;D i obawiam się że bez subów wam tutaj nie pomoge ;d ale spróbuje ;p poczucie humoru mam to myśle że jacyś fajni się znajdą ;DD

No do jutra sie chyba wstrzymasz co?

syg2.png

Opublikowano

K*rwa !  : DJa CHCE JUŻ GRAĆ =DDD nie Mogę Się doczekać ! :DD Wbijam z 6 os. Ekipą :P Moglbym nagrac cos na Youtube, tylko że nigdy nie nagrywałem ;D i obawiam się że bez subów wam tutaj nie pomoge ;d ale spróbuje ;p poczucie humoru mam to myśle że jacyś fajni się znajdą ;DD

HAHa, no ale musisz poczekać! Możesz nagrywać co chcesz, chętnie obejrzę! 

Chętnie zawitam. Fajnie się zapowiada :)

Super!

Przeglądnąłem prezentacje do momentu w którym zobaczyłem, że są 6-te sille dla woja i ninji i już żałowałem darmowego transferu na ładowanie prezki. Nie przeglądałem dalej ale pewnie cały serwer jest zasypany nowym syfem.

Nowy syf, no wiesz tutaj uciekliśmy od standardów. Jeżeli chcesz zwykły serwer mt2 to musisz gdzie indziej szukać ;)

@Edit

Już na szczęście nie musisz długo czekać ;)

Kappa.

Opublikowano

Obejrzałem sobie dokładniej prezentacje i jak juz chyba ja pisałem w zapowiedzi lub ktoś to jestem ciekaw odnośnie tego prestiżu.

Możecie to jakoś bardziej przybliżyć na czym to będzie polegać  ? Jakie nagrody się otrzymuje za zresetowanie lvla etc . Prosiłbym o dokładniejsze opisanie tego :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawy serwer fajna prezentacja będzie co robić polecam serwer ja napewno zagram powodzenia na starcie !! Pozdro ! :D 

Venum

Opublikowano

Obejrzałem sobie dokładniej prezentacje i jak juz chyba ja pisałem w zapowiedzi lub ktoś to jestem ciekaw odnośnie tego prestiżu.

Możecie to jakoś bardziej przybliżyć na czym to będzie polegać  ? Jakie nagrody się otrzymuje za zresetowanie lvla etc . Prosiłbym o dokładniejsze opisanie tego :)

Pozdrawiam

Kiedy wbijesz 255 level resetujesz prestiż i automatycznie zostajesz zbanowany. Zeruje Ci się level, i piszesz do administracji o odbanowanie konta.

Nagrody będą zmieniane na razie, na pewno będą SM,lizak, szmaragdy, muszle ilość x i takie inne ciekawe rzeczy ;)

Całe eq zostaje tylko level i wtedy nad głową pojawia się znaczek prestige 1 ;) Jak jeszcze masz jakieś pytania to pisz. Ten system będzie jeszcze zmieniany ;)

Ciekawy serwer fajna prezentacja będzie co robić polecam serwer ja napewno zagram powodzenia na starcie !! Pozdro !  :D

Super że wbijesz! :) 

Kappa.

Opublikowano

Wszystko przygotowane do startu? :D

Serwer sprawdzony? Bugów nie będzie?

Opublikowano

Wszystko przygotowane do startu? :D

Serwer sprawdzony? Bugów nie będzie?

Tak wszystko przygotowane.

Serwer sprawdzało kilkanaście osób i to co wykryliśmy zostało naprawione, jeżeli pojawią się jakieś problemy to od razu będziemy reagować! :)

Kappa.

Opublikowano

byłbym za stworzeniem skryptu do tego systemu Prestiżu, bo coś czuję że jak 3k osob bedzie to ciezko bedzie to ogarnac =D Tak swoją drogą .. prestiże z Black Ops II xD?

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

byłbym za stworzeniem skryptu do tego systemu Prestiżu, bo coś czuję że jak 3k osob bedzie to ciezko bedzie to ogarnac =D Tak swoją drogą .. prestiże z Black Ops II xD?

Nie nie , ikonki wyciagniete z neta. Mozliwe ze sa one w blacku, publicznie dostepne sa wiec... Nie martw sie nic nie bedzie sie dzialo:)

syg2.png

Opublikowano

Nie nie , ikonki wyciagniete z neta. Mozliwe ze sa one w blacku, publicznie dostepne sa wiec... Nie martw sie nic nie bedzie sie dzialo:)

Po prostu, martwię się. Że zbanujecie konto, i odbanujecie po kilku dniach :/

Kiedy Client do pobrania będzie ;) ?

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Rzal.peel jednym słowem...... Myślałem, że dzisiaj rusza, a to dopiero jutro. no nic trzeba poczekać.

Odwiedzę, mimo narąbanego syfu, może być ciekawie, roboty pewnie też nie zabraknie, ciekaw jestem jak to będzie z tym systemem prestiżu.

