Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin [Dedyk] [Medium/Easy]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram jeśli dodacie client na nowy hosting. Z mega nie mogę pobrać, ponieważ trzeba się zarejestrować, a email z linkiem aktywacyjnym konto się nie wczytuje (próbowałem na mozilli i chromie). Na drugim hostingu pobiera się z prędkością 40kb/s -.- Zróbcie coś z tym, bo chce grać :D

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram jeśli dodacie client na nowy hosting. Z mega nie mogę pobrać, ponieważ trzeba się zarejestrować, a email z linkiem aktywacyjnym konto się nie wczytuje (próbowałem na mozilli i chromie). Na drugim hostingu pobiera się z prędkością 40kb/s -.- Zróbcie coś z tym, bo chce grać :D

nie ma aktywacji konta, lol

a mi z ich hostingu po 400 szlo

201dzc.png

Opublikowano

oplaca sie grac?

Tak opłaca się, a ludzi jest coraz więcej :)

Co mam zrobić jeżeli na 1 odsłonie miałem praktycznie wszystko z IS'a a Sm'y nie byly kupywane za PLN? 

Jeżeli tego nie odzyskam to przestaje grać

Niestety, ale SM odzyskają tylko te osoby, które zakupiły je na pomoca SMS/PayPal/Przelew/PSC. Bo w takim przypadku inni gracze by chcieli całe eq i konta odzyskac co mieli wcześniej, a to bez sensu przecież.

Jest client na hostingu serwerowym - jest to 3 link od góry na stronie. A co do pobrania z Mega to jak wejdziesz w tamten link to pod POBIERZ Z MEGAsync jest napis ,,Pobierz przez przeglądarkę" i po naciśnięciu tego pobiera ci bez żadnego zakładania konta ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

nie ma aktywacji konta, lol

a mi z ich hostingu po 400 szlo

Jest.

Jest client na hostingu serwerowym - jest to 3 link od góry na stronie. A co do pobrania z Mega to jak wejdziesz w tamten link to pod POBIERZ Z MEGAsync jest napis ,,Pobierz przez przeglądarkę" i po naciśnięciu tego pobiera ci bez żadnego zakładania konta ;)

Z tego hostingu pobiera się 40kb/s ;)

q6W9MWl.png

Mega teraz w ogóle sie nie wczytuje.

Dobra działa.

Opublikowano

­

Jest.

Z tego hostingu pobiera się 40kb/s ;)
q6W9MWl.png
Mega teraz w ogóle sie nie wczytuje.

Tak jbc. to na mega nie musisz się rejestrować, żeby pobrać plik, ale ok. Masz taką magiczną opcję "pobierz przez przeglądarkę".

tenor.gif

Opublikowano

­

Tak jbc. to na mega nie musisz się rejestrować, żeby pobrać plik, ale ok. Masz taką magiczną opcję "pobierz przez przeglądarkę".

Wiem, ale wcześniej nie mogłem przez to pobrać, bo po naciśnięciu tego przycisku nie wczytywała się strona.

Opublikowano

Niestety, ale SM odzyskają tylko te osoby, które zakupiły je na pomoca SMS/PayPal/Przelew/PSC. Bo w takim przypadku inni gracze by chcieli całe eq i konta odzyskac co mieli wcześniej, a to bez sensu przecież.

Jak bez sensu? Z tego co pisaliście na początku całej tej akcji stawiania na nowo serwera to jasno i wyraźnie było napisane, że konta pozostają wraz z ich zawartością. Banda nieudaczników.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Jak bez sensu? Z tego co pisaliście na początku całej tej akcji stawiania na nowo serwera to jasno i wyraźnie było napisane, że konta pozostają wraz z ich zawartością. Banda nieudaczników.

Chwila, skąd ty się urwałeś? Tak było napisane 1 września i rzeczywiście około 3 września odpalony został serwer ze starymi kontami, ale ponieważ technik zepsuł baze danych to ciągle wywalało konta i były lagi, więc postanowili z graczami, że od nowa wszystko będzie i dlatego teraz serwer wystartował. Jeżeli nie jesteś na bieżąco to sie nie wypowiadaj.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Chyba im stronka padła bo 502 Bad Gateway

Nom może coś naprawiają z tego co wczoraj na ts mówili

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Opublikowano

No widzę gra się rozwija forum zablokowane a serwer kiedy ?

