Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ataki są XDDD 14 latki tak mają że żyją metinem  <3

Po pierwsze nie mam 14 lat, a po drugie przy atakach raczej wyskakuje inny komunikat, niż nic, ale Ty wiesz lepiej.

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie mam 14 lat, a po drugie przy atakach raczej wyskakuje inny komunikat, niż nic, ale Ty wiesz lepiej.

Dobry koleś piszę ci admin że są ataki od 3h chyba tutaj + na fb

I jeżeli są ataki na logowanie . to tak się dzieje .. lubie ludzi którzy gówno wiedzą a się wypowiadają

Jak grałeś na serwerach na których też były ataki to wyskakiwał taki sam błąd jak się logowałeś czyli zostaniesz i stało w miejscu xD Ale ty zaraz mi tu wyjedziesz z tekstem, że jak są ataki to client nie powinien się włączyć :*

Opublikowano

1. Nie jesteśmy na Ty. 2. Ataki są już podobno od kilku dni. 3. Nie potrafisz się wypowiadać w ojczystym języku 4. Nie rozumiesz, że kolejny client jest błędny i nie potrafią dobrego wrzucić?

Opublikowano

1. Nie jesteśmy na Ty. 2. Ataki są już podobno od kilku dni. 3. Nie potrafisz się wypowiadać w ojczystym języku 4. Nie rozumiesz, że kolejny client jest błędny i nie potrafią dobrego wrzucić?

1.Od kiedy napisanie do kogoś koleś to przejście na ty ?

2.tak są od kilku dni lol

3.Jeżeli żyje 18 lat i mieszkam w Polsce 18 lat to  jak nie umiem się wypowiadać heehszki <3

4.Jaki błędny ? jakoś mi działa  i 35 lvl mam :P Wiesz, że są potrzebne łatki ale nie lepiej hejtować a nie czytać wcześniejszych postów albo śledzić FB Ascariala ! :D

Opublikowano

Jest jakiś TS? Kiedy to będzie działać? Czy handel Yangami lub przedmiotami za PLN jest zabronione?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

ja narazie wstrzymuje sie i czekam na rozwoj wypadkow mam nadzieje ze to dzisiaj ogarniecie bo duzo ludzi po prostu odejdzie 

trzymam kciuki

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

ktoś chcę ich chyba zniszczyć i to dosłownie że ciągle ddosy są

ps . zabezpieczcie się jakoś bo wczoraj oglądnąłem poradnik jak zrobić cheata i już mi się udało zrobić wh pod wasz serwer :-)

Opublikowano

ktoś chcę ich chyba zniszczyć i to dosłownie że ciągle ddosy są

ps . zabezpieczcie się jakoś bo wczoraj oglądnąłem poradnik jak zrobić cheata i już mi się udało zrobić wh pod wasz serwer :-)

A ktoś w tych czasach zabezpiecza klienta przed hackami? chyba nie bo to sensu nie ma xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

K***a, pierdolą że zmieniaja maszyne czy cos tam, jak oni dopiero ten serwer ogarniaja zeby nadawal sie do gry...
Tak bylo z innymi odslonami, a Wy znow dajecie sobie wmawiac takie rzeczy xD
Jak jebane kretyny..

Opublikowano

A ktoś w tych czasach zabezpiecza klienta przed hackami? chyba nie bo to sensu nie ma xD

no ale weź to była moja 1 próba i już działa :D

Opublikowano

Wyłączyłem serwer by poprawić to co było widoczne i w międzyczasie czekamy na hosteam

oby to nie trwało kilka kolejnych dni :P

Opublikowano

Jakieś info czy np do 20 serwer będzie włączony czy włączycie np dopiero w godzinach wieczornych ew. rano ? (rano pewnie nie bo jak sie uporacie to i o 3 w nocy jesteście w stanie go odpalić .. : D )

Bolerov1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...