Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już widzę k***a, jak wy każde konto sprawdziliście, jak z drobnymi błędami pierdolicie się ponad godzinę. 

Profesional Team 16lat Power Energy iGu ! :) 

Na tym serwerze jeszcze spotkacie wiele błedów ale to już pisałem na stronie jak sie nie myle 2 ;) 

Jak tam IS? wszystko już co potrzebne jest ? :)

gówniany serwer

Dokładnie stary dokładnie ;)

Opublikowano

ZbijamLufke liżesz dupę za przeproszeniem a teraz To pokazujesz swój zjebany charakterek .. Taki mądry jesteś ? Postaw sam serwer kozaku ,to i ja będę jechał po Tobie :) Chłopaki się starają to najważniejsze ...

Opublikowano

ZbijamLufke liżesz dupę za przeproszeniem a teraz To pokazujesz swój zjebany charakterek .. Taki mądry jesteś ? Postaw sam serwer kozaku ,to i ja będę jechał po Tobie :) Chłopaki się starają to najważniejsze ...

Starać to się może murarz na Budowie. Jak się nie wie co się robi to się za to nie bierze. A przynajmniej nie przechwala się jaki to nie jest dopracowany projekt razem z zgranym Team. Jak ktoś piszę że będą problemy to się nie pisze jaki to ja jestem do przodu. bo właśnie teraz wychodzi wszystko ;)

Opublikowano

@In3SpectoR

Starali się? Proszę Cie.. yangbugi ? To było w 2011/2012 roku, a tutaj nawet nie było beta testów.

Serwer wystartował o godzinie 19:30, a ja może z 30minut pograłem, a mamy 00:02. Więc beka.  :yay:

g0Tef.jpg

Budowniczy
Opublikowano

Serwer włączony.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Serwer włączony.

Po co to człowieku włączasz jak za 30 minut znowu będziesz poprawiał rzeczy i będzie off. wez to zamknij usuń konto z forum i tu nie wracaj ;) 

Wprowadzasz ludzi w błąd że usuwałeś sztabki i yangi. Czego tak piszesz jak dobrze wiesz że an niektórych kontach zostały.. 

Budowniczy
Opublikowano

BŁĄD ZOSTAŁ USUNIĘTY PODCZAS PRZERWY, A SZTABKI USUNIĘTE ZE WSZYSTKICH KONT.

YANGI ZOSTAŁY SPRAWDZONE RÓWNIEŻ NA WSZYSTKICH KONTACH.

* Wprowadziliśmy drop zmianek i dodań. Wypadają znacznie częściej.

* Dodalismy do Handlarki Różnościami - Zwój Błogosławieństwa, Zwój Powrotu Umiejętności, Marchewkę dla Konia Bojowego.

* Na start każdy gracz otrzymuje Konia Bojowego. [Gracze, którzy mieli konta wcześniej, otrzymali także Konia Bojowego].

* Naprawiliśmy Pustynię

* Błąd z hełmem naprawiony.

* Naprawiono mniejsze błędy. 

Raty expa, dropu oraz yang na serwerze zostały ustawione na 4h - 50%.

Za chwilę uruchomiony zostanie serwer z włączonymi ratami.

Za problemy przepraszamy.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

GG - postać mi sie zbugowala gdy sie tepnalem na pustynie, teraz mi wywala caly czas gdy wchodze do gry.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Budowniczy
Opublikowano

Chwilowy stop do wyeliminowania kolejnych małych błędów i za chwilę włączamy.

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

Exp jak na hardzie, nawet z 50% ratami.

Pozdro

Zapraszamy na PL później do nas i prosimy o porównanie :) 

logo.png

Opublikowano

Niestety Prezentacja super / start serwera średni / a bugi na Sm i różne inne rzeczy odpychają  ;/ 

bez reklamy, z bugami i przerwami straciliście mnóstwo graczy. serwer za tydzień nie będzie istniej. 

przykro mi to przyznać bo ponad tydzień czekałem, jak ktoś chce fryzurki, peta i 2600 sm to pw. oddam.

lecę szukać dalej serwa.

Budowniczy
Opublikowano

Niestety Prezentacja super / start serwera średni / a bugi na Sm i różne inne rzeczy odpychają  ;/ 

bez reklamy, z bugami i przerwami straciliście mnóstwo graczy. serwer za tydzień nie będzie istniej. 

przykro mi to przyznać bo ponad tydzień czekałem, jak ktoś chce fryzurki, peta i 2600 sm to pw. oddam.

lecę szukać dalej serwa.

Wszelkie błędy zostały już usunięte. Każdy serwer ma swoje początki. I tak jesteśmy zadowoleni, że w szybkim tempie doprowadziliśmy do zmiany. Na serwerze można grać.

logo.png

Opublikowano

Ktoś napisał tu, że to medium. Ja na 35 poziomie biegam z bronią na 15 lvl+6 i zbroją na 18lvl +6, bo niczego nie idzie wydropić. O broniach na 30 poziom nawet nie wspominam. Po prezentacji myślałem, że w końcu coś normalnego wystartuje, a tu kolejny biedny serwer, w którym administracja ma tylko nadzieje że coś zarobi. Serwer miał swoje pięć minut, które już dawno minęło.  :yay: cyaaa

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ktoś napisał tu, że to medium. Ja na 35 poziomie biegam z bronią na 15 lvl+6 i zbroją na 18lvl +6, bo niczego nie idzie wydropić. O broniach na 30 poziom nawet nie wspominam. Po prezentacji myślałem, że w końcu coś normalnego wystartuje, a tu kolejny biedny serwer, w którym administracja ma tylko nadzieje że coś zarobi. Serwer miał swoje pięć minut, które już dawno minęło.  :yay: cyaaa

Lol, dobrze dropisz, na wołaju wszyscy pokazują swoje fmsy :D 

Opublikowano

Lol, dobrze dropisz, na wołaju wszyscy pokazują swoje fmsy :D

a widziales gdzies riba? ja godzine na ezotach dropilem i nic... beka, jebac ten serwer, kolejny niewypalek :v

g0Tef.jpg

Opublikowano

Elo iGu - moj nick w grze to R3S postac zbugowana nie moge siee zalogowac zrob cos :P 

Prawda, wchodząc do doliny wywala postać.

QYUhDIk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...