Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znów padl

Nie padł a mają przerwę na 20-30 minut :)

@SuReeK

Włącz mi stronę bo konto chcę zrobić :D

Opublikowano

Zrozumiesz to kiedyś czy będziesz pisał bezsensowne posty na mpc że to nie jest nasza wina a autora kodowania strony? Czekamy na jego poprawkę.

Surek a o której miej więcej można się spodziewać stronki ??? i tak wgl Sm zostali juz zwrócone ?

Opublikowano

Dobrze że administracja sie zajmuje serwerem, ciesze sie. ALE CO ***** z rejestracja?! Czy nikt nie może odpowiedzieć kiedy ona w końcu się pojawi ? Może jakaś strona zastępcza ?

graphic.png

Opublikowano

chodzi mi o to ze koles chce Rowne szanse bo polowa gra a polowa nie...

tylko ze w metinie nie ma czegos takiego ...

to jakby mowic ze

jak ktos walnie nocke a osoba ktora poszla spac powie ze to nie fer... 

Tak, ale jedna osoba wali nockę, a druga postanawia spać z własnej woli. Tutaj jest nam narzucone to, że kilka osób może grać, a reszta nie.

Opublikowano

A serwer miał wystartować bez błędów... a tu co chwilę przerwy. Śmieszne :D

Serwer kozak, wszystko bedzie dzialać. Tylko kurde dajcie informacje co z tą stroną... Bo ileż można czekać

graphic.png

Opublikowano

NASTĘPNE INFORMACJE Z TSA :

-Można zejść?
-Halooo
-Kiedy będzie można aktywować konto?
-Halooo
-JEBAŁEM CI MATKE
- Proszę nie przeklinać to nie jest zależne od nas

FAJNIE

Opublikowano

Na temat mojego bana już nie łaska ci odpisać? odbanować to jest kwestia 30 sekund wejść w tabelke account i z BLOCK dać na 0 .... pomyśl...

@Solymr

Zgodzę się z tobą.. już jakieś 400 osób uciekło od serwera ...

400 osób a skąd takie info? :D Skończ dzieciaku płakać idź spać, jutro sobie pograsz :D

co kolejny serwer to dzieci coraz bardziej się spinają o zwykłą gre. Widzę, że nie macie życia realnego. Serio tylko metin sie dla was liczy? xD

Opublikowano

Serwer kozak, wszystko bedzie dzialać. Tylko kurde dajcie informacje co z tą stroną... Bo ileż można czekać

Serwer jest spoko i w to nie ma co wątpić, ale jak co 10 min pojawiają się problemy pomimo wcześniejszych obietnic o braku jakichkolwiek błędów, no to sorry. Admin ma doświadczenie z poprzednich serwerów więc powinien wiedzieć co na początku należy robić a czego nie, ale tak to już jest jak ktoś nie wyciąga wniosków ze swoich błędów.

Opublikowano

400 osób a skąd takie info? :D Skończ dzieciaku płakać idź spać, jutro sobie pograsz :D

co kolejny serwer to dzieci coraz bardziej się spinają o zwykłą gre. Widzę, że nie macie życia realnego. Serio tylko metin sie dla was liczy? xD

Skoro poświęcają na to swój czas, to nie widzę nic dziwnego w tym, że się "spinają".

Opublikowano

skąd takie info ? z tego forum uciekło +200 osób z prezki

+ kolejne 250 z innego forum :)

Opublikowano

BRAWO ZA WYLICZENIA

Ludzie wyszli z prezentacji bo poszli grac na serwerze :D A reszta czeka na strone i rejestracje, wiec wiecie .

graphic.png

Opublikowano

­

Może dlatego, że jest już po starcie i tyle osób nie siedzi na forum? XDD

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Bo może zaczeli grać, informacja od bombworka dostaniemy poprawione skrypty strony do godziny 23:30.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

BRAWO ZA WYLICZENIA

Ludzie wyszli z prezentacji bo poszli grac na serwerze :D A reszta czeka na strone i rejestracje, wiec wiecie .

To się wytnie, więc cicho :D

@SuReeK odbanuj mi chociaż konto co ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...