Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ascar*** s1 oraz rework zaczynalem po tygodniu/2 a i tak bylem w topce

Ver**a.pl to samo..

Altro* s1/s2 too samo...

jakby KAZDY mial miec rowny start to

musialby w tym samym czasie ubijac taka sama ilosc takich samych mobow ...

Nie rozumiem drugiej części posta, ale w gestii administracji leży zapewnienie każdemu takich samych szans.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Twórcy a koder strony, my akurat tutaj nic nie zawiniliśmy, czekamy na aktualizacje strony od BombWorka i możemy ją włączyć. 

To kiedy w końcu ta strona ? Bo czeka na tą rejestracje wiecej osób niż gra ..

graphic.png

Opublikowano

Ale płacz o równy start, ja sobie zaczne jutro bez ciśnień

Jak ktoś potrafi grać to nawet jak poźniej zacznie to szybko nadrobi

Opublikowano

No tu jest właśnie jedna z najważniejszych reczy którą większość przedstawia u góry, że jedna połowa lub część gra a druga nie może, wiadomo te pare minut moze tych ludzi zbawić ale to zamienia się w godziny i jednak gracze którzy czekali i wyłożyli pieniązki też chcieli by być na równi. Zawsze jest jakaś strata.

Mnie to tam nie uraza bo ja chce pograc dla funu bo od dawana nie gralem a duzo o tym serwerze slyszalem ;>

Opublikowano

Ascar*** s1 oraz rework zaczynalem po tygodniu/2 a i tak bylem w topce

Ver**a.pl to samo..

Altro* s1/s2 too samo...

jakby KAZDY mial miec rowny start to

musialby w tym samym czasie ubijac taka sama ilosc takich samych mobow ...

Tu bardziej chodzi o zasadę, że każdy powinien mieć szansę na start w tym samym czasie

Opublikowano

Tu bardziej chodzi o zasadę, że każdy powinien mieć szansę na start w tym samym czasie

Zrozumiesz to kiedyś czy będziesz pisał bezsensowne posty na mpc że to nie jest nasza wina a autora kodowania strony? Czekamy na jego poprawkę.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie Twórcy a koder strony, my akurat tutaj nic nie zawiniliśmy, czekamy na aktualizacje strony od BombWorka i możemy ją włączyć. 

Ja jestem zdania ze cos takiego powinno sie robic tydzien przed startem. 

56096062140461666809.png

Opublikowano

Proponuję olać ten serwer ciepłym moczem. jedni widzę już sobie ponad godzinę grają, a drudzy nie mogą nawet aktywować konta i się zarejestrować. W takim przypadku się odrazu wyłącza serwer i naprawia się stronę... Ja już skasowałem Teriosa...

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Chodzi o sam fakt, że większość graczy nie może grać bo nie mogą się rejestrować a serwer śmiga, a na nim ludzie graja i będą o x ileś czasu przed nimi.

Równie dobrze mógłby wyłączyć serwer i poczekać do ponownego urochomienia go, gdy rejestracja bedzie działać poprawnie, ale po co.

Opublikowano

INFORMACJE Z TEAMSPEAKA : NIE MOŻEMY PODAWAĆ INFORMACJI O METINIE TAM JEST KANAŁ DO METINA
- ALE TAM NIKT K***A NIE WCHODZI
- NIE WAŻNE PROSZE CZEKAĆ
- TO CHOCIAŻ POINFORMUJ KOGOŚ ŻEBY WSZEDŁ POWIEDZIAŁ CO SIE DZIEJE
- PRZEPRASZAM ALE SĄ ZAJĘCI NAPRAWĄ KLIENTA GRY
- PRZECIEŻ KLIENT DZIAŁA A STRONA NIE DZIAŁA
- TALK POWER REVOKED

TAK SIE K***A DOSTAJE INFORMACJE XDDDD

Opublikowano

Niektórzy typu : PussYCaR , czy Cobra , o ile ich znasz nie zaczną sobię jutro bo nie mieliby szans na przegonienie topki ... takze zachowaj to dla siebie :) . Tutaj chodzi o Fair Play . ;]

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Zrozumiesz to kiedyś czy będziesz pisał bezsensowne posty na mpc że to nie jest nasza wina a autora kodowania strony? Czekamy na jego poprawkę.

Im chodzi o równie, wylaczyc serwer i czekac do naprawy, inni graja juz ponad godzinę poprzez co bardzo nadrabiaja, my zaczniemy, zaczna ksuc, Czaisz? :D

Najlepiej wylaczyc, usunac to co zrobili przez 1 h i czekac na strone wtedy wlaczyc i cacy... :P

Mi to obojetnie, ale o to chodzi ludzią.

Opublikowano

Na temat mojego bana już nie łaska ci odpisać? odbanować to jest kwestia 30 sekund wejść w tabelke account i z BLOCK dać na 0 .... pomyśl...

@Solymr

Zgodzę się z tobą.. już jakieś 400 osób uciekło od serwera ...

Opublikowano

Jeżeliby Ci zależało na graczach wyłączyłbyś serwer i poczekał, aż wszyscy zaczną równo. Większości to zniechęca z tego powodu, że ludzie będą latać w takich itemach i takich lvl, a oni dopiero zaczynaja. ;)

Opublikowano

Wiesz ja akurat mam stare konto i sobie moge grać :) także  mi to tam zwisa jednak waszą winą jest to, że jedni graja a 2 nie bo serwer powinie byc wyłączony do momentu aż każdy bd mógł się normalnie zarejestrować i wejśc do gry  i to byłoby uczciwe w stosunku do każdego gracza :)  i hmmm w sumie wczesniej nigdzie nie pisałem, że to wasza wina :P

Opublikowano

O takich rzeczach myśli się wcześniej ?

Opublikowano

Jeżeliby Ci zależało na graczach wyłączyłbyś serwer i poczekał, aż wszyscy zaczną równo. Większości to zniechęca z tego powodu, że ludzie będą latać w takich itemach i takich lvl, a oni dopiero zaczynaja. ;)

Tak już równo nie zaczniemy bo tamci już sobie godzinkę ponad nadrobili.

Opublikowano

Nie rozumiem drugiej części posta, ale w gestii administracji leży zapewnienie każdemu takich samych szans.

chodzi mi o to ze koles chce Rowne szanse bo polowa gra a polowa nie...

tylko ze w metinie nie ma czegos takiego ...

to jakby mowic ze

jak ktos walnie nocke a osoba ktora poszla spac powie ze to nie fer... 

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...