Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin [Dedyk] [Medium/Easy]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem, ale wejdę i zobaczę z czystej ciekawości. :)

Jarexs™

Przydałoby się poprawić obrazki w prezentacji, bo nie wszystkie się ładują (sys ulepszeń).

@Edit

Już ok, zapomniałem, że na fonie się nie otwierają ;p 

Pobieranko i lecimy z koksem.

Ximxoo skąd wniosek, że mogę coś poprawić w prezentacji?? Przecież to nie ja ją wstawiłem. :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile graczy online jest ?

Około 500-600, a w weekendy około 600-700 (tak na oko według mnie), ale z tygodnia na tydzień jest graczy coraz więcej :) I ostatnio tez jakieś gildie nowe dochodzą na serwer :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Czy ulepszacze dropią w większych ilościach niż w poprzedniej wersji ? Czy jednak tak samo?  I czy resp metków jest większy czy nie ?

/

Opublikowano

Czy ulepszacze dropią w większych ilościach niż w poprzedniej wersji ? Czy jednak tak samo?  I czy resp metków jest większy czy nie ?

Drop jest raczej normalny,  chociaż drop niebieskich perełek na mapce 90 jest łatwiejszy, takie mam wrażenie.

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Opublikowano

Ile online w południe?

Teraz jest szkoła/praca więc mało

Teraz:

CH1 to 44

CH2 to 11

CH3 to 7

CH4 to 3

Po południu to spokojnie można mnożyć x5

Chociaż przy weekendach jest znacznie więcej 500+

Opublikowano

Jak wyżej napisał, to wszystko jest tak samo, ale łatwiej jest o niebieskie ulepszacze, a co do innych ulepek to jak wcześnie już na mapie 100+ znajdziesz szybko metki i bossy, więc szybko zrobisz eq ;)

Ile online w południe?

No szkoła i praca niestety więc online w tygodniu w południu to coś koło 300, ale popołudniu/wieczorem jest około 500-600, a w weekendy około 600-700, ale graczy i gildii ciagle przybywa :)

Teraz jest szkoła/praca więc mało

Teraz:

CH1 to 44

CH2 to 11

CH3 to 7

CH4 to 3

Po południu to spokojnie można mnożyć x5

Chociaż przy weekendach jest znacznie więcej 500+

Nw skąd ty wziąłeś ten licznik z CH, ale chyba coś ci się pomyliło, więc nie wymyślaj i nie pisz głupot.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jak wyżej napisał, to wszystko jest tak samo, ale łatwiej jest o niebieskie ulepszacze, a co do innych ulepek to jak wcześnie już na mapie 100+ znajdziesz szybko metki i bossy, więc szybko zrobisz eq ;)

No szkoła i praca niestety więc online w tygodniu w południu to coś koło 300, ale popołudniu/wieczorem jest około 500-600, a w weekendy około 600-700, ale graczy i gildii ciagle przybywa :)

Nw skąd ty wziąłeś ten licznik z CH, ale chyba coś ci się pomyliło, więc nie wymyślaj i nie pisz głupot.

Z prostej komendy /w i bazuje na tym a nie na oko. Pokazuje ona ilość osób na danych ch, no chyba że ona pokazuje nie prawdziwy wynik, no to przepraszam.

Opublikowano

Z prostej komendy /w i bazuje na tym a nie na oko. Pokazuje ona ilość osób na danych ch, no chyba że ona pokazuje nie prawdziwy wynik, no to przepraszam.

Niektóre mapki i przede wszystkim Dungeony są na CH99, więc tez wszystkich graczy nie sprawdziłeś :) Ale tak, ta komenda niestety nie pokazuje poprawnie liczby graczy, bo nie zlicza wszystkich tylko w jakimś tam obrębie, więc nie ma co się tym sugerować.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ukradliście pliki Reinora!

Serio?! A może na odwrót ?! No ja pitole same złodzieje i bandyty. 

Opublikowano

Nie polecam wiele przekrętów na tym serverze, złodzieje i kłamcy, sam Cycu pochwalił się jak kręciliście ludzi dla hajsu. ­

Kto kręcił bo ja na pewno nie, jo tylko tu gram i takowe mam zdanie że gracze byli, są, i będą olewani na ts gadają swoje a serwer bez zmian.

Opublikowano

Ukradliście pliki Reinora!

