Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Poprawcie wykrywacz kamieni.

Kiedy jest on stakowany i jest ich np. 9 to po 6 użyciach robi się -2 i jak klikniesz na nie to znikają jedna po drugim :D.

2.Księgi smoczej furii też są zbugowane...

piszę że muszę poczekać 6 godzin a czekam 12 gg.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

1. Ogarnijcie te boty na WH/Mobberach w m1 co dropią blaski, niech ktoś się ruszy łaskawie do tego m1 i pobanuje najlepiej po IP pojechać niech płaczą.

2. Ogarnijcie ulepszanie. Przerobiłem sobie FMS na księżycowy, chciałem z I poziomu na II przerobić i spaliło i mi cofło do FMS+9, masakra...

3. Exp w V3 powinien być lepszy niż w V2 bo moby są silniejsze, jest na odwrót.

4. Czas przedmiotów za sklep w PO dodać widoczność, bo się ludzie mogą nabrać tak jak ja na bransolete która jest na 2h a nie widać czasu, nawet 0min nie pisze.

5, Dodajcie stakowanie się autopotów bo jak sie otwiera masowo te skrzynki enarskie to zasyfia to ekwipunek tylko.(Wiem, ze mozna łaczyc, chodzi mi by sie laczyly odrazu po dropnieciu ze skrzynki)

6. Zmniejszcie exp w tej mapie od 75 bo to jest tragedia zeby w 2h wbić od 75 do prawie 100, o wiele dłuzej sie expi na nizszych poziomach niz tam a miał być lekki exp do 50lvla pozniej pod górke. 

Opublikowano

serio jest przerwa? 

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

Opublikowano

Co to ma znaczyć xD wczoraj o północy był 75 lvl bodajże dziś jest 97? xD

exp na mapie 75 tak zapierdala :P 

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Fajna cofka hah... konto które utworzyłem dzisiaj rano... już nie istnieje. tak samo topka spadła o paręnaście lvli

P4hS6w.png

Opublikowano

Fajna cofka hah... konto które utworzyłem dzisiaj rano... już nie istnieje. tak samo topka spadła o paręnaście lvli

Na czas prac nad serwerem konta sa odlaczone...

Na www wszystko dziala.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Mi nie działa a raz pokazało, że konto nie istnieje xD tak jakby cofka byla do jakiejs godziny bo dzis rano zakladalem, no ale może sie myle. narazie jest zostaniesz poloaczony ...

P4hS6w.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...