Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AUDIO] Wywiad - Marselo

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyśmienity start  :v Po tytule "Wywiad - Marselo" myślałem, że chodzi o obrońcę RM - Marcelo xD
Zgodzę się też z użytkownikiem @1361622928-U485574.pngWycoff , nie zbyt to jest wideo, bardziej właśnie audio. :D

Opublikowano

"Jeśli chodzi o kadre moderatorów(...), porównując teraźniejszą kadre z tą sprzed kilku lat no to wygląda ona troche słabiej(...), brakuje mi dziś osób inteligentnych, dziś mamy wiele osób które robią raporty jak roboty, biją się o miejsce w modlogs".

Święte słowa Marcelku, święte słowa. 

Opublikowano

Z mojej strony chciałbym bardzo podziękować za poświęcenie czasu dla mojej skromnej osóbki i przygotowanie wywiadu. Zabawa była przednia i bawiłem się przy tym wyśmienicie. :) 

1294477714-U1.png

Opublikowano

Z mojej strony chciałbym bardzo podziękować za poświęcenie czasu dla mojej skromnej osóbki i przygotowanie wywiadu. Zabawa była przednia i bawiłem się przy tym wyśmienicie. :)

Też się z Tobą świetnie gadało i bawiło, mam nadzieję, że kiedyś to powtórzymy! :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Bardzo przyjemnie słucha się tego wywiadu. :) Gratuluję!

Szkoda, że to forum idzie coraz bardziej w dół i brakuje osób, które mogłyby jest ratować. 

Osobiście uważam @Marselo za jednego z najlepszych w zespole MPC i szkoda, że powoli odchodzi od społeczności.

Można poznać nick lektora? :) 

Opublikowano

Bardzo przyjemnie słucha się tego wywiadu. :) Gratuluję!

Szkoda, że to forum idzie coraz bardziej w dół i brakuje osób, które mogłyby jest ratować. 

Osobiście uważam @Marselo za jednego z najlepszych w zespole MPC i szkoda, że powoli odchodzi od społeczności.

Można poznać nick lektora? :)

Miło mi :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Fajnie wyszło ;) Miło sobie odświeżyć parę faktów z przeszłości mpcforum, kawał historii na tym forum ;)

Jak ten czas leci... :) 

Opublikowano

WYWIAD WIDEO

PRODUCTION MPC NEWS

Czuję się wyruchany na kliknięcie. Marselo spoko koleś, ale nie chce mi się słuchać 50 min patrząc w jeden obrazek, wolę 15 min pełnego wideo. Wszystko ok, ładnie wygląda otoczka i grafika. Tylko nie piszcie w tytule "wideo" bo się czuje jakbym otwierał ładnie zapakowany prezent a w środku znalazł gówno

pozdrówki

Opublikowano

Pomimo, że jest to audio z obrazkiem przesłuchałem cały wywiad i jest ok xD

Trochę się dowiedziałem, tego i owego z przed roku 2014 xp

Opublikowano

@Marselo

"Jeśli chodzi o kadre moderatorów(...), porównując teraźniejszą kadre z tą sprzed kilku lat no to wygląda ona troche słabiej(...), brakuje mi dziś osób inteligentnych, dziś mamy wiele osób które robią raporty jak roboty, biją się o miejsce w modlogs".

Przynajmniej mówi jak jest, a to się ceni, brawo.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...