Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania Związane Z Cheatami.

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam taki problem.. jak ustawić 2 expboty na PL'u?? jak ja ustawie to co chwile loga. ustawiam zeby sie sam polaczal, ale jak jeden sie polaczy to juz drugiego nie polaczy ;// a i czy gracz na pelnym oknie metka czy na malym?? i w jakiej rozdzielczosci ?? dam + lub - ! jak kto woli ;d

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo Elo mam pytanko pewnie dużo osób poznało tego bota/hacka

http://www.mpcforum.pl/topic/186872-hotmetin2-soft-bot/

i pytanie brzmi jak uruchomić Metina w procesie Metin2.exe ??

1316822982_by_meno.gif
Opublikowano

co to znaczy jak fishbot "crashuje" ???

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

problem z ES2 mam polska wersje metka a wyskakuje mi komunikat " Błąd ta wersja EasyMetin2 jest przeznaczona wylacznie do polskiej wersji Metin2.metin2.de"

o co biega?

Opublikowano

melanga22 } psuje sie ? zgadywalem nie jestem pewien

kstyk } mialem ten sam problem zainstaluj od nowa

kolejorz } start >ustawienia > panel sterowania > dodaj usun programy > wybierz i usun jak to nie pomoze to usun foldery wszystkie (bez plikow nie wlaczy sie) ew. poszukaj w google programu do odinstalowania

@up } wystarczy zrobic pt i Ty musisz byc liderem a drugo osoba musi wyjsc ew. na dwa Twoje konta EasyMetin2

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

UP

http://www.mpcforum.pl/topic/185370-bug-1-hit-killer-na-wszystkie-postacie-oraz-na-wszystkie-bronie/

Ja poszukuje dzialajacego mh na privy z opcja autopick up

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ja mam taki problem. Ściągnąłem 1 hit killera na all postacie i bronie, i gdy zacznę bić normalnie i potem padnę , wchodzę na ghosta i jak zaczynam bić to mob ucieka, a 1 hit killer działa dopiera za którymś tam razem, czasami zdążę tylko raz go walnąć. + za pomoc

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Dużo się porobiło od mojej dawnej nieobecności na forum i w ogóle nie mogę się połapać, jeśli chodzi o te wszystkie cheaty, bugi itp. Więc, może ktoś mi wytłumaczyć, co trzeba zrobić, żeby zrobić własnego bota, który by automatycznie expił? Oczywiście na Polskich serwerach. Z przykrością muszę stwierdzić, że nawet nie wiem jak tego szukać w szukajce, dlatego zadaje to pytanie tutaj. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Pozdrawiam

adrian219

Opublikowano

Ja mam problem z 1 hit killer który działa jak ma się założona broń

mój problem polega na:

Kiedy wkleję PC do pack i włączę jakiegoś priva to wszystko działa przez około 15 min.

ale później gra mi się zawiesza i muszę wyłączać metka przez menadżer zadań

i potem jak znowu włączam to działa metek przez 3 min i się zawiesza i to samo

POMOCY jak coś to na PW bym prosił i daje 5 i + oczywiście

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Mam problem z dgm hack'iem

Otóz juz dlugo go uzywam i chodzil normalnie ( Gram wojka mental) . Czasem spatchowalem metka i musialem od nowa pypakowac pliki dgm hacka . Dzis zalogowalem sie i zauwazylem ze nie dziala i wali tylko 1x ;/ Wylaczylem metka wypakowalem pliki a tu nic .. nie chodzi . Mół by mi ktoś powiedziec co mam zrobic?

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Otóż używam Em2 od Andrzeja . I mam problem taki, że gdy wlacze Em2 to dziala normalnie lecz gdy pozniej wylacze Ikone Em2, gdy juz nie expi bo np. siostra chce na kompa a wylaczam zeby nie mulilo jej ( 512ram ) I po niej znów chce właczyć Em2 to juz się nie włacza ;/ Ikona sie pokazuje ale Em2 sie nie wlacza ;/ Gdy patrze w menedzer zadan to Em2 Używa okolo 14.400 pamieci A normalnie powinnie zuywac jakies 30.000 . Prosze o szybką odpowiedz co mam zrobic ?

P.S. Bota wlaczy się ponownie po resecie kompa :|

Polecą +

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Mam problem, mianowicie pobralem EM2 0.0.15.1217 od andrzeja, zrobilem wszystko wg poradnika itp.. wylaczylem aktualizacje lecz gdy probuje uruchomic metka to mi wyskakuje taki błąd

bladem2.jpg

moze ktos mial podobny problem i sobie z nim poradzil ?...

dodam jeszcze ze mam Win MX Sp3

@edit: EM z ich strony dziala bez zarzutow...

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Witam od paru dni zauwazylem ze em2 nie handluje z handlara, musze samodzielnie kupowac poty i sprzedawac?Dlaczego sie tak dzieje

A u was dziala handel czy nie??

Opublikowano

@up

U mnie dziala Handel

Pomoże ktoś mi..?

TEMAT:http://www.mpcforum.pl/topic/191113-dmg-hack/

Proszę o sensowne odpowiedzi!

Nie chce takich jak Poszukaj sobie ITP>>

Opublikowano

Siema mam problem. Pobrałem yang bug bota i działa. Tak, działa, ale działa tak wolno, że ja już nie wiem co robić... Ustawiam na 1 m/s i wolno leci kasa... Widziałem jak ziomom bardzo szybko idzie. (Zwoje powrotu) Jest jakiś sposób na przyspieszenie mojego auto f8? (Miałem auto f7 ale teraz coś się zmieniło <nie wiem jak> i muszę mieć auto f8) Dam + oczywiście.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Ja mam problem z em2 gdy włączam metina przez em2 pojawia się postać i zanim moby się pojawią robi się lag i wyłącza się metin...

Wie kto jak to naprawić?

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...