Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania Związane Z Cheatami.

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Mam problem ze zrobieniem horse hack i dmg skill bug na PL'u

Moglby ktos napisac jak to ma wygladac gdzie mam wrzucic i wgl.

Na modzie od kamera wrzucilem wszystko do packa wypakowalem.

Dziala wszystko, zas na PL'u nie moge niech mi to ktos wytlumaczy

Za pomoc 5 i +

Opublikowano

Siema

Na CSYT2 ludzie często robią bugi na wojnach gildii, że nikogo z ich drużyny nie ma (Nawet szukając na WH po całej mapie). I jak się logam to przegrywam. Powie ktoś jak zrobić taki BUG? Dam 10 plusów i 5x5.

Opublikowano

Mam pytanie, czemu nie działa mi DropHack na UG 8.0 chodzi mi o EM2 + Auto PickUp itd.

Własnie też podłączam się do pytania....

EDIT

A także nie działa AutoPickUp i to wkuża.

Niech ktoś powie bo widzać nikt tu nie zagląda.

Co wy z tymi minusami? a ja chce plusika!!

Opublikowano

Mam problem z EasyMetin2... dzisiaj otworzyli nowego serva mianowicie s 24 Phantos, I hak włączam easymetin to wyskakuje mi błąd że ta wersja easymetin jest zła. Może to jakaś banalna rzecz którą źle robię... nie wiem jak go odpalić

#JustTheWay

Opublikowano

Mój problem polega na tym, że w mh 8.0 nie działa mi pick up attack speed i move speed. Inne opcje działają. Mam metka 2010 do tego em2 + patch + kamer.

kakuzuforyasheprealfa.png

4ctv4egtc1.gif

Opublikowano

mam problem z mh z forum [uG] gdy wlaczam wyskakuje mi blad "Unable to open process memory" tak mam z kazdym hackiem z ug np. ([uG] M2 MultiHack v8.0)

bez reklam serwerów

Opublikowano

Skad sciagnac dzialajacego dmg hacka szukalem na forum ale widzialem tylko buga i nie wiem o co w nim chodzi :/

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

SIema. Mam problem.

Używam Easymetin2 i jadę na 3 kontach, chciałbym na każdym MH, lecz jak włączam to mam tylko na jednym koncie.. Co muszę zrobić, aby szybko biegali, i machali na wszystkich kontach?

BOT: Easymetin2 v5.0

MH: [uG] Metin2 MultiHack v8.0

Czekam na odp. Pozdro.

Opublikowano

Skad sciagnac dzialajacego dmg hacka szukalem na forum ale widzialem tylko buga i nie wiem o co w nim chodzi :/

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

Siema moim problem jest to ze jak chce wlaczyc 2 razy Fiszbota to dziala tak jakby JEDEN czyli drugi robi to co pierwszy :/

pomoze ktos bo na 1 Fisz bocie to mala Kasa ;/

Opublikowano

Czy mogł by mi ktoś napisać dokłdny tutorial jak wszystko ustawic w FARMBOCIE : Sellanie itemków , wlączanie skilu. z gory dzieki Daje + -

Zbieram ---

TYLKO ----------

Opublikowano

Siemka !

Nie moge znalesc tematu jak najlepiej ustawić Babelfischa i czas wędki w EM2 moglby ktos dac linki do tych tematów dam + ..... jak by ktoś znal jeszcze jakiej ciekawostki tak ustawić by na x3 kontach działał Babel fisch itp. był bym wdzięczny .... oczywiście dam + ...

( jeżeli ktoś woli - dostanie go )

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!!!

Czytałem o bocie auto f7 czy jakoś tak.Również chciałbym go wypróbować ale nie wiem co i jak mam zrobić żeby sprzedawało i kupowało samo.Ściągnąłem go już ale nie chce nic zepsuć ;].Mógłby ktoś pomóc? Jeśli był to tego poradnik to proszę o link.Oczywiście będzie 5.

Opublikowano

witam,

mam problem z najnowszym EasyMetin2, ponieważ nie działa link do tego bota bo wygasł...

Kto ma go na kompie tego bota mógł by go wstawić na stronkę i podać linka do pobrania bym bł bardzo wdzięczny oraz oczywiście 5 albo +.

Z góry wielkie dzięki^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...