Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Legend [Dedyk] [Easy/PvP]

Nefren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyłącz antywira.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

daje sobie spokój z serwerem,nigdy nie uczą się na błędach,ludzie tworzący serwery... to dam małą rade...

"Aby serwery były popularne i grało dużo graczy,to gracz musi przeżyć pierwsze pozytywne wrażenia z serwera" 

Jeśli ich nie dostanie,to nie ma co liczyć na zmianę jego zdania nawet po naprawieniu błędów i dodaniu masy rzeczy,zawszę liczy się pierwsze wrażenie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Moby - gotowiec, pety - gotowiec, mapy - gotowiec, wierzchowce - gotowiec, nowe npc - gotowiec, bronie i zbroje - gotowiec, metiny - gotowiec.

Przykro mi, nie zagram. Moim zdaniem serwer jest opłacony na miesiąc w celach zarobkowych (sama nazwa mi nie pasuje, na dłużej niż 1 msc).

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ciekawe ;) zagram w ciemno :D!

mam nadzieję że w końcu jakiś server przyciągnie mnie na dłużej :v

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Serwer easy/pvp a exp z 135+ jest parodią.... mniejszy exp leci na mapie 115 niż na mapie 180 pozdro 600 XDDDDDD

ps. smocze noże możemy założyć na sure,woja xD oraz nie działa szept, który miał zostać naprawiony w 15min! A już minęło ok 3h i cisza :D

Opublikowano

Serwer easy/pvp a exp z 135+ jest parodią.... mniejszy exp leci na mapie 115 niż na mapie 180 pozdro 600 XDDDDDD

ps. smocze noże możemy założyć na sure,woja xD oraz nie działa szept, który miał zostać naprawiony w 15min! A już minęło ok 3h i cisza :D

juz jest petarda, wszystko odpicowane do aktualizacji o 2 w nocy

Opublikowano

juz jest petarda, wszystko odpicowane do aktualizacji o 2 w nocy

OBY..

Gdzie dropnę pd?

Czy drop z metków rownież zostanie dodany?

Czy jest prawdą, że jest 1 osoba, która pracuję nad serwerem?

Opublikowano

Serwer pobugowany strasznie z tego co słyszałem i co piszą mi inni. Biologa na niektóre lvl nie da się zrobić, bo itemów nie ma u npc, a z mobów nie dropią. Sztaby pobugowane... Drop czegokolwiek nie przypomina serwera Easy / PVP... Kilkadziesiąt osób na serwie ( pod 200 ) i niestety więcej nie będzie. 

A w zapewnienia o super reklamie nie wierzę i nie uwierzę bo nikt tu nagrywał nie będzie - nikt nie będzie marnował czasu.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

wyszedl bubel, mialo nie byc ograniczenia lvlowego dropu.... , bijac metiny120 na 80lvl byl drop, teraz zbilem na 140lvlu i nic nie wylecialo

Opublikowano

Dając możliwość dropu na każdym lv "urozmaicacie handel na serverze" nieźle :) Mi to bardziej wygląda na 250lv ksujące metki i bossy na mapie 100lv :lenny:

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

wyszedl bubel, mialo nie byc ograniczenia lvlowego dropu.... , bijac metiny120 na 80lvl byl drop, teraz zbilem na 140lvlu i nic nie wylecialo

Jak byś nie znał bajek administratorów serwerów,mówią że tak będzie prezentacja że tak będzie,a na serwerze tak nie będzie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

bo chodzi o nowe meiny nie te  w m1 z 5lvl:D

Opublikowano

Serwer gotowiec, grafiki gotowiec, bug na bugu... pozdro 600 Zuo na jakieś ch.... wie jakiej mapie było, a jak się odbywało? 50os bijący 1-2 bosy na raz i nie da rady zebrać dropu gdy tyle os jest wokół 1 bossa. OX - jeżeli miało być tak to było nie i potem płacz na wołaj... Robienie eq - katastrofa, ulepy tak trudno lecą jakby to był jakiś mocny medium. Yangi wgl po co są na serwerze jak nie mają one żadnej wartości, nikt nic nie sprzedaje, bo tak wszystko trudno leci, a perły jszcze gorzej? Admin nic nie poprawia, jak miał wczoraj poprawić np smocze noże, które można założyć na surce/woju/ninjy nadal nie poprawione. Kd nie da się wkładać co niektórych. Zbugowany archer bijący po 100k, gdy ja mam full eq na niego + bije po 10/15k w niego. 1 osoba "opiekująca" się serwerem, która nawet łaskawie nie potrafi odpisać na pw. Żadnej przyszłości temu serwerze nie wróżę, bo widać że serwer jest na chwile (max 1tyg) i zamek. Póki co każdemu odradzam tam gry chyba, że zacznie ten 1 admin robić coś w kierunku serwera, a nie liczyć pieniążki za isa. Ocenka 1/10, elo ;)

