Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin [Dedyk] [Medium/Easy]

acuna8506

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile graczy ? +/- 

Macie jakieś forum ?

Graczy około 500, a w weekendy około 600. Forum jest chwilowo wyłączone z powodów prac nad nim :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Co z Starymi Kontami ? zostały usuniętę ? 

Widzę, że nie jesteś na bieżąco, więc w skrócie -  po wylaczeniu serwer koncem sierpnia został włączony on na poczatku września ze starymi kontami, lecz się okazało, że technik sprzedał zepsutą bazę i co chwilę logało, wywalało CH itp, więc administracja postanowiła z graczami, że wszystkie konta wykasują i zaczniemy od nowa, więc tak starych kont już nie ma, ale jeżeli ktoś zakupił SM za pomocą SMS/PayPal/PSC/Przelew to po osiągnięciu 100 lvl jest możliwość odzyskania ich, a w tym celu już trzeba udać się na ts3.netmetin.pl i podać wymagane przez nich dane. 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Troszkę tutaj pograłam i napiszę swoją opinię.

Serwer niby fajny i jest wszystko okej.. tylko te ulepszanie jest beznadziejne.

Nie dość, że potrzeba po 60 z +7-9 wszystkiego to jeszcze pali jak szalone przy tych 40% (co najśmieszniejsze pas na +9 przy 20% szansy wbiło za trzecim razem..)

Ulepszenie ekwipunku do expa graniczy z cudem.. Już nie wspomnę o marnym dropie kasy na mniejszym lvl'u - nie wiem jak jest dalej, ponieważ wytrwałam do 96lvl'a.

Niemniej jednak serwer jeden z ciekawszych.. więc jak ktoś lubi się katować przy ulepszaniu to polecam.. Ja jednak zrezygnuję z gry tutaj. ;)

Opublikowano

Grałem w wakacje, niby easy ale jednak zdobyć full eq do pvp, expa to był wysiłek ;)

Polecam dla osób, co szukają serwera na stałe! Jednak jeżeli nadal te klasy nie są wystarczająco zbalansowane to w pvp raczej lipa troszkę, jednak i tak można się tutaj fajnie pobawić. Sam bym zaczął znowu tutaj grać, gdyby nie szkoła... Jak serwer się utrzyma to jak się ustabilizuję to na 100% zawitam :) 

Opublikowano

Mam problem... Próbuje pobrać z mega u was client przy 90% zatrzymuje się i poszło się ... 

Przy tym drugim już przy 650 mb zatrzymuje się przy 0kb. :P (Dobra jakoś się pobrało fuksem ;) ).

Polecam serv!

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Są jakieś sety biżu / zbroja typowo do expa / bicia bossów ? Czy w łzach da się rade ? 

Z łeż robisz Eq na pvp, jest osobny set pod expa/bossy) od 30 lv

Szukam fajnego serwera do gry Metin2 :) Jak jakiś polecacie dajcie PW :)

Opublikowano

Jednak postanowiłem tutaj wrócić, co prawda z czasem nie jest najlepiej na grę ale jednak na tym serwerze naprawdę rozgrywka była zawsze mega przyjemna :)

Ale nasuwa mi się jedno pytanie - jak tutaj z ilością graczy online? 

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka bardzo mi się spodobał, ale odstraszyło mnie późniejsze ulepszanie.

Jest to bardzo mały procent jak na taki typ serwera.

Ogólnie do pogrania polecam, ale pewnie się znudzi :D

Opublikowano

Jednak postanowiłem tutaj wrócić, co prawda z czasem nie jest najlepiej na grę ale jednak na tym serwerze naprawdę rozgrywka była zawsze mega przyjemna :)

Ale nasuwa mi się jedno pytanie - jak tutaj z ilością graczy online? 

Graczy online na ten czas jest w okolicach około 500-600, a w weekendy około 600-700

jakies forum tu jest? na ts 3 chce pogadac z adminem o oddanie sm gdzie mam się zgłosic i do kogo?

Forum jest, możesz wejść poprzez stronę lub pod tym linkiem www.forum.netmetin.pl . Co do oddania SM to na ts3.netmetin.pl są specjalne kanały do tego przystosowane i musisz się udać na kanał z tą metodą jaką zamawiałeś na poprzedniej edycji SM, a na samym kanale ,,Oddanie SM" (czy coś takiego) masz napisane co musisz przygotować na oddanie SM.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Działa forum normalnie? Bo nie wiem czy problem leży po mojej stronie czy też nie, ale od kilku dni nie mogę na nie wejść.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Działa forum normalnie? Bo nie wiem czy problem leży po mojej stronie czy też nie, ale od kilku dni nie mogę na nie wejść.

Też miałem ten problem na początku. Wyczyść pliki cookies od początku, a jeżeli potem będziesz miał/a dalej problem to udaj się do Reaven na ts3.netmetin.pl a na pewno Ci pomoże :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Polecam ze najbardziej ze względu na Lovise, która bardzo angażuje się w graczy jak i w server.

Po filmikach Majch3ra sądzę, że także jest w porządku.

Pozdrawiam.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Działa ten serwer czy nie działa? Strona off :|

Serwer ON, a strona ciągle działa. Wchodziłem na nią o 12.30 i też mi działała.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zostaną mi zwrócone SM'y z s1?­

Oczywiście. Wystarczy udać się na ts3.netmetin.pl i na odpowiedzi kanał, z nazwą metody jaką zamawiałaś SM. A żeby poszło szybciej to przygotuj następujące dane:

W celu odzyskania SM z poprzedniej edycji:
napisz pw do Majch3ra lub na gg: 963877 lub wejdź na ts3.netmetin.pl

1. Przygotuj nazwę swojej obecnej postaci lub jej login
2. Przygotuj numery telefonów, z których wysyłałeś SMS
3. Przygotuj e-mail, z którego dokonywałeś doładowań PRZELEWÓW
4. W razie, gdybyś nie posiadał tych danych nie przejmuj się coś wymyślimy   :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie grałem, ale wejdę i zobaczę z czystej ciekawości. :)

Jarexs™

Przydałoby się poprawić obrazki w prezentacji, bo nie wszystkie się ładują (sys ulepszeń).

@Edit

Już ok, zapomniałem, że na fonie się nie otwierają ;p 

Pobieranko i lecimy z koksem.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...