Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin [Dedyk] [Medium/Easy]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładna prezentacja, podobają mi się sety broni u szamana. Jeżeli znajdę chwile to może i zagram :)

Mam pytanie odnośnie dzwonków. Jestem mobilnie wiec mogło mi coś umknąć. Nie ma ich na serwerze? (Mam na myśli te do pvp)

Opublikowano

Powiem tyle ... Licznik na stronie to jakiś żart :D Chyba ze nie zresetowany po poprzedniej odsłonie ;D 

http://prntscr.com/8urvfg

Bo na serwie... zresztą sami wejdźcie, wyjdziecie znacznie szybciej :D :D 

Nie polecam :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Powiem tyle ... Licznik na stronie to jakiś żart :D Chyba ze nie zresetowany po poprzedniej odsłonie ;D 

http://prntscr.com/8urvfg

Bo na serwie... zresztą sami wejdźcie, wyjdziecie znacznie szybciej :D :D

Nie polecam :D

No ja nie widze nic dziwnego w liczniku. To są normalne liczby jak od startu serwera. A jeśli chodzi ci o ilość odsłon strony to pamiętaj, że jak ktoś wejdzie na stronie, zarejestruje się to już ma 3 odsłony, a potem jak się zaloguje, sprawdzi jakie są możliwości zapłaty to już kolejne 5, więc nie dziw się :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zdradzi mi ktoś gdzie się znajduje ten gostek co tepa na WO? :|

Wszystkie NPC odpowiedzialne za teleportacje na Dungeony znajdziesz na Warp Center, który znajduje się w Teleportacjach na samym dole.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jest jakaś postać która wyróżnia się DMG w PVP? :P

Na wcześniejszej edycji były sprawdzane balanse klas i wychodziło, że wszystkie są mniej więcej równe, tylko był lekko słabszy Smok, ale pewnie już to poprawili :) Więc ogólnie powinno być na równi, ale może się tak stać, że na początku dagger będzie dużo walił z chmury, ale potem się to ustabilizuje wraz ze zrobieniem eq ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer bo jest lepszy niż 1 "edycja"

Zapraszam

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...