ps. zobaczymy czy admin odpiszę czy również spławi moje pytanko co do pd gdzie leci, bo chyba sam nie wie co skąd leci.

Opublikowano

Serwer gotowiec, grafiki gotowiec, bug na bugu... pozdro 600 Zuo na jakieś ch.... wie jakiej mapie było, a jak się odbywało? 50os bijący 1-2 bosy na raz i nie da rady zebrać dropu gdy tyle os jest wokół 1 bossa. OX - jeżeli miało być tak to było nie i potem płacz na wołaj... Robienie eq - katastrofa, ulepy tak trudno lecą jakby to był jakiś mocny medium. Yangi wgl po co są na serwerze jak nie mają one żadnej wartości, nikt nic nie sprzedaje, bo tak wszystko trudno leci, a perły jszcze gorzej? Admin nic nie poprawia, jak miał wczoraj poprawić np smocze noże, które można założyć na surce/woju/ninjy nadal nie poprawione. Kd nie da się wkładać co niektórych. Zbugowany archer bijący po 100k, gdy ja mam full eq na niego + bije po 10/15k w niego. 1 osoba "opiekująca" się serwerem, która nawet łaskawie nie potrafi odpisać na pw. Żadnej przyszłości temu serwerze nie wróżę, bo widać że serwer jest na chwile (max 1tyg) i zamek. Póki co każdemu odradzam tam gry chyba, że zacznie ten 1 admin robić coś w kierunku serwera, a nie liczyć pieniążki za isa. Ocenka 1/10, elo ;)

ps. zobaczymy czy admin odpiszę czy również spławi moje pytanko co do pd gdzie leci, bo chyba sam nie wie co skąd leci.

Jestes chyba nienormalny!!

Serw nie jest gotowiec, bo go robilem od poczatku, grafika tez nie bo robil ja phoenix byly mod mpcforum na moje zlecenie. Bug na bugu? Moze byly pierdolki ale na bierzaco poprawiam dzis bedzie juz wszystko zrobione. A co do zuo, to myslisz ze jak to wyglada? Kazdemu pod nos mam dac bosa by nikt mu nie przeszkadzal?

Ciesze sie ze opusciles moj serwer

Zapraszam do gry, dzis kolejny ox, bo gracze sie u nas swietnie bawia 

UCs92EX.jpg

Opublikowano

Jestes chyba nienormalny!!

Serw nie jest gotowiec, bo go robilem od poczatku, grafika tez nie bo robil ja phoenix byly mod mpcforum na moje zlecenie. Bug na bugu? Moze byly pierdolki ale na bierzaco poprawiam dzis bedzie juz wszystko zrobione. A co do zuo, to myslisz ze jak to wyglada? Kazdemu pod nos mam dac bosa by nikt mu nie przeszkadzal?

Ciesze sie ze opusciles moj serwer

UCs92EX.jpg

Jesteś taki żałosny, że szkoda przeprowadzać z tobą konwersacji. Ortografia na poziomie 1 klasy szkoły podstawowej. Serwer jest zrobiony tragicznie, bugów jest trochę, nie powiem, w IS jest wszystko. Połączenie milion serwerów w jedno całe składne; za przeproszeniem "gówno". Drop na poziomie serwera medium, nie dopracowany; opiekujesz się sam serwerem i myślisz, że zrobisz go dobrze? Wrzuciłeś wszystko co się da z neta na ten serwer, pozmieniałeś kilka rzeczy i to wszystko. Ludzie, nie rozumiem was totalnie, po co stawiać kolejny "syf"; zamiast go dopracować w 100% oraz zrobić autorskie rzeczy. Nie zagram, nie polecam. Powodzenia w rozwoju. :)

sds.jpg

Opublikowano

Zostały naprawione te błędy co były na starcie?

Są gracze czy uciekli już?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...