Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania Związane Z Cheatami.

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up A masz Viste?

Jeśli tak to zaraz ci dam link do programu ktory skasuje

znaki zapytania

Prosze bardzo:

http://rs823.rapidshare.com/files/407802944/Metin2_Fixer_v1_by_MrOMGWTF.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/1902cab1d9da957f052bf4f30be1faab30f9e7078d75e24a8dca489014619c0e-1278852759

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam poważny problem z dmg skill hackiem, gdy wale skilla w kilka mobów to wogóle nie zadaje dmg, ale jak wale w 1 moba ew. gracza to zadaje te 4x dmg

Co zrobić żeby to poprawnie działało ?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Witam może mi ktoś powiedziec jak zbugowac exp ringa?? Konkretnie chodzi mi o serwer Triadica. I jeśli ktoś wie czy na tym serwie jest za to ban. z Góry thz za pomoc

titan.jpg
Pasjonat
Opublikowano

Mam taki problem że mam najnowszego EM od Andrzeja i jak logam sie na postać zaraz po zainstalowaniu jest ok. Gdy włączam 2 raz to kickuje i nie chodzi... ;/ Włącza sie postać i po sekundzie kick i tak caly czas. Tylko reinstal bota pomaga ale 10 razy instalować jak kickie ktorąś postać to nie ciekawie... Za pomoc +!!!

Opublikowano

szukam jakieś SH, które aktualnie działa proszę o linka do SH...

aha... i żeby nie wyskakiwał taki błąd... unable to open process memory, jak ktoś wie jak zaradzić temu problemowi pisać...

Będzie 5 i + za każdą pomoc !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

czy można wykryć dmg hack podczas expienia??

Expie na pustyni, na spocie, gdzie nikogo ni ma

co o tym myślicie?

Opublikowano

Witam może mi ktoś powiedziec jak zbugowac exp ringa?? Konkretnie chodzi mi o serwer Triadica. I jeśli ktoś wie czy na tym serwie jest za to ban. z Góry thz za pomoc

Ponawiam ponieważ nikt nie odpisał ;]

titan.jpg
Opublikowano

Witam czy pomoże mi ktoś z uruchomieniem xAngelBota na Metin2 PL bo zrobilem kilka 30 lvl a tu dupa bot nie działa. Prosze psiać na gg 23540671

zbyt duża sygna.

Opublikowano

Witam, jest jakiś hack działający na PLu oprócz 8.0? Bo na 8.0 nie działa AutoPickUp...

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

Ale mnie te forum wkurza!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisze cos a modernator to daje do kosza !!!

Teraz napisze tu moje problemy!!!!!!!!!!!!!!

szybka odpowiedz !

1.da ktos pliki do DMG hacka na płec zenska gram wojka mental>>>>?????????????

2.jak spolszczyc jakiegos hacka czy program >>>>>>>????????

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Obecnie uzywalem fishbota babefish...ale on jest zaprogramowany w ten sposob ze muszka sama sie rusza i jak cche wlaczyc drugiego metka zeby podropic to mnie ADHD strzela...Chcialbym o fishboa ,ktory dzila jak sie go zminimalizuje,na ktorym mozna odplaic kilka kont co najmniej 2-3,i najwazniejsze,ze gdy odpale fishbota,zebym mogl otworzyc drugiego metka i isc na metki podczas gdy on bedzie lowil rybki...Prosze o FB ktory bedzie spelnial moje podane kryteria,z gory dzieki beda leciec FULL++++

Kocham mpcforum.pl!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam czy pomoże mi ktoś z uruchomieniem xAngelBota na Metin2 PL bo zrobilem kilka 30 lvl a tu dupa bot nie działa. Prosze psiać na gg 23540671

POMOCY!!!!

zbyt duża sygna.

Gość EliteShark
Opublikowano

Witam , mam problem .. Dzisiaj przypadkowo na EM weszłem poza mape i wyłączyło mi metka , teraz gdy już jestem zalogowany pojawia mi się ekran z moją postacią i praktycznie odrazu wyskakuje mi tabelka "client metin2.bin przestał działać"

Opublikowano

szukam bota który będzie za mnie (klikał)/(powtarzał moją czynność) F7 co jakiś czas

wiem że takie coś było ale nie mogłem znaleźć może ktoś wspomóc linkiem do tematu lub linkiem do bota i instrukcją obsługi ?

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

witam posiadam windows 7 84 bity chyba i ie dziala mi zade fish bot otóż wyskakuje mi taki error:

errorbr.png

840_metin2.pngDasz plusa a się odwdzięczę tym samym
Opublikowano

używam Easymoda od andrzeja wraz z hackiem, kamer mod. I mam problem taki iż inni ludzie mnie widzą jak expie, lecz nie macham wogóle mieczem. Więc jak wyłacyzć to ? żeby było widac jak macham mieczem, i myśle, że to wina że cały czas stoji w miejscu jaknacisne spacje ;]

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Witam!!! potrzebuje pomocy ponieważ mam problem z easymetin2 Prosze o kontakt na gg:21940120!!!

1294227919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...