Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin [Dedyk] [Medium/Easy]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Gdy juz robicie reaktywacje powinniscie dodac jakies nowe ciekawe rzeczy, ktore przyciagna tych graczy co grali na serwerze. Bylo ponad 1k ludzi, serwer super. Ale przydalaby sie zmiana niektorych rzeczy jak i ulepszenie serwera.

- Dodac nowe kostiumy, petow, fryz

- usunac mapke gdzie sie wchodzi na dungi bo ona strasznie buguje postac.

- dodac kilka ciekawych misji.

- rozlozyc wiecej metinow gdzie dropia nieb. Perly i nieb. Ziola bo to byla porazka.

A tak wgl czy SM beda zwracane?

Jesli ktos nie pamieta pasow, mozna sie udac do Admina?

Co do pierwszego punktu nawet się już nie będę odnoscić bo to sensu nie ma.. Większość z Was nie rozumie dużo i jak widać nie potrafi zrozumieć dalej. 

"SM będą zwracana po numerze telefonu z którego były doładowywane oraz adresu e-mail.
Ale jest jeden warunek aby dostać zwrot SM. A dokładnie postać musi wbić 100 poziom :-)"

Serwer jak najbardziej polecam i zapraszam. Administracja się postarała i za to cenię:)
  • Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do pierwszego punktu nawet się już nie będę odnoscić bo to sensu nie ma.. Większość z Was nie rozumie dużo i jak widać nie potrafi zrozumieć dalej. 

"SM będą zwracana po numerze telefonu z którego były doładowywane oraz adresu e-mail.
Ale jest jeden warunek aby dostać zwrot SM. A dokładnie postać musi wbić 100 poziom :-)"

Serwer jak najbardziej polecam i zapraszam. Administracja się postarała i za to cenię :)

Administracja się nie postarała i nie zrobiła nic. A wymóg 100 lvl żeby dostać zwrot SM to po prostu czysta kpina i żart. Skoro zrobili ludzi w hu*a i bambuko i ich po prostu ojebali z hajsu to powinni na start od razu sm zwracać a nie pisać takich bzdur i wymuszać - bo to jest wymuszenie w czystej postaci - wbij 100 lvl bo inaczej możesz się cmoknąć z odzyskaniem SM ( o ile w ogóle odzyskasz ).  

Serwer był gównem na pierwszej odsłonie, i będzie nim teraz. I będzie tu taki sam syf i patola jak na poprzedniej wersji. I skończy tak samo jak poprzednia wersja. 

Nie polecam, nie zagram - docinki i komentarze dzieciaki zostawcie sobie do szkoły na przerwy między lekcjami. Mnie i tak to nie rusza więc szkoda waszego spamu i wysiłku dla mózgu żeby napisać coś co "zwali z nóg". Za dużo się dowiedziałem "zza kurtyny" tego serwera. 

Dziękuję , dobranoc. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

ŻAŁOSNE!

SERWER POLECASZ BO MASZ MODA NA FORUM xD

A 100LVL ŻEBY DOSTAĆ SWOJE SM? CZYSTE I ŻAŁOSNE. KPINA.. WRECZ..

ŻAŁOSNE to jest to co Ty w tym momencie napisałaś. :) Grałam na poprzedniej odsłonie a to, że mam moda na forum o niczym nie świadczy, gdyż mam prawa tylko tam a w grze żadnych, więc również mogłabym i nie polecić, gdyby mi się nie podobało. Według mnie to nie jest temat do takich pogaduszek, jeżeli dalej będziesz miała jakiś problem masz możliwość napisania prywatnej wiadomości:) 

Opublikowano

ŻAŁOSNE to jest to co Ty w tym momencie napisałaś. :) Grałam na poprzedniej odsłonie a to, że mam moda na forum o niczym nie świadczy, gdyż mam prawa tylko tam a w grze żadnych, więc również mogłabym i nie polecić, gdyby mi się nie podobało. Według mnie to nie jest temat do takich pogaduszek, jeżeli dalej będziesz miała jakiś problem masz możliwość napisania prywatnej wiadomości:) 

śmieszna jesteś w tym momencie, oczywiście, że skoro masz moda to czas lizać du*e w prezentacji, bo polecasz, inaczej byś nie miała tego żałosnego moda.

Ja również grałam na poprzedniej odsłonie i jakoś się tym nie chwile.

A Twoja wypowiedź co do uzyskania SM spowodował, że bardziej będą hejtować serwer, bo ten zwrot SM się daje na początku, ale oczywiście. Władują hajs na początek gry, a później będzie zwrot, bo hajs musi się zgadzać xD

Opublikowano

Serwer bez sensu,bynajmniej dla mnie nic nowego zapewne niezbalansowany posklejane wszystko w jedną całość,założę się że nie mam po co go nawet pobierać ze względu że pewnie będzie bugów a ja nie mam zamiaru czekać na przerwę techniczną wszystko powinno być na picuś odwalone przed startem,a nie dopiero bugi po starcie będą naprawiane.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Znów padnie po jakimś czasie, a za kilka miesięcy zawita kolejna odsłona tego serwera z kolejnymi obietnicami, a moderatorzy forum/ GM'owie  będą wychwalać serwer pod niebosa by utrzymać posade :yay: :yay: :yay:

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Serwer w poprzedniej odsłonie był nudny w tej równiez zmian praktycznie żadnych nie widać nie wiem po co stawiać drugi  prawie identyczny serwer

Nie polecam i nie zagram

Opublikowano

Pierwsze odsłona niby była świetna.

Osobiście nie zdążyłem pograć ( ^^ ), ale kolega grał.

Ciekawe jak wyjdzie tym razem.

Mogliście zainwestować w lepszą prezkę.

Tą grafiką to już MPCForum rzyga.

Opublikowano

Wbić 100 lvl to kwestia chwili, więc nie wiem po co o to płacz. Chociaż z jednej strony zwrot powinien być już na 1lv, ale taki wymysł administracji. Może po to by zmusić osoby, które kupowały smy wcześniej by teraz nadal grały? Nie wiem, głupota jak dla mnie. Nie wydałam ani złotówki wcześniej, dość fajnie się grało więc może znów zagram, do czasu aż wystartuje coś lepszego. Trochę przeraża mnie max 300lv, no ale okay. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Opłaca się na tym sevie grać? bo widzę tu za równo jak i negatywne i pozytywne komentarze więc już sam nie wiem

Hejty są i zawsze będa..

Najlepiej jeśli sam to sprawdzisz ;)  i wejdziesz na server

Ps niei da rady startu o 18 ?? badż 19 ?? :D

Nie da rady taka była planowana od tygodnia ;/

Opublikowano

Po prezentacji stwierdzam że wbiję :)

Najbardziej zachęcił mnie GamePlay który jest na stronie głównej serwera, bardzo mega wykonane! naprawdę, full profesja ;]

XYZ

Opublikowano

1. Będzie możliwość zmiany profesji? (np z WP na BM)

2. Standardowe max 60 średnie ?

3. Czy da się zdobyć IS w grze (np z bosów / dungeonów na duży lvl) ?

1.  Będzie zwój zmiany profesji ale tylko w is 

2. Tak

3. Da się dropią kupony SM 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...