Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 557
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w prezentacji mówię, że jest to coś pięknego oczywiście tutaj obowiązkowo wbiję!.Trzymam kciuki, że wszystko pójdzie z planem i będzie to zupełnie serwer on normy odstający.

/

Opublikowano

Ile jest slotow na kd?

W broni masz 3 sloty max. Np amulet jest traktowany jako kd, czyli wbijasz amulet ataku na przyklad do broni i zostaja 2 miejsca np na potwory albo kd kryta :)

w prezentacji mówię, że jest to coś pięknego oczywiście tutaj obowiązkowo wbiję!.Trzymam kciuki, że wszystko pójdzie z planem i będzie to zupełnie serwer on normy odstający.

Super! Tak zgodze sie z toba, tutaj wszystko odstaje od normy :)

Kappa.

Opublikowano

Obowiązkowo wbijam. Czekam już od półtora tygodnia. Oby start przebiegł bardzo dobrze. Mam nadzieję że ankieta co do zmiany miast będzie na mpc a nie na forum serwa?

Opublikowano

Będzie psc?

Tak bedzie psc, ale kiedy nie wiem. Jak bede mial chwilke to zajme sie tym.

Obowiązkowo wbijam. Czekam już od półtora tygodnia. Oby start przebiegł bardzo dobrze. Mam nadzieję że ankieta co do zmiany miast będzie na mpc a nie na forum serwa?

Ale dlaczego na mpc? Przeciez od tego jest nasze forum.

syg2.png

Opublikowano

Uuu petarda. Wbijam :)

Super ze wbijecie. 

Kappa.

Opublikowano

Uuu petarda. Wbijam :)

Ankieta będzie raczej u nas na forum oraz tutaj na MPC .  Wbijajcie koniecznie ,

Opublikowano

Mega serverek czekałem jak głupi na niego mam nadzieję że wszystko wypali i popykamy na serverze za pare H !!:D

(nowa era serwerów mt2 się zaczyna mam nadzieję że na + wyjdzie serverek bez żadnych problemów przy starcie ^^)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Mega serverek czekałem jak głupi na niego mam nadzieję że wszystko wypali i popykamy na serverze za pare H !! :D

(nowa era serwerów mt2 się zaczyna mam nadzieję że na + wyjdzie serverek bez żadnych problemów przy starcie ^^)

Oj tak zaczyna sie , ale nie kazdy gracz jest w stanie to zrozumiec:) Dzieki, zapraszamy na start:)

syg2.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś będzie posiadał problem albo nie będzie w stanie znaleźć zmiany chaneli logowania to tutaj mały poradniczek. 

Kiedy odpalimy klienta to w lewym dolnym rogu mamy: 

SAwecMX.jpg

Klikamy i wyskakują nam następujące opcje:  9TkYwNn.jpg

- zapisz konto, wczytaj konto, autołączenie, zmiana Ch itp.

Wszystko znajduję się w lewym dolnym rogu! 

Kappa.

Opublikowano

Mega serverek czekałem jak głupi na niego mam nadzieję że wszystko wypali i popykamy na serverze za pare H !! :D

Trzeba iść do przodu i odejść trochę od standardów niestety nie każdy jest gotowy na zmiany .

Może jak wejdą i zobaczą coś nowego na własne oczy możliwe, że zmienią zdanie .

Startujemy o 18:00 :)

Opublikowano

Ja na 100% zawitam tak jak zadeklarowałem się w zapowiedzi konto założone teraz tylko czekać na klienta i oficjalny start .

Jeszcze pytanie odnośnie petów czy je też będzie można zdobyć w grze? Jeżeli tak to gdzie :)

Opublikowano

Ja na 100% zawitam tak jak zadeklarowałem się w zapowiedzi konto założone teraz tylko czekać na klienta i oficjalny start .

Jeszcze pytanie odnośnie petów czy je też będzie można zdobyć w grze? Jeżeli tak to gdzie :)

Pety mozesz zdobyc na dungeonie Belzebuga np...

syg2.png

Opublikowano

Oczywiście, że zawitam. Prezentacja ładnie opisana i w ogóle troszkę za bardzo kolorystyczna.

Co do serwera ciekawie się zapowiada, administracja aktywna co bardzo cieszy.

Mam nadzieje, że wszystko wypali powodzenia i widzimy się na stracie.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...