Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo może zaczeli grać, informacja od bombworka dostaniemy poprawione skrypty strony do godziny 23:30.

Czyli kolo 24:00 zaczniemy grać zanim wszystko pewnie ogarniecie, wiec prostym krokiem 3, ponad 3 h gry inni juz beda miec ktorzy graja a reszta 3 h strat. Dzieki :P

Opublikowano

skąd takie info ? z tego forum uciekło +200 osób z prezki

+ kolejne 250 z innego forum :)

Jakie inne forum? Podaj mi nazwę na PW jak możesz.

Opublikowano

moim zdaniem zyebaliscie sprawe po całości bo inni gracze są do przodu bo logowanie nie działało jak powinno i mieli wolne spoty itp itd a wiadomo jak na starcie godzina czy pół moze wypłynac na rozgrywkę. 

Opublikowano

moim zdaniem zyebaliscie sprawe po całości bo inni gracze są do przodu bo logowanie nie działało jak powinno i mieli wolne spoty itp itd a wiadomo jak na starcie godzina czy pół moze wypłynac na rozgrywkę. 

To jest surek, jego nie ogarniesz :D

No cóż, fajnie się zapowiadało :D

Opublikowano

Wszedłem na serwer aby oderwać się od tworzenia własnego większego projektu. Naprawdę myślałem ze przy starcie wszystko będzie ok a tu co? Po 1 błędy których nie powinno być na starcie w dodatku taka ich ilość... Po 2 brak komunikacji administracji z graczami na forum serwera co jest najważniejsze, ts/mpc mnie nie obchodzi. 0 informacji w odpowiednim czasie. Najgorsze jest to że masz problem z głupim skryptem rejestracji i nie umiesz sobie sam z nim poradzić, co by było np gdyby za 1 sms doładowywało 2x sm? też czekał byś aż twórca strony ją poprawi? Zrobiłeś jak dla mnie zbyt wiele błędów na samym starcie dlatego nie wejde już do gry.

Pozdrawiam i powodzenia.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Skończ p******** i rób dalej serwry które upadna po max miesiacu? xD

Jak ktoś potrafi grać to nadrobi i cały dzień..

Opublikowano

Wszedłem na serwer aby oderwać się od tworzenia własnego większego projektu. Naprawdę myślałem ze przy starcie wszystko będzie ok a tu co? Po 1 błędy których nie powinno być na starcie w dodatku taka ich ilość... Po 2 brak komunikacji administracji z graczami na forum serwera co jest najważniejsze, ts/mpc mnie nie obchodzi. 0 informacji w odpowiednim czasie. Najgorsze jest to że masz problem z głupim skryptem rejestracji i nie umiesz sobie sam z nim poradzić, co by było np gdyby za 1 sms doładowywało 2x sm? też czekał byś aż twórca strony ją poprawi? Zrobiłeś jak dla mnie zbyt wiele błędów na samym starcie dlatego nie wejde już do gry.

Pozdrawiam i powodzenia.

Ale co my mamy do skryptów, od tego jest nasz koder który zawinił, i własnie naprawia błąd w stronie, do 23:30 powinna być włączona już strona na poprawionych skryptach... Spokojnie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

grałem wbiłem 75 lvl,ale surek wystartuj jutro np o 12:00 bez bugów już i z normalną rejestracją, bo to nie ma sensu

do tego działa marmurhack(testowane)+ninja+warrior hack(testowane) wh i nok również

Opublikowano

Tego to jeszcze nigdzie nie widziałem...

Chwilę temu grałem na koncie założonym kilka miesięcy temu lecz ze zresetowanym hasłem dziś. Grałem chwilę.
Teraz chcę się zalogować na serwer bo niby czynny i dane nieprawidłowe :D 
Teraz żadne konto nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...