Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Legend [Dedyk] [Easy/PvP]

Nefren

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Po dłuższej przerwie w grach postanowiłem sobie przypomnieć metina, zobaczyć jak to wygląda, jak wyglądają obecnie easy, ale niestety zaatakowało mnie pełno błędów. Po wbiciu 20lvl client się wyłączył, a teraz po każdym włączeniu się ponownie wyłącza. Pograne 3 minuty i wyrzucone.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po dłuższej przerwie w grach postanowiłem sobie przypomnieć metina, zobaczyć jak to wygląda, jak wyglądają obecnie easy, ale niestety zaatakowało mnie pełno błędów. Po wbiciu 20lvl client się wyłączył, a teraz po każdym włączeniu się ponownie wyłącza. Pograne 3 minuty i wyrzucone.

To musi byc cos z Twoim PC, na serwie jest mnostwo ludzi i jakos graja

Pasjonat
Opublikowano

Nie chce mi się już nawet tego robić sprawdziłem na dwóch: laptopie o wiele słabszej specyfikacji i na mocnym pc (nie będę wypisywał specyfikacji, ale cena ~8500) jest również to samo, trzeciego nawet nie chce mi się sprawdzać. Wszystkie są w pełni sprawne, a jeden do tego praktycznie czysty.

W sumie dobra wypowiedź:

"To musi byc cos z Twoim PC, na serwie jest mnostwo ludzi i jakos graja". Dzięki za pomoc, na pewno będę chwalił!

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Pety/kostiumy/wierzchowce dostępne w grze czy tylko Item Shop? (chodzi mi o drop a nie kupno od graczy.)

Pety za darmo, kostiumow nie ma a wierzchowce latwo dropnac, serwer nie jest pod is

Opublikowano

Jako, że nie mam gdzie aktualnie grać, a moją uwagę przykuł ten serwer. Więc mam parę pytań:

1. Ile godzin wbije max lvl?

2. Czy trudno o eq? Chodzi czy trzeba 50 razy iść na jakiś dangoun lub zabić bosa, żeby zrobić np. zbroję

3. I czy ogólnie opłaca się grać?

4. Co daje konto vip?

5. Jaką postacią najlepiej grać?

Opublikowano

Ja skończyłem grę po tym jak sie okazało że bede musial nocki robic na serwerze easy zeby ulepy dropić, pozdrawiam i powodzenia AcodiN, jeden z pierwszych maxow na serwie <3

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Macie zamiar wprowadzic Dungeony czy cos? bo nie mam zamiaru tak jak kolega wyżej nocek zarywac zeby ulepy dropic ...-.-  mam szkole

Dodajcie komnate berana albo cos innego .... i wprowadzajcie updaty nowe sety llvl

Opublikowano

Rano ~200 osob

Poludnie ~ 400-500

Wieczor ~ 600-700

Weekend ~ dochodzi do 800/900

Można prosić screen z komendy albo maszyny ile jest tak naprawdę?

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Nie ma tyle osób online co piszę na stronie. Za dnia tak od 13-15, to max z 200-300 online jest. Ale co do servera, krótka grałam, ale polecam. Dość mili gracze, pomagają na początku bardzo. Administracja..tutaj za bardzo nie mogę nic napisać, bo mało z nimi rozmawiałam - praktycznie wcale..server oceniam na 4+ :D

Opublikowano

Obecnie gram, lvl dobić nie problem, ale trzeba sie pobawić trochę z ulepami :P mam eq na 130 i 150 a bizu na 105 a mam 192 lvl xD

Ogólnie to polecam

Opublikowano

Linki do pobrania clienta już wygasły, 0 reklamy serwera, małe zainteresowanie. Nie zagram bo nawet nie maj jak.

Ciężko wejść na stronę serwera ? 

Polecam serwer miło się gra ;) ludzi jest w miarę dużo (nie ma przepychu) więc zapraszam !

Opublikowano

Ogólnie to serwer oceniam dobrze, mam tylko problem z ulepami bo się nie mieszczą, połowy nie użyłem  red perły jak na serwer easy to jakaś kpina.

System ulepszania jak dla mnie to jakiś syf.

zakaz reflinków CvS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...