Super! Gratuluje :) Skoro już konkurencja zaczyna działać na szkodę w prezentacji to znaczy, że początki nowego promowania serwera przynoszą skutki, a inne serwery boją się o graczy :D

Nie polecam wiele przekrętów na tym serverze, złodzieje i kłamcy, sam Cycu pochwalił się jak kręciliście ludzi dla hajsu. ­

Super! Gratuluje :) Skoro już konkurencja zaczyna działać na szkodę w prezentacji to znaczy, że początki nowego promowania serwera przynoszą skutki, a inne serwery boją się o graczy :D

PS. Jak już coś wymyślacie to nie powtarzajcie się, bo tak pisaliście w grze, na ts itp na początku serwera, bądźcie oryginalniejsi :D

Kto kręcił bo ja na pewno nie, jo tylko tu gram i takowe mam zdanie że gracze byli, są, i będą olewani na ts gadają swoje a serwer bez zmian.

Według FanPage za około 30min zacznie się przerwa, która będzie trwała około 1h, która wprowadzi na raz te wszystkie zmiany, o których mówiliśmy na spotkaniu (oczywiście tylko te, które były rozsądne) Więc gracze jednak nie są olewani :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Według FanPage za około 30min zacznie się przerwa, która będzie trwała około 1h, która wprowadzi na raz te wszystkie zmiany, o których mówiliśmy na spotkaniu (oczywiście tylko te, które były rozsądne) Więc gracze jednak nie są olewani :D

I to mnie cieszy chociaż ten czas ok.2 tygodnie ale co tam mamy update super, ale jak zwykle jest ale i to alle mam ^^. A mianowicie questy, no nie zalicza nie wiem dlaczego, najlepszy zadanie jest na początku 1k łuczników w DT możliwe ale w 30 min to raczej harcore zadanie dlaczego zapytacie? Bo wymienione łucznicy są tylko i wyłącznie na WD na jednym przejściu ubijasz ok 100 szt resumując to ok 5 min. na zadanie mamy tylko 30 min :)

Piszę tu bo tylko tu ktoś to komentuje te moje wypociny.

Opis odznak spoko

Nowe KD spoko

Ucięte głowy i nindz nie spotkałem żadnej więc nie wiem.

Anty exp hmm jak sprawdzę to powiem

Nowe questy też spoko lubię wykonywać zadania lecz te o dziwo nie są zaliczane np. wojownicy z groty.

Opublikowano

Wildze dalej dupa, update zrypane yangi zniknęły a informacji jak nie było tak nie ma. Teraz to co coffka i konta od nowa?

Opublikowano

Wildze dalej dupa, update zrypane yangi zniknęły a informacji jak nie było tak nie ma. Teraz to co coffka i konta od nowa?

Spokojnie opanuj się, bo żadnej cofki nie będzie kont. Co do yang to było jasno powiedziane, że w rekompensacie każdy dostał po 5k SM oraz zostały włączone raty yang na 3 dni +50%, a dzisiaj jeszcze będzie informacja czy coś jeszcze będzie z tym zrobione, bo mają pomysł jak oddać yangi, ale wiadomo, że zawsze jest chociaż małe ryzyko, że jednak się może to nie udać, więc bądźmy dobrej myśli, bo narzekanie na pewno nie doda im motywu do pracy :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer się wykruszył :v Było miło :D

y8HqE13.png                             

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze coraz lepiej! 
Look down!
xyz

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie polecam gry na serwerze - na pewno nie z tą administracją.

Najpierw publikują pliki serwera na MPC (z downloadem) w celu niby REKLAMY, hehe. Jeżeli ktoś pobierze - mają problem, że używają ich plików. Rozwydrzone bachory, które liczą na hajs i myślą, że ich serwer jest najlepszy - niestety jest odwrotnie.

Administracji serwera NetMetin polecam lekcję polskiego bo ortografia i interpunkcja to podstawa w "dorosłym" życiu.

http://s10.ifotos.pl/img/Beztytulu_swharwh.png

Edit: http://www.mpcforum.pl/topic/1488812-pliki-serwerowe-netmetinpl/  - tutaj pliki w celu REKLAMY

image.png

Opublikowano

Nie polecam gry na serwerze - na pewno nie z tą administracją.

Najpierw publikują pliki serwera na MPC (z downloadem) w celu niby REKLAMY, hehe. Jeżeli ktoś pobierze - mają problem, że używają ich plików. Rozwydrzone bachory, które liczą na hajs i myślą, że ich serwer jest najlepszy - niestety jest odwrotnie.

Administracji serwera NetMetin polecam lekcję polskiego bo ortografia i interpunkcja to podstawa w "dorosłym" życiu.

http://s10.ifotos.pl/img/Beztytulu_swharwh.png

Edit: http://www.mpcforum.pl/topic/1488812-pliki-serwerowe-netmetinpl/  - tutaj pliki w celu REKLAMY

Bardzo, ale to baardzo pozytywną reklamę sobie zrobili :)

Osobiście nigdy nie zagram z powodu administracji - nie polecam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...