Wbijamy 255 lv, dostajemy 1 pzm prestiżu, level zerowany do 1, tylko że masz całe eQ. Czy wtedy nie zwiększa się czasem poziom trudności, coś ala diablo? (poziomy: normalny, koszmar, piekło, jakoś tak, mając ten np 40 lv będąc na koszmarze bijąc potwory na 1 mapie są one bardzo trudne).

Pozdrawiam

Mam nadzieję, że to nie jest kolejny cukierkowy server, który upadnie po max tygodniu, tylko będzie stać i stać, jak marszałek na baczność :D

Opublikowano

Po prostu, martwię się. Że zbanujecie konto, i odbanujecie po kilku dniach :/

Kiedy Client do pobrania będzie ;) ?

Najlepiej po prestiz zglaszac sie co niedziele Mati ,przed sama konserwacja maszyny. Na chwile obecna nie da sie tego zrobic inaczej bo jak serwer jest on i z 255 zresetuje cie do 1 to i tak zaraz cie cofnie do 255.Prosze pamietac aby w prestizu podawac nazwy postaci jedynie i konta.

Rzal.peel jednym słowem...... Myślałem, że dzisiaj rusza, a to dopiero jutro. no nic trzeba poczekać.

Odwiedzę, mimo narąbanego syfu, może być ciekawie, roboty pewnie też nie zabraknie, ciekaw jestem jak to będzie z tym systemem prestiżu.

Wbijamy 255 lv, dostajemy 1 pzm prestiżu, level zerowany do 1, tylko że masz całe eQ. Czy wtedy nie zwiększa się czasem poziom trudności, coś ala diablo? (poziomy: normalny, koszmar, piekło, jakoś tak, mając ten np 40 lv będąc na koszmarze bijąc potwory na 1 mapie są one bardzo trudne).

Pozdrawiam

Mam nadzieję, że to nie jest kolejny cukierkowy server, który upadnie po max tygodniu, tylko będzie stać i stać, jak marszałek na baczność :D

Nie martw sie przyjacielu wszystko jest dopiete na ostatni guzik. Jeszcze tylko zrobimy ankiete po starcie jakie miasta chcecie ...

syg2.png

Opublikowano

Pozdrawiam

Serwer będzie stał to masz zapewnione. Jeżeli chodzi o prestige to nie zmienia się poziom trudności :) Super że wbijesz.

Kappa.

Opublikowano

@Degistive

Co do tego prestiżu - eq zostanie nadal założone tak, żeby móc w nim expić, czy będzie zrzucone do zakładek?

Oczywiscie ze zostanie zrzucone do ekwipunku. Przeciez to oczywiste :) a ty smyku juz bys chcial by bylo zalozone co?

syg2.png

Opublikowano

Czekam od ponad tygodnia i się doczekałem <3 Serwer tak wyj*bany w kosmos, że aż sąsiad pyta o nazwę..

Gorąco polecam i na 100% zawitam na starcie, no to widzimy się jutro!!!! :)

PS. Co do miast to zostawcie jak jest, bo wiadomo że ludzie będą woleć standardowe m1, ponieważ są przyzwyczajeni, lecz jeżeli zostawicie jak jest to po prostu się przyzwyczają, chyba że miasto nie jest jednym wielkim labiryntem, zróbcie ankiete po starcie, aby się z nim zapoznać i dopiero móc ocenić !

x

Opublikowano

Czekam od ponad tygodnia i się doczekałem <3 Serwer tak wyj*bany w kosmos, że aż sąsiad pyta o nazwę..

PS. Co do miast to zostawcie jak jest, bo wiadomo że ludzie będą woleć standardowe m1, ponieważ są przyzwyczajeni, lecz jeżeli zostawicie jak jest to po prostu się przyzwyczają, chyba że miasto nie jest jednym wielkim labiryntem, zróbcie ankiete po starcie, aby się z nim zapoznać i dopiero móc ocenić !

Tak wlasnie bedzie:)

syg2.png

Opublikowano

Zaj*bista prezentacja, na pewno zawitam na start :) !

Dobra robota ;) . Pozdrawiam serdecznie :)

Reje + download będzie dziś jeszcze dostępny ?

Download z rejestracja bedzie jutro rano na 100%.  Super ze zawitasz u nas! :) 

Kappa.

Opublikowano

Zaj*bista prezentacja, na pewno zawitam na start :) !

Dobra robota ;) . Pozdrawiam serdecznie :)

Reje + download będzie dziś jeszcze dostępny ?

Zaproszę starych znajomych również;-)

Zapowiada się super weekend :D

Zapraszamy bardzo serdecznie, jeżeli rejestracja zostanie otwarta i klient będzie już do pobrania otrzymacie taką informacje tutaj na MPC jak i u nas na forum :)

Ankieta będzie zrobiona na 100% zaraz po wystartowaniu serwera aczkolwiek mamy nadzieję, że obecne miasta wam się spodobają :)

zapraszamy serdecznie na start :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...