Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin [Dedyk] [Medium/Easy]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy nadal jest tak samo nudny drop jak na poprzednich wersjach ? parę metków na mapę 100 osób na nich i słaby drop ?

Na mapie jest około 20 metków i nie ma z nich słabego dropu i nie było, no chyba, że miałeś za duży lvl :) A za dużo metków też być nie może bo by rynek się nie rozwijał :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer ! Świetna administracja pomoc od razu. Miałem problem wbiłem i od razu bezpośrednia pomoc od ręki ! Chłopaki pracują gracze są tyle niech wbijają nowe osoby i 1k luźno ! 

Opublikowano

Niestety dalej nie dziala.. Loguje sie do gry wybieram postac i wypieprza spowrotem do panelu logowania, cos jest? 

Prawdopodobnie nie wybrałeś królestwa i dało Cię do Chunjo, które jest usunięte. Usuń postać, a przy tworzeniu nowej kliknij na mapie na królestwo które chcesz wybrać.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zawiodłem się, myślałem że błędy z poprzedniej wersji zostaną wyeliminowane ale nic się nie zmieniło. Gracze są ale to do czasu.

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Opublikowano

Zawiodłem się, myślałem że błędy z poprzedniej wersji zostaną wyeliminowane ale nic się nie zmieniło. Gracze są ale to do czasu.

O jakie błędy z poprzedniej wersji ? Ci chodzi

Opublikowano

Błędy? Przecież na poprzedniej wersji nie było żadnych błędów :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

1. Mimo że jest powiększony sklep możemy wypełnić tylko połowę

2. Blokada anty expa nie blokuje expa po zmianie np. ch

3. Dodanie i zmianki do kostiumów nie działa.

4. mam wymieniać dalej? Na forum ludzie wałkują to i inne problemy i nie widać odzewu od strony techników.

Coś niby jest robione nie oczekuje cudów bo może technik uczy się fachu lecz powinien mieć jakieś tempo.

Kolejną sprawą są kostiumy coś z nimi jest nie tak coś z teksturami chyba.

Popatrzcie na forum częściej niż raz w tygodniu bo jeśli nic się nie zmieni za miesiąc lub dwa nie wiele osób się ustanie.

Jak coś sobie przypomnę lub stwierdzę osobiście to napisze 

Opublikowano

1. Mimo że jest powiększony sklep możemy wypełnić tylko połowę

2. Blokada anty expa nie blokuje expa po zmianie np. ch

3. Dodanie i zmianki do kostiumów nie działa.

4. mam wymieniać dalej? Na forum ludzie wałkują to i inne problemy i nie widać odzewu od strony techników.

Coś niby jest robione nie oczekuje cudów bo może technik uczy się fachu lecz powinien mieć jakieś tempo.

Kolejną sprawą są kostiumy coś z nimi jest nie tak coś z teksturami chyba.

Popatrzcie na forum częściej niż raz w tygodniu bo jeśli nic się nie zmieni za miesiąc lub dwa nie wiele osób się ustanie.

Jak coś sobie przypomnę lub stwierdzę osobiście to napisze 

Co do blokady antyexpa to się zgodzę, że tego nie naprawili, ale co do reszty to chyba powstało to teraz na skutek jakiś minimalnych problemów, ale na pewno to naprawią :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zasadnicze pytanie kiedy ? Najbliższy update to załata? Wszystkie wymienione problemy są od startu.

Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli na 1 odsłonie miałem praktycznie wszystko z IS'a a Sm'y nie byly kupywane za PLN? 
Jeżeli tego nie odzyskam to przestaje grać

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Co mam zrobić jeżeli na 1 odsłonie miałem praktycznie wszystko z IS'a a Sm'y nie byly kupywane za PLN? 

Jeżeli tego nie odzyskam to przestaje grać

Nie udowodnisz niczego, papapa

201dzc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...