Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania Związane Z Cheatami.

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fish bot nie wiem czemu wczoraj i 2 dni temu lowilem sobie rybki na angelbocie dzis wlaczam go i wykrywa mi wirusa proboje go sciagnac ponownie z tego samego linki ale awast mi wykrywa wirusa i nic z tego kolega tez mi pisal ze ma wirusa a ma nortona wiec w czym problem ? a i gdy wylaczam antywirusa to tez nie moge sciagnac :F

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ma ktoś działającego SH na PL ? Chodzi o mental - z aurą ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

ExpBot Z8Games

Gdy go włączam , wyskakują mi Znaki zapytania i wyłącza się i bot i metin . ; /

Proszę o pomoc.

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

witam,

mam problem z najnowszym EasyMetin2, ponieważ nie działa link do tego bota bo wygasł...

Kto ma go na kompie tego bota mógł by go wstawić na stronkę i podać linka do pobrania bym bł bardzo wdzięczny oraz oczywiście 5 albo +.

Z góry wielkie dzięki^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ma ktoś działającego SH na PL ? Chodzi o mental - z aurą ...

Odpowie ktoś ...?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

witam,

mam problem z najnowszym EasyMetin2, ponieważ nie działa link do tego bota bo wygasł...

Kto ma go na kompie tego bota mógł by go wstawić na stronkę i podać linka do pobrania bym bł bardzo wdzięczny oraz oczywiście 5 albo +.

Z góry wielkie dzięki^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Widzałem jak bot na FB łowił po za wodą 200 metrów. Da się to zrobić i jak?

Edit: Pytanie rozwiązane.

Kamil Steinbach - Odpala GTA 4 -

ZBIERAM +

Opublikowano

Mam problem z Mh 8.0 . Po uruchomieniu pojawia sie: Wystapil problem z aplikacja i zostanie ona zamknieta. Wczesniej wszystko dzialalo . Mam Windows Xp Sp3 i Net Framework 4.0 ( na 3.5 tez nie dzialalo ). Wie ktos ocb ?

Opublikowano

a ja bym chciał sie zapytać, czy ten chinol farmbot jeszcze działa.. wpisuje 2x test i lipton! nie działa tam obok login są takie "......" i tyle.. daje start i też nic.. help.. ?? ;>

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

poprosze o jakiegos fishbota na metka pl (nie angelbot) poniewaz avast po jakims czasie wykryl mi trojana wlasnie w angelbocie

walnij + ~!

Opublikowano

Mam taki problem...

na każdej postaci(woj, sura, szaman) działa mi DMGskill hack ale na ninji nie działa. wie ktoś czemu?

Opublikowano

Mam taki problem...

na każdej postaci(woj, sura, szaman) działa mi DMGskill hack ale na ninji nie działa. wie ktoś czemu?

musisz sciągnąć specjalne pliczki PC2 dostępne są one w 1 temacie o damage hacku

CLICK to jest chyba 8 strona ale nie na pewno

\

Edit dajcie tego linka z EM2 błagam !!!!

To Ja :D

69986662.png

Opublikowano

OMG !!! czekam na tego EM2 już 2 dni !! jest pewnie tyle osób które mają tego bota na kompie, tylko trzeba ruszyć dupe żeby pomóc. Nikt w tym temacie nic nie pisze ale jak ja się poświęce i zrobie dubble posta to zaraz jakiś N3O mnie zwarni...

PROSZE NIECH KTOŚ UPNIE EM2 BO LINK ANDRZEJA WYGASŁ !!!!

To Ja :D

69986662.png

Opublikowano

poprosze o jakiegos fishbota na metka pl (nie angelbot) poniewaz avast po jakims czasie wykryl mi trojana wlasnie w angelbocie

tam ZAAAAWSZE był/jest i będzie vir.. ale to nie jest keylogger!! jakiś wirek, najwidoczniej tak już musi być.. Ja już korzystam z tego xAB od wersji 2.2 i jakoś elegancko śmiga, a virków mi nie wykrywa.. a wszystkie 7 kont jak miałem tak mam ^^

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Yo dawno nie grałem poda ktoś jakieś działające SH i drop hacka ? Z góry thx

jeszcze jedno pytanie a mianowicie wlasnie zaczalem grac na csyt i zaden hack mi tam nie dziala najnowszy z unfair gamers i z elitepvprs probowalem i nic posiadam wersje chinska i kamera na chinskiej nic nie dziala a na kamerze tylko ten wbudowany hack moze ktos pomoże ?

Opublikowano

witam,

mam problem ponieważ nie działa mi żadne MH na metin2_PL... Mam obejście ponieważ gram na EM2...

teraz tylko potrzebuje działającego MH... Bardzo bym prosił o linka i skan do działającego na metinie polskim MH...

z góry dziękuje i oczywiście 5 i + będzie ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak odpalić angelbota2.7 odpalam mod kamera wszystko dobrze już ma łowić klikam star i wyskakuje error w którym są same"?" wie ktoś o co chodzi ??

Opublikowano

Czy może ktoś mi podać nazwy istniejących buffbotów.

Proszę o wszystkie, te na globale, oraz te na privy. z góry dzięki, będą + i -.!

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...