Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu Wy bana za multi jeszcze nie macie? Bracia chwalący tylko swój ukochany serwer, na którym gra tyle osób i jest najlepszy chyba nie potrzebują pomocy i chwalenia oraz promowania swoich wypocin tutaj?

PS. Skończcie szukać pomocy u osób, które Wam jej nie udzielą. #KMWTW

Sam czekam na rejestrację, liczę że Surek nie da ciała i ogarnie wszystko.

Po pierwsze nie znasz mnie, nie wypowiadaj się jeśli masz info z dupy. [Albo jako osoba reprezentacyjna wielki projekt MPC, nie ośmieszaj się]

Każdy wie, że to kolejna zlepka pozostałości plików Lourta i ZabQ. Jeden drugiemu płaci pomagając sobie nawzajem. Za tydzień/dwa, spadnie ilość graczy a serwer pójdzie w niepamięć.

Teraz tworzą kolejną zapowiedź, i za 2 tygodnie wystawią taki sam serwer jak terios tylko pod inną nazwą, zmieniając kosmetyczne rzeczy. Ty Sh4ke, zamiast być neutralny jako członek zespołu również sprzedajesz się i popierasz kolegę, dostając po kieszeniach grosze, bo nie wiesz jeszcze co to zarabiać (próbujesz ale Ci nie wychodzi). 

Kiedyś podziwiałem to forum za ludzi, którzy tutaj przebywali, bo byli to ludzie wielcy, mający pojęcie o tym co robią. Dzisiaj, przyjmując takie osoby do teamu jak Sh4ke, to forum schodzi na taki poziom na jaki właśnie widać. (Każdy to widzi). Nie dziwi mnie wcale fakt, że z dnia na dzień, gołym okiem widać, iż odchodzą coraz to kolejne osoby. Ale dalej Sh4ke ze swoją ekipą rób to co robisz, bo jak już mówiłem, nie wiesz jak to jest zarobić większe pieniądze, więc próbujesz to, co ci zaproponują. Szkoda naprawdę, że w tak krótkim czasie doprowadziliście to forum do takiego stanu. Żałuję wszystkich botów i tutów, które tutaj napisałem. Nigdy nie spodziewałem się, że taki ktoś jak Ty, będzie reprezentował takie forum. 

Ile Ci szejku płacili za komentarz? Dyszkę dostałeś? 

Opublikowano

Po pierwsze nie znasz mnie, nie wypowiadaj się jeśli masz info z dupy. [Albo jako osoba reprezentacyjna wielki projekt MPC, nie ośmieszaj się]

Każdy wie, że to kolejna zlepka pozostałości plików Lourta i ZabQ. Jeden drugiemu płaci pomagając sobie nawzajem. Za tydzień/dwa, spadnie ilość graczy a serwer pójdzie w niepamięć.

Teraz tworzą kolejną zapowiedź, i za 2 tygodnie wystawią taki sam serwer jak terios tylko pod inną nazwą, zmieniając kosmetyczne rzeczy. Ty Sh4ke, zamiast być neutralny jako członek zespołu również sprzedajesz się i popierasz kolegę, dostając po kieszeniach grosze, bo nie wiesz jeszcze co to zarabiać (próbujesz ale Ci nie wychodzi). 

Kiedyś podziwiałem to forum za ludzi, którzy tutaj przebywali, bo byli to ludzie wielcy, mający pojęcie o tym co robią. Dzisiaj, przyjmując takie osoby do teamu jak Sh4ke, to forum schodzi na taki poziom na jaki właśnie widać. (Każdy to widzi). Nie dziwi mnie wcale fakt, że z dnia na dzień, gołym okiem widać, iż odchodzą coraz to kolejne osoby. Ale dalej Sh4ke ze swoją ekipą rób to co robisz, bo jak już mówiłem, nie wiesz jak to jest zarobić większe pieniądze, więc próbujesz to, co ci zaproponują. Szkoda naprawdę, że w tak krótkim czasie doprowadziliście to forum do takiego stanu. Żałuję wszystkich botów i tutów, które tutaj napisałem. Nigdy nie spodziewałem się, że taki ktoś jak Ty, będzie reprezentował takie forum. 

Ile Ci szejku płacili za komentarz? Dyszkę dostałeś? 

no

graphic.png

Pomocnik
Opublikowano

1. Rozbić Metina Twardości.

2. Zlikwidować Króla Demonów oraz wszystkie potwory występujące na piętrze.

3. Rozbić prawidłowego Metina Diabła.

4. Rozbić Metina Morderstwa i zdobyć Mapkę Zin.

5. Zdobyć z potworów klucz Zin.

6. Zlikwidować Umarłego Rozpruwacza

to jest DT, ale o pieczatkach,metkach smierci to zapomnieliscie napisać?, tak bardzo skrócony dungeon, szkoda ze tylko w prezentacji.

Opublikowano

Żenada co to ma byc dalej strona off. Chyba nie warto tracić nerwów na ten szajs wystarczy spojrzeć na zaangażowanie administracji połowa widze gra w druga połowa nawet na stronę nie może wejść, bo nie mogą łaskawie chocby zastepczej rejestracji zrobić.

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Instrukcja spod 0x775aff3a odwołuje się do pamięci pod adresem 0xec2fd3a4. Pamięć nie może być read. wie ktos dlaczego ten blad ? bo pierwszy raz cos takiego mi wyskoczylo

Opublikowano

Jej udało się zarejestrować w końcu! :D

Wystarczy zmienić ip na czeskie i działa 

Zmieniłem i działa serio lol wowo jak to ale urwal juz 88lvl i truta +12

graphic.png

Opublikowano

Ch*j z tym serwerem, inni od ponad 3,30 h graja a my ku*wa nic. Oni sobie graja i topke wbijaja a my nie mozemy.

Dzieki za gre, widze jaki k*rwa poziom na serwerze.

Jedyne co by bylo na plus wylaczyc serw, usunac postepy tego co inni zrobili i haj lajf czekac do rownego startu.

Opublikowano

Zmień ip na Czeskie mi pomogło

Nawet jakbym zmienił IP to aktywacja konta nie działa. Error 500 Internal Server 

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Nawet jakbym zmienił IP to aktywacja konta nie działa. Error 500 Internal Server 

Dziwne, wyłączyłem internet, zarejestrowałem się, i już mogę się zalogować!

graphic.png

Opublikowano

ja się już zarejestrowałem przed startem tylko zapomniałem aktywować konto... Bez tego nie zaloguje sie na serwer

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...