Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie polecam tego użytkownika - kradnie.

Jeżeli chcecie dowodów, zapraszam na prywatną wiadomość.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

@UP Nie kradnę.. To że administrator xslow ukradł wam mape, a ja dla nich pisze pluginy to nie znaczy że mam ponosić za nich odpowiedzialność.

Zresztą właściciel tego serwera z tą mapą mnie przepraszał za te oskarżenia :

niekradne.png

Edytowane przez ZiomeczekTVGC
Opublikowano

Witam, zostanę programistą/technikiem na serwerze.Doświadczenie mam, byłem programistą na większych serwerach po 300 online jeden.

Nie pisze minigame. Bardziej toolsy,logowanie, posiadam też autorskie gildie(część moich pluginów jest na serwerze, ip podam po dogadaniu się)

Zlecenie:

Oczekuje:

- ------

- Zrozumiały opis pluginu.

Oferuje:

- Znajomość Bukkit API, java.

- Odnalezienie błędu w pluginie i jego naprawa

- Instalacja serwera na dedyku/vps

- Edytowanie innych pluginów.

- --------------------

- Czytelny kod z src

- Możliwość zmiany wszystkiego za free, czego tylko zleceniodawca zapragnie(Tylko zmiana w pluginie, nie dodawanie nowych rzeczy).

Dłuższa współpraca:

Oczekuje:

- Serwer minimum 30 online.

- Ranga

- Dobry kontakt/kulturę ze strony właściciela.

Oferuje:

- Wszystko to co w Zlecenie/Oferuje.

Kontakt: PW, Skype - elfusion200

Naprawdę polecam tego pana pluginy  są bardzo dobre :) robi dosyć tanio więc polecam na 100 %

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano (edytowane)

x - już nie ważne bo problem został rozwiązany  

Edytowane przez adam23450

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Hemm, nie pokazałeś żadnych testowych pluginów, żadnych projektów, nie wygląda to zachęcająco. :P

Tak w ogóle, to zamierzasz TYLKO edytować elementy w pluginie, nie dodawać, czyżby pseudo-programista? xD

Zakładam, że tak, nie tylko ze względu na ^, ale również dlatego, że programista wie, jak cenną rzeczą jest plugin, ile trzeba poświęcić czasu aby napisać swój własny, sprawny plugin, dlatego nie edytuje innych pluginów, a Ty zasugerowałeś się z tym w opisie, jak dla mnie żenada. :D

Opublikowano

@UP jesli mam od kogoś zlecenie to ten ktoś moze przetestować plugin i przy okazji 20 innych autorskich na moim testowym serwerze.

Co do edycji w topicu źle sie wyraziłem, późnej poprawie.

Zresztą nie mozesz wywnioskować ze moj temat to "żenada" bo nie testowałes moich usług, moge nie jasno napisać temat a ale za to plugin jak z 7 letnim doświadczeniem

Opublikowano

@UP jesli mam od kogoś zlecenie to ten ktoś moze przetestować plugin i przy okazji 20 innych autorskich na moim testowym serwerze.

Co do edycji w topicu źle sie wyraziłem, późnej poprawie.

Zresztą nie mozesz wywnioskować ze moj temat to "żenada" bo nie testowałes moich usług, moge nie jasno napisać temat a ale za to plugin jak z 7 letnim doświadczeniem

Uargumentowałem moje stwierdzenie "żenada", więc co się czepiasz? :D

Ekhm, 7-letnie doświadczenie i edytowanie cudzych pluginów? Wracaj do Skripta.

Opublikowano (edytowane)

@UP Hmm cieżko jest się dogadać gdy klient nie chce pluginu, tylko edytować gotowy plugin bo wychodzi taniej.

W skript pisałem może przez 2 dni testowałem wtedy go i nie polecam.

Edytowane przez Zbucki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...