Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Legend [Dedyk] [Easy/PvP]

Nefren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnij drop a wszystko bedzie dobrze.

Exp zapierdala w c**j.

Kasa tez nawet spoko.

Nie jest trudno a i ludzi troche jest 

można sie pobawić 

Opublikowano

Serwer mnie zaciekawił (sram w te hejty, sam se wbije i ocenie wieczorem), ale! mam jedno "ale".. Dodane są nowe KD(Kamienie Dusz) i tutaj cytat z prezentacji " Dzięki temu da nam to możliwość dokładnego skonfigurowania waszego zestawu eq ", no okej.. Tyle że Slotów w broniach jest 3.. KD w takim razie podstawą jest klasowe+kd lud+kd umiejętności... a gdzie (na niektóre klasy przydatne) kryt / zaklęcia / przeszywki? Byłbym za tym aby zrobić 4sloty na KD. Przy 6/7 napisane "myślę że chyba nikomu by się nie chciało robić kilka setów ekwipunku" - no okej, tyle że i tak trzeba będzie robić, przykładowo jeden set biżu hp+kryt+miecze+dwuręka+sztylety, zaś drugi hp+kryt+dzwony+wachlarze+strzały... Bo przecież KD kryta się nie zmieści w broni :D I pominę KD Życia (20k hp) którego w ogóle nie ma już gdzie wcisnąć, a powinno ono być w zbrojce ;p
(to nie hejt, tylko mała uwaga)

Opublikowano

Serwer mnie zaciekawił (sram w te hejty, sam se wbije i ocenie wieczorem), ale! mam jedno "ale".. Dodane są nowe KD(Kamienie Dusz) i tutaj cytat z prezentacji " Dzięki temu da nam to możliwość dokładnego skonfigurowania waszego zestawu eq ", no okej.. Tyle że Slotów w broniach jest 3.. KD w takim razie podstawą jest klasowe+kd lud+kd umiejętności... a gdzie (na niektóre klasy przydatne) kryt / zaklęcia / przeszywki? Byłbym za tym aby zrobić 4sloty na KD. Przy 6/7 napisane "myślę że chyba nikomu by się nie chciało robić kilka setów ekwipunku" - no okej, tyle że i tak trzeba będzie robić, przykładowo jeden set biżu hp+kryt+miecze+dwuręka+sztylety, zaś drugi hp+kryt+dzwony+wachlarze+strzały... Bo przecież KD kryta się nie zmieści w broni :D I pominę KD Życia (20k hp) którego w ogóle nie ma już gdzie wcisnąć, a powinno ono być w zbrojce ;p

(to nie hejt, tylko mała uwaga)

chodzi o to bo to serw pvp, a bronie na max lvl robi sie szybko dzieki tym kamykom mozecie rozkminiac ciekawe zestawy i walczyc w pvp na swoj sposob;p

Opublikowano

chodzi o to bo to serw pvp, a bronie na max lvl robi sie szybko dzieki tym kamykom mozecie rozkminiac ciekawe zestawy i walczyc w pvp na swoj sposob;p

No tak tak, ale to taka mała uwaga tylko :D że ciężko wybrać czy kd luda, czy um, czy hp, czy kryt :D Nie myślicie może o wprowadzeniu czterech slotów? ;p KD życia i tak by mi bardziej do zbrojki pasowało ;p

Opublikowano

przyjebie sie do :

za mały % na wsadzenie kd.

brak setu do expa z truty.

nie widze metków/bosów na mapach jest ich za malo wybijane są.

hp w kolce ? rly ? 

kd hp w zbroje powinno sie dawać a nie w bron.

słabo wchodzą śr w trutach.

troche słaby drop.

zmianka powinna być nieskończona lub wiecej zakładek eq 2 to za mało gdzie strone musze zmiankami zasypać.

wywalic niektóre bony typu wart magicznego ataku

Opublikowano

przyjebie sie do :

za mały % na wsadzenie kd.   jest 40%

brak setu do expa z truty. bo bossy i moby nie sa tu silne i truta z kd potwora 30% w mig je rozwala

nie widze metków/bosów na mapach jest ich za malo wybijane są. 7 map x 10 bossow x 4 ch, masz co godzine az 210 bosow, malo?

