Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pickup_stackable no ,ale oczywiście,że nie wiem co mam w game heh

Gdybyś jeszcze potrafił postawić spację po przecinku....

Dlaczego do cholery nie pokazuje mi sie captha na stronie, a jak jakimś cudem się pokaże, to po złożeniu wyskakuje że źle złożone....i tak w kółko.

Opublikowano

Co do bugów to tak: jak sie wchodzi do v2 z przepustkami a sie handlowało i kliknie się w NPC przed czasem to nas nie przeniesie a przepustki znikną
Kolejna sprawa, nastakowane miałem pare ksiąg zwykłej poli, kliknąłem zniknęły wszystkie a dodało mi 1 punkt ^^
Kolejna sprawa : misje- otóż pisze np że dostajemy z misji 300k a np dostajemy 200k ale to tam tylko sprawy kosmetyczne w sumie ale jednak zauważalne.
Itemy od 30 lvl - jesionki, fmsy, riby i tak dalej +0/1/2/3 bodajże za 1kk u handlary, gdy będą już +4 +++ skupowane są przed handlarkę już za normalną cenę.
To tyle ile zauważyłem do 40 lvl, a no i misji jeszcze polowanie na best maniak - na każdym ch jest tylko 1 a trzeba ubić Ich 30, nie wiem czy o to chodziło skoro poprzednie misję były nie porównywalnie prostsze :p A no i pierwsza misja "zabij 9 psów" od strażnika- jakoś mi jej nie zalicza wgl i mam ją ciągle otwartą :P

@Edit
Przypomniałem sobie: jak wyrzucałem po jednym zwoju na ziemie i zbierałem od razu żeby mi się stackowały w eq nagle zniknęły xD miałem nie lada zdziwienie, patrzyłem dookoła czy ktoś czasem na speedhacku nie śmigał xD

Bolerov1.png

Opublikowano

Co do bugów to tak: jak sie wchodzi do v2 z przepustkami a sie handlowało i kliknie się w NPC przed czasem to nas nie przeniesie a przepustki znikną

Kolejna sprawa, nastakowane miałem pare ksiąg zwykłej poli, kliknąłem zniknęły wszystkie a dodało mi 1 punkt ^^

Kolejna sprawa : misje- otóż pisze np że dostajemy z misji 300k a np dostajemy 200k ale to tam tylko sprawy kosmetyczne w sumie ale jednak zauważalne.

Itemy od 30 lvl - jesionki, fmsy, riby i tak dalej +0/1/2/3 bodajże za 1kk u handlary, gdy będą już +4 +++ skupowane są przed handlarkę już za normalną cenę.

To tyle ile zauważyłem do 40 lvl, a no i misji jeszcze polowanie na best maniak - na każdym ch jest tylko 1 a trzeba ubić Ich 30, nie wiem czy o to chodziło skoro poprzednie misję były nie porównywalnie prostsze :p A no i pierwsza misja "zabij 9 psów" od strażnika- jakoś mi jej nie zalicza wgl i mam ją ciągle otwartą :P

@Edit

Przypomniałem sobie: jak wyrzucałem po jednym zwoju na ziemie i zbierałem od razu żeby mi się stackowały w eq nagle zniknęły xD miałem nie lada zdziwienie, patrzyłem dookoła czy ktoś czasem na speedhacku nie śmigał xD

Serio.. skąd ty się urwałeś?

Od początku jak się w metina gra łącznie z plem trzeba odczekać 10 sekund od handlu przed teleportacją.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

@Edit

z ta misja za psy mialem problem w nocy dzisiaj juz zrobiłem 

z kosmetyki to opisy misji bo nagrody niby jak z Pl-a ale jak sie wykona misje to jakis bonusik sie dostaje 

uszy dropia tylko dla kobiety nie wiem czy to tak specjalnie ale dzisiaj chcialem komus wcisnac na wymiane za nos swini :D i kolesiowi wkrecalem ze to fryz dla faceta hah :D 

bronie na 30 to racja ale moze tak mialo byc zauwazylem takie roznice przy sprzedawaniu innych przedmiotow 

z tymi maniakami beka :D 

moze nadmiar smieci dropi te potki moglibyscie usunac i te naprawde smieciowe itemki 

wiekszych bugow jakis kompletnie nie zauwazylem 

i naprawde gdyby nie to offanie to ten serwer bylby zajebistym hardzikiem :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Właśnie otrzymaliśmy dane do serwera dedykowanego.Do godziny 18:00 postaramy się wrócić.

tzn, bedzie tak jak wczoraj ze o 20 wystartuje ? xD 

Opublikowano

Serio.. skąd ty się urwałeś?

Od początku jak się w metina gra łącznie z plem trzeba odczekać 10 sekund od handlu przed teleportacją.

­

WIdzisz może nigdy tak nie zrobiłem i nie wiedziałem że na innych serwerach i na PLu było tak samo że przepustki także brało bo jednak na PLu taka przepustka troche SM kosztowała nie ;)? I przez taki głupi błąd traciłbyś kase ? Nie sądzę no ale nie wiem. :), sorry dude szacunek że znasz jesteś tak obeznany, pucuje buty.

Bolerov1.png

Opublikowano

Już instalujemy bazę.Wyrobimy się z wszystkim do X( nie podaje godziny bo potem wieszanie kotów) .Jest to indywidualna oferta także zabezpieczenia jeśli chodzi o ddosy też są trochę inne i wszystko będzie trzeba dostosować.

a potem już tylko szykujemy się tylko do przyjęcia graczy ;)

człowieku już podałeś godzine 18:00 więc jeszcze 40min macie

Opublikowano

Flourine będzie możliwość zmiany tej obramówki z shopów offline bo nie da się na to patrzeć...

Te sklepy offline to bzdura totalna, zasmiecone m1 tylko bedzie sklepami az pvp dobrze nie bedzie mozna zrobic.

Opublikowano

@Umpik

CH1 - kanal handlowy

masz inne ch ktore na 100% nie będą zaśmiecone przez shopki, a te shopki to jest bardzo dobre rozwiązanie ponieważ nie musisz zostawiac pc na noc etc.

Opublikowano

Te sklepy offline to bzdura totalna, zasmiecone m1 tylko bedzie sklepami az pvp dobrze nie bedzie mozna zrobic.

jestem tego samego zdania niszczy to klimat metina nawet nie bedzie gdzie postac i pogadac z graczami tylko cale m1 bedzie zajebane ;/

Opublikowano

sklepy offline sa super rozwiązaniem nie trzeba miec odpalonego pc to po pierwsze po drugie ile razy mieliscie tak ze wystawiacie shopa wbijacie ceny odpalacie shop a tu was kicka i od nowa :D a tak nie trzeba multikont itd do tego jestem za tym jednak ktosdobrze napisal ze te tekstury sklepow masakra :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

bez sklepów offline nawet nie mam zamiaru tu grać nie będę marnować prądu by cokolwiek sprzedać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...