Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Jak się loguje na inne ch niż ch1 to tak jest :)

Do 15 z tego co wiem będzie tylko ch1 działać.

Co Ty pier****... W raz z innymi. Serwer non stop wywala z ch1 nie da sie zalogować i tak co kilkanaście minut... ELO

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w nocy działał perfekcyjnie grało sie przyjemnie fajna atmosfera na tsie 

mogę polecić bo się jednak starają to ogarnąć 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

­

K***a, myslisz ze jak wiem ze tylko ch1 jest dostepne to sie lochuje na ch3?
Flourine to co Wy wczoraj robiliscie? xD podobno od niedzieli po nieudanym starcie zmienialiscie maszyne, to wiec jak bylo?
Czy dopiero serwer stawialiscie?

Co Ty pier****... W raz z innymi. Serwer non stop wywala z ch1 nie da sie zalogować i tak co kilkanaście minut... ELO

Fajnie tylko że na ch1 nie da się zalogować.

Jakoś o 13:25 minute przed moim postem serwer padł...

Więc wy nie pier****ie, jak ja przez dobre 30 min grałem na ch1 i ani razu mnie nie wywaliło.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Snorlax w jakim Ty świecie żyjesz ? Realia są takie że kur*icy można dostać bo non stop kick, prawda jest taka że powinni pierw wszystko ogarnać jak należy a potem serwer włączać ...

Bolerov1.png

Opublikowano

­

Jakoś o 13:25 minute przed moim postem serwer padł...

Więc wy nie pier****ie, jak ja przez dobre 30 min grałem na ch1 i ani razu mnie nie wywaliło.

30 minut XDDDDDDDDDDDDDD

Jeżeli dla Ciebie normalne jest to że grasz 30 minut a potem próbujesz się zalogować przez następną godzinkę no to spoko.

Opublikowano

Flourine mieliście już serwer, ponieważ to rework... Chyba powinniście wiedzieć jaki serwer uciągnie taką ilość graczy. A Wy już 3 raz zmieniacie serwer codziennie przez 3 dni. Coś mi tu nie do końca pasuje, ale... Zróbcie to w końcu, bo wczoraj to też nie były DDOS'y z tego co zauważyłem, tylko natłok graczy przez co padały channele i logowanie ;)

Opublikowano

Aktualnie jest składany dla nas nowy dedyk + technik w razie problemow od maszyny, w polskiej serwerowni

Widocznie zbyt bardzo zapędziłeś się z groźbami w kierunku innych osób i teraz masz problemy. Karma wraca, zawsze. Życzę powodzenia ;)

Opublikowano

A więc za ile można się spodziewać normalnego grania? Jest to jeszcze dziś możliwe w ogóle? Chciałbym konkterną odpowiedź bez mydlenia oczu i taką która będzie w 110% pewna, bo w waszym języku 100% z tego co zauważyłem to jak u mnie "może"

Opublikowano

Aktualnie jest składany dla nas nowy dedyk + technik w razie problemow od maszyny, w polskiej serwerowni

To o ktorej przeniesiecie serwer ile to potrwa? Przeciez nie da sie grac 5 min i wywala..

Opublikowano

Norma.Przecież się domyślam

ehhh widac ze dzieciak z CIebie. zamiast odpisac graczom na posty to urzadzasz sobie pogawedki z jakims leszczem... Co z serwerm dajcie jakies konretne info! Od 15 mialo byc juz wszystko cacy a jak widac nie umiecie nawet 1 chanela uruchomic. Raczej dam sobie spokoj i przestrzegam nowych graczy ze szkoda czasu ja sie nic nie zmieni...

Opublikowano

Flou  napisz tak +-  kiedy bedziecie mieli juz ta maszyne kiedy na nia przejdziecie i kiedy uruchomicie serwer jezeli ja zakupiliscie to nie powinno to zajac duzo czasu ale fajnie jakbys napisal jakieś info dla graczy 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

" Obecnie czeka na serwer ponad 2000 graczy i możecie mieć pewność że się nie poddam. "

ascapng_srhwese.png

Wygląda legitnie!

Nie wiem czy masz raka mózgu czy tylko jesteś zwykłym idiotom skoro wczoraj dopiero mogliśmy wejść na serwer to czego się spodziewasz że w m1 są pustki skoro wszyscy  expią/dropią?

@edit 

tak btw czego ty się spodziewasz o 3;40 na serwerze skoro jest środek tygodnia i ludzie chodzą do pracy/szkoły 

Opublikowano

Nie ma, jak pobrać clienta setny raz i mieć dalej problem, tym razem, jak klikam zaloguj nic się nie dzieję, gratuluję.

jak ataki są XDDD 14 latki tak mają że żyją metinem  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...