Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@UP No mam.. Codziennie się ktoś zgłasza, pisze narazie tylko na zlecenie wiec mam duzo czasu na przyjmowanie kolejnych zlecen 

i pewnie zarabiasz 15zł za autologowanie nonpremium?

@1361622928-U485574.pngofftopic

masz jakieś publiczne projekty?

Opublikowano

@UP No mam.. Codziennie się ktoś zgłasza, pisze narazie tylko na zlecenie wiec mam duzo czasu na przyjmowanie kolejnych zlecen 

Mam do ciebie pytanie, co cie to obchodzi ile on zarabia lub czego on nie zarabia?

MQaM4O1.png

Opublikowano (edytowane)

Staram sie wyceniać jak najniżej i sie przedewszystkim pytam klienta ile moze zaoferować max - jeżeli cena mi nie pasuje proponuje tańszą alternatywę

Edytowane przez Zbucki
Błędy przeszłości xd
Opublikowano

Mam do ciebie pytanie, co cie to obchodzi ile on zarabia lub czego on nie zarabia?

Czysta ciekawość ile taki ktoś może zarabiać. Przerabia chamsko czyjeś pluginy i jeszcze broni tego zdania, jak dla mnie to żałosne. :D

@ot

to masz te projekty czy nie?

Opublikowano (edytowane)

@bartzz Nie przerabiam pluginow... Wgl jeszcze nigdy nie dostałem zlecenia aby przerobić plugin, sprzedaje tylko własne pluginy. Zreszta nie wiem czego szukasz w tym temacie.

Edytowane przez ZiomeczekTVGC
Opublikowano

@bartzz Nie przerabiam pluginow... Wgl jeszcze nigdy nie dostałem zlecenia aby przerobić plugin, sprzedaje tylko własne pluginy. Zreszta nie wiem czego szukasz w tym temacie.

Teraz to jesteś bezczelny, edytowałeś temat i dodałeś nawias, że tylko za pozwoleniem przerabiasz, żeby nie było. Dno.

Opublikowano

Ten Pan jest prawdopodobnie oszustem, chciałem normalne dane kontaktowe - dostałem facebooka z 7 znajomymi.

Gdy powiedziałem, że nie omieszkam, ze złożeniem sprawy na policję w przypadku oszustwa. Po prostu kontakt zaczął się urywać.

Straciłem czas, na szczęście nie straciłem pieniędzy.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...