Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

ja się już zarejestrowałem przed startem tylko zapomniałem aktywować konto... Bez tego nie zaloguje sie na serwer

Ja nic nie musiałem aktywować i gram normalnie na nowym koncie a nie tym ze starego teriosa.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja się już zarejestrowałem przed startem tylko zapomniałem aktywować konto... Bez tego nie zaloguje sie na serwer

Kurcze no ja sie o 20:58 pobralem clienta i minute puzniej se przypmniałem rzeby sie zarejestrować i juz jeblo i nie dziala stronka no co zrobie moje rzycie nie ma sensu

graphic.png

Opublikowano

mozecie przestac spamowac byle czym bałwany ? piszecie jakies gowna i nic nie wnosi to do tematu a prosilbym zeby mi ktos pomogl z tym:

Instrukcja spod 0x775aff3a odwołuje się do pamięci pod adresem 0xec2fd3a4. Pamięć nie może być read.

z gory dziekuje za pomoc 

Opublikowano

Ja nic nie musiałem aktywować i gram normalnie na nowym koncie a nie tym ze starego teriosa.

To ciekawe, bo mi wyskakuje błąd Nieprawidłowa Nazwa Konta lub hasło mimo, iż przed startem mogłem się zalogować xD Ale na meila przyszla mi aktywacja ktora nie działa..

mozecie przestac spamowac byle czym bałwany ? piszecie jakies gowna i nic nie wnosi to do tematu a prosilbym zeby mi ktos pomogl z tym:

Instrukcja spod 0x775aff3a odwołuje się do pamięci pod adresem 0xec2fd3a4. Pamięć nie może być read.

z gory dziekuje za pomoc 

Uszkodzona pamięc RAM lub złe sterowniki

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

z gory dziekuje za pomoc 

Pomugł bym ale nie znam sie zadzwon po Czeskich informatyków

graphic.png

Opublikowano

z gory dziekuje za pomoc 

read=czytaj 

To przeczytaj po prostu.. Lol -.-

graphic.png

Pomocnik
Opublikowano

To ciekawe, bo mi wyskakuje błąd Nieprawidłowa Nazwa Konta lub hasło mimo, iż przed startem mogłem się zalogować xD Ale na meila przyszla mi aktywacja ktora nie działa..

no mi wszystko dziala, ale znowu moj kolega postaci nie widzi swojej i nie moze do gry bo terios przestał działać.

Opublikowano

no mi wszystko dziala, ale znowu moj kolega postaci nie widzi swojej i nie moze do gry bo terios przestał działać.

Składnia zdania mnie powala >.<

graphic.png

Opublikowano

Uszkodzona pamięc RAM lub złe sterowniki

pamiec ram nie uszkodzona sterowniki najnowsze wszystko mi dziala co jest mozliwe gry inne serwery internety wszystko mi dziala tylko na tym serwerku mi ten blad wyskakuje ;p ma ktos jakies inne pomysly ?

Opublikowano

pamiec ram nie uszkodzona sterowniki najnowsze wszystko mi dziala co jest mozliwe gry inne serwery internety wszystko mi dziala tylko na tym serwerku mi ten blad wyskakuje ;p ma ktos jakies inne pomysly ?

Dysk tfardy ci umar

graphic.png

Opublikowano

Jak uruchamiasz Teriosa wyskakuje ci błąd?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Dobry serwer nie ma co xD 

Ludzie graja od 3 godzin , a reszta sie nawet zarejestrować nie może, polecam serdecznie :)

o 23:30 rejestracja miała być słyszałem xD , dobrze wam idzie z rejestracją, włączyli serwer ale strony zapomnieli xD

graphic.png

Opublikowano

Dobry serwer nie ma co xD

Ludzie graja od 3 godzin , a reszta sie nawet zarejestrować nie może, polecam serdecznie :)

o 23:30 rejestracja miała być słyszałem xD , dobrze wam idzie z rejestracją, włączyli serwer ale strony zapomnieli xD

Niech zgino na raka

graphic.png

Opublikowano

tak, odpalam patcher laduje sie wciskam graj i wyskakuje ten blad

Wydaje mi się, że może być problem z dyskiem bądź źle ci wypakował pliki winrar. Tutaj nie będę pomagął bo się robi offtopic załóż temat w dziale komputery może pomogę.

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...