Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania Związane Z Cheatami.

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PO CHUJA TU PISZECIE JAK I TAK WAM NIE POMOGA! ten jebany admin wszystko usuwa a powinien min. dac nowy dzial! a tak pozatym co mu szkodzi ze ktos se napisze temat pomoga mu i w tedy kosz! Jak mu nie pasuje to nie powinien miec admina, po to ma robote a nie samo sie zrobi a on sie obija!

Potrzebuje ludzi na skarge! po to ma robote admina zeby pomagac a potem np: skasowac!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lyons dobrze gada polać tu. Wkurwia mnie jak admini zamykaja i odsylaja do tego tematu. MPC sie sypie bany dla czolowych uzytkownikow. Jednym slowem forum schodzi na psy nie wiem jak z innymi dzialami cs itp

20330958.jpg

Opublikowano

hello all,please i need help how i can Start 3x Multihack Ita ? for 3 EM2 ? [My PROBLEM IS : When i start Em2 i start 1 acc and start multihack ITA , start 2 acc and start mh ITA,start 3 acc and start mh ITA -> but mh ITA now function only on 1-2 acc´s ] How it make "go everywhere".. ? Please help me

Opublikowano

Czy jest dostępny 1 hit killer na PL? Proszę o jedną dokładną odpowiedź!!!!!!!

PRZESUKAŁEM CAŁE FORUM I ZNALAZŁEM TYLKO NIEPEWNE!!!!!

Opublikowano

Zna ktoś jakiś sposób na SM?? Chodzi mi o PayPal już mam na koncie PayPal 75$ co teraz z nimi zrobic ?? Jak kupic SM...

Opublikowano

W fishbotach ten czas podany w milisekundach jest liczony zaraz po tym jak dymek się pojawi czy może zaraz po tym jak zniknie? Chce napisać fishbota na własny użytek i nie wiem od jakiego momentu liczyć ten czas...

Opublikowano

Mam problem z 1 hit kilerem, otóż :

-Zainstalowałem go, ale gdy chce mooba ubic lub chińczyka kicknać to nie moge

-Gdy wchodze na spot dostaje giga laga i muszę resetować metina

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie jak zarobić żeby easy metin2 działał na arabskim metku. Mam aktualnego metina polskiego zmienionego server changerem na metina arabskiego. Pięknie śmiga, tylko jak instaluje Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) to przy uruchamianiu gry botem pisze że moja wersja gry jest jakaś przestarzała i czy mam aktualizować. Daje tak nic sie nie robi, daje nie mam wybrać w okienku metin2client.bin, wybieram i tak w kolo macieju. Mam tam instalowac jakieś pliki lokalizacji, albo poprawki? prosze pomóżcie i opiszcie jak dokładnie zrobić żeby EM2 działał na arabskim metku. Oczywiście będa + za pomoc lub jak kto woli minusy

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Mam Pytanie Czy Istnieje 1 Hit na Us'a ?

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Pojawiła się nowa wersja EM2...chyba bo tak mi pisze ale jak zwykle ciężko się dostać na ich strone. Czy Andrzejt17 uploadnie nowa wersje...Wogóle co tam jest nowego?

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

witajcie.

co zrobic aby metin z patchem " xAngelBot patch _Ver 1.1_ Metin2_PL setup " sie nie crashowal

bo co jakis czas mam "??????????..?????????"

patch wgrany na metka '08

Gość krzywy231
Opublikowano

szukam dmg hack na wszystkie postacie [ Sura Kobieta i Mezczyzna ]

Opublikowano

Wkleilem 1hitkiller by Lubie do metka "DE" na privie. i na metku 2008 z patcherem mi dziala normalnie, lecz na kliencie nie ma loota. Jest jakis z lootem ;p ?

Opublikowano

@domcio01 1.xAngelBot 2.7

http://www.mpcforum.pl/topic/182084-newplk-xangelbot-27-dziala-na-patchu-41/page__p__1216181#entry1216181

2.Niewiem, niestety nie gram na eteor.

@Damdus nie istnieje

@szymo123 niestety wszystkie cofają na PL

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

szukam mh do Metina us ;]

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...