Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania Związane Z Cheatami.

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Grałem sobie normalnie na DMG hacku aż pewnego dnia przestał działać

tzn. widze jak inni walą 4/5x ale ja nie wale tyle Dagggerem

Co zrobić

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z Easy Metin2 od andrzejt.Kiedy wlaczam pojawia mi sie problem ze cos tam metin2client.bin .To kopiuje z folderu metin2 do Wskaz lokalizajce metin2 czy cos takiego i dodaje koncowke bin. wchodzi ale nie chce uruchomic gre.Kiedy chce odpalic przez metinclient.bin to wyskakuje brak tam pliku jakiegos.Pomocy.A jak znajde ten plik w folderze metin2 i ma szukac metinclient znajduje ale potem pisze Bład ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wylacznie do polskiej wersji Metin2.metin2.de.Jak zmienie nazwe pliku na metin2client.bin nei chce wogule wyszukac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dostalem odp. wiec ponawiam "Jak sie nazywal ten bug/hack co mozna bylo ludzi w m1 z placu wypychac ?? jak ktos moze prosze mi dac link do tego i czy da rade z modu kamera wyciagnac tylko opcje lub sciagnac tylko opcje 'ghost' ?"

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Witam, Przepraszam za ten post ale mam pytanko

poda ktos link na PW lub tutaj 1hitkill razem z dmghackiem dla kazdej postaci , bo zrobilem formata kompa i nie moge znaleźć tematu z downlaodem

dam + Lub - i 5

Sorry za Spam jeszcze raz ;]

Pozdrawiam serdecznie ;]

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Witam.

Na poczatku powiem ze szukalem od dzis rana fb ktory dziala zminimalizowany na kilka kont, niestety nic nie znalazlem.

Wczaesniej lowilem na xab 2.6 ale strasznie sie crashowal, a kilka dni temu przestal dzialac (lowi raz i przestaje).

Teraz mam MyFishBot 2.0 ale on dziala jak jest wlaczone okno metina, a to nie jest wygodne, bo np na noc moge zostawic tylko bota malpach (okolo 20 medali na noc 1 medal 300k)i tego fb.

No ale rano sie budze to na malpach bot siedzi, a okno z fb jest zazwyczaj wylogowane a opcja autologinu jest wlaczona.

Ten fb jest swietny, na 10 wylowien wylawia 7 ryb , ale dziala tylko na 1 koncie (bo nie dziala zminimalizowany)i loga mi postac po kilu godzinach.

Szukam takiego ktory bedzie dzialal na 3/4 kontach + ten bot i nie bedzie logac.

Mam tez xab 2.7 i tego najnowszego patcha to jak wlacze fb i klikne "START" caly metek sie wylacza wie ktos o co chodzi ? (wlaczalem przez mod kamera i przez xab launcher czy co stakiego).

Naprawde bardzo mi potrzebny.

Z gory dziekuje.

Pozdrawiam.

A i nie chce nabijac sobie kolejnych postow to napisze tu ma ktos moze jakies konto/konta puste na twierdzy? jesli tak to prosze napisac na PW bede wdzieczny.

sugna70kz.png

Opublikowano

Witam mam pytanko. Czy istnieje cheet ,który pozwala skopiować jakieś chińskie znaczki n.p z csyt2 strony www i wkleić do nicku postaci (jak się zakłada nową postać) bo mnie kickują za sam fakt gry na serwerze a jak by nie mogli wpisać tych chińskich znaczków to bym miał spokojną grę. Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Siema mam problem z EasyMetinem2 otóż to zainstalowałem metina potem EM2 i na końcu patcha 4.1 wszystko to od AndrzejaT17 i nagle po zalogowaniu się pozaczyna pokazywać się grafa i cos takiego a i jeszcze dodam że jak włączam metina normalnie przez obejscie bez EM2 to wszsytko działa. Screen:

http://img693.imageshack.us/f/beztytuuzlb.png/

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

witam chcialbym abyscie pomogli mi zrobic 1hit killer na pl-a znaczy już go zrobiłem i napewno opublikuje jeżeli powiecie co mam zrobic aby jak bije mooby to przy 1 grupce mnie nie wywalało z serwera i musze sie znowu logowac prosze o pomoc a będzie nagroda!(1hit killer na pl-a)

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Jak narazie nie ma 1 hit killera na PL'a. Podobno aby działał na PL trzeba złamać jakieś jedno zabezpieczenie... Jakie? Ja nie wiem ;/

Opublikowano

ja mam 1hit killera na pl-a tylko przy biciu i po zabiciu 1 grupki od razu wywala ale działą;/ pomóżcie! co zrobic żeby nie wywalało??

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

WITAM NA PEWNO OPUBLIKUJE NA FORUM 1HIT KILLER NA PL-A ALE TYLKO GDY POWIECIE MI CZEMU GDY NA TYM 1HIT KILERZE LEJE TO MNIE OD RAZU PO ZABICIU WYWALA JAK TO USUNĄC? JEŻELI BĘDZIE DZIAŁAŁO OPUBLIKUJE TO JAK CHCECIE DAM WAM NA PW 1HIT KILLER ALBO NA FORUM! (KTO MI ODPOWIE TEN MA WYBÓR CZY DAJE MU NA PW CZY DAJE WSZYSTKIM NA FORUM)

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

Jak spakowac pliki file extractorem ?

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Elo,

Mam pytanie mam dmg hit oraz przeczytanie 2 kombo i da sie zrobic zeby usunac to kombo albo jakos zablokowac? zabija mi z 8-9 hita a powinno z 3.

PROSZE O POMOC, Jezeli odpowiesz i bys mogl to wyslij mi link do tematu na PW!Thx

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem hackow na arabskiej wersji metina. Ściągnąłem klienta z arabskiej strony i podanego na forum przez użytkownika "adi1111", wgrywałem do oby dwóch kamer moda, lecz nie działały na nim cheaty. Szukam też easy metina dla tej wersji gry.

Za każdą pomoc sowicie wynagrodzę.

Opublikowano

@ Piteruum:

a czasami nie pod DT? i ten ktos nie mial nicku xLyonsx?? ^^ ja sie tak bawilem:D

@EDIT:

ajj KURWA, zas mi usunol posta!

TU JEST TYLKO SPAM A NIE POMOC!!!!!

Opublikowano

sciagasz dmg 1 hit bierzesz pvp (jak chcesz) walisz np z broni 1 recznej 3-8/9 razy i gotowe, wywala go!!

@EDIT:

Po co 1 temat?? nie lepiej zrobic dzial typu cos nie dziala blad problemy techniczne??

TAK KTOS POMoZE A NIE NAPIERDOLONE 30 POSTOW Z POMOCA! nikt nie pomoze tak!

Opublikowano

A na tym Y2 jak szybko leci lv? jaki masz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...