Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin [Dedyk] [Medium/Easy]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ten client ze strony jest aktualny? Bo dziwnie szybko mi go pobrało xD

Patcher  ma 13 mb na stronie on ci wszystko sciagnie 

Opublikowano

Nie polecam osobiście, znam przekręty tego servera jak było z Cycem itp, rozsyłanie publicznych zdjęć jak i wrzucanie ich do pracy waszego technika [*]. Osoby nie kompetentne do tworzenia metina, nastawione na zyski, odgrzewany kotlet. Nie pozdrawiam. ­ xD 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Coś mało ludzi w prezce...Tej reklamy jakoś nie widać...

każdy server nie będzie oblężony, ileż można grać... Jest pare serverów na których ludzie grają, nie będą co tydzień servera zmieniać bo co chwile jakiś server rework, albo s2, albo na "nowo" startuje.

Netmetin by był dobry ale z tego co pamiętam żeby eq przerabiać potrzeba na dungi chodzić po ok 20 chyba razy na każdy set, więc lipa

Pasjonat
Opublikowano

Prezentacja dopracowana niesamowicie, zawiera wszystkie potrzebne informację, za co propsik. :D Na pierwszy rzut oka, serwer jest wyśmienity, ale zobaczymy po starcie za chwilkę. 3mam za Was kciuki, abyście dali radę utrzymać ten serwer jak najdłużej! Czekanko!

Opublikowano

Nie da się zmienić nic w config, po odpaleniu clienta od nowa mam jakieś kurewsko małe okienko.

@Edit

Do tego, za każdym razem jak odpalam patcher pobiera mi update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...