Włamywacze nie śpią

eaxo2vse4n4m_t.jpg

Opublikowano

No widzę gra się rozwija forum zablokowane a serwer kiedy ?

Włamywacze nie śpią

eaxo2vse4n4m_t.jpg

Forum może i chwilowo zamknięte, ale serwer przecież działa.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Forum może i chwilowo zamknięte, ale serwer przecież działa.

Lepiej weź się za nowy projekt a nie stawiasz grzanego kotleta ... Niedługo ludzi tutaj nie będzie. Nie pozdrawiam i nie polecam :)

Opublikowano

Lepiej weź się za nowy projekt a nie stawiasz grzanego kotleta ... Niedługo ludzi tutaj nie będzie. Nie pozdrawiam i nie polecam :)

yyy a czy to mój projekt? Skoro tak piszesz, to widzę, że jesteś z konkurencji i próbujesz zniechęcić innych do gry, ale niestety jesteś tak leniwy, że nawet nie chce Ci się przeczytać kto jest w administracji serwera.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Co z forum? :P Bo jak widzę usunięte :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

E tam forum, ważne że serwer działa.  xD

Opublikowano

Forum chwilowo jest niesprawne :) A skontaktować się z administracją możesz w razie co na: ts3.netmetin.pl :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer jest dobrze dopracowany, co najważniejsze jest to serwer, gdzie nie trzeba pakować w isa, bo można zdobyć wszystko w grze! Pomocna administracja, na tsie można się wszystkiego dowiedzieć. 

Sporo ludzi nawet gra, jak na serwer bez reklamy, a to coś znaczy. Exp jak na easy/medium jest bardzo dobry

Opublikowano

Forum chwilowo jest niesprawne :) A skontaktować się z administracją możesz w razie co na: ts3.netmetin.pl :)

Ziomek. Siedzisz na mpc w prezce 24/7 i odpisujesz ludziom tak jakbyś to ty był w teamie. Odpuść sobie. Chyba, że Ci za to płacą. I tak będziesz bronił na wszystkie sposoby ten serwer, choć ja uważam, że jest nudny i nie ma klimatu . Pozdro.

Opublikowano

Ziomek. Siedzisz na mpc w prezce 24/7 i odpisujesz ludziom tak jakbyś to ty był w teamie. Odpuść sobie. Chyba, że Ci za to płacą. I tak będziesz bronił na wszystkie sposoby ten serwer, choć ja uważam, że jest nudny i nie ma klimatu . Pozdro.

A kto mi zabroni siedzieć na MPC 24/7? (chociaż tyle nie siedzie xD) A co w tym złego, że lubię pomagać nowym graczom? Niestety mamy te czasy, że według większości za darmo nic nie można zrobić, a jak już coś ktoś robi to zawsze mówicie, że dana osoba robi to za kasę ... Opamiętajcie się! Pieniądze to nie wszystko. A co do obrony serwera, to czy ja go bronie? Ja tylko wyrażam swoją opinię i przedstawiam kogoś obraz z innej perspektywy, a to chyba nic złego.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

J CO TERAZ INTERNET DZIALA A CO SIE IDZIE ZALOGOWAC PISZE BLAD WEWNETRZNY CO ZROBICIE PAJA,CE?

KILA I MOGILA NA SERWIE A MIALO BYC TAK FAJNIE

moim zdaniem ten serw to dno jak i jego administracja kila i mogila hp w kosmos jak i obrony na tym samym lvl w tym samym eq do rana heh dzieki za takie serwy

Opublikowano

J CO TERAZ INTERNET DZIALA A CO SIE IDZIE ZALOGOWAC PISZE BLAD WEWNETRZNY CO ZROBICIE PAJA,CE?

KILA I MOGILA NA SERWIE A MIALO BYC TAK FAJNIE

moim zdaniem ten serw to dno jak i jego administracja kila i mogila hp w kosmos jak i obrony na tym samym lvl w tym samym eq do rana heh dzieki za takie serwy

O matko, wielki ból bo była 10 minutowa przerwa techniczna ... Od 0.30 do 0.40. Serwer działa i ma się dobrze, a przerwy zawsze muszą być.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...