hp w kolce ? rly ? tak, mozna hp wsadzic w kolce, dluzsze pvp, w pozniejszych fazach gry ma to sens!

kd hp w zbroje powinno sie dawać a nie w bron. spcjalnie do robienia i kombinacji roznych zestawow eq na pvp

słabo wchodzą śr w trutach. nic nie zmienialem, tak jak wszedzie jest

troche słaby drop. serio? z jednego bosa po 10-20 itemow

zmianka powinna być nieskończona lub wiecej zakładek eq 2 to za mało gdzie strone musze zmiankami zasypać. tu masz racje, to bedzie zrobione

wywalic niektóre bony typu wart magicznego ataku surze sie sprzydac moze magiczny atak

Opublikowano

Serwer ma potencjał, nie mam pojęcia dlaczego macie 400/500 graczy, tutaj powinno być z jakieś 1k na pewno D:

Dzieki, mam nadzieje ze sie rozkreci :)

Opublikowano

Serwer jest beznadziejny... Uczeń biologa ( ten w M2) jest bugniety mam misje na talizmany oddalem ich 19 bo tylko tyle droplo, oddalem te 19 i nic..... jak by misja była nie skonczona ide do swiatyni z mysla ze dropnie mi jeszcze 1 żeby to zakonczyc... i co? nic... nie dropi wgl... serwer jest wgl nie dopracowany.. koncze grę bo serwer beznadzieja..

Opublikowano

Serwer jest beznadziejny... Uczeń biologa ( ten w M2) jest bugniety mam misje na talizmany oddalem ich 19 bo tylko tyle droplo, oddalem te 19 i nic..... jak by misja była nie skonczona ide do swiatyni z mysla ze dropnie mi jeszcze 1 żeby to zakonczyc... i co? nic... nie dropi wgl... serwer jest wgl nie dopracowany.. koncze grę bo serwer beznadzieja..

jedna misja nie dziala poprawnie ale ja poprawie a ty caly serw po tym oceniasz

Opublikowano

Nie odświeżaj tylko załatw reklamę jakąś (zainwestuj cosik troszkę) bo będziesz jak Terezio pod swoją prezką.. 33strony z czego 20 to "ref" :D

jest duzo reklamy, wszedzie jest info ;p

Opublikowano

Z tej strony były Super Moderator Arwey z forum tego serwera.

Co do samej rozgrywki i fabuły to polecam serwer, nie będziecie sie nudzić podczas dropu setek czerwonych pereł na ulepszenie o kilka + w góre ;)

Jeśli chodzi o Administrację... no właśnie, byłem SuperModem i w 1 chwili, zupełnie bez żadnego powodu zostały zabrane mi prawa, wszystkie, dosłownie wszystkie. Zeby nie było niejasności to napiszę, że posade Moderatora dostałem po złozeniu podania, nikt mnie nie wciągnał do Teamu po znajomości, miałem takie same szanse na starcie co inni, potem był awans na Super Moda itp.

Administrator Nefren, który zaraz to wszystko przeczyta odebrał mi moją funkcję nie wiem czemu, nie podał żadnego powodu, było to dosyć dziecinne zagranie jak na jego lata.

Dodatkowo jego znajomi dostali cieplutkie posadki z dnia na dzień (fakt faktem, że obecny Administrator Forum naprawde dobrze sobie radzi, propsy dla Ciebie Diverse) a Ci z jego znajomych, którzy łamali regulamin jeszcze jak byłem moderatorem teraz śmieją się ze mnie że funkcję tą utraciłem. Nie ma to jak łamać regulamin i płakać na SB że "ten z zielonym nickiem szaleje i rozdaje warny" - tylko, że warny były uzasadnione...

Poznałem serwer i jego Team od kuchni więc serwerowi daje 7/10 a Adminowi i jego przydupasom bez stanowiska 2/10 ;)

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Zafrina i Yome odeszli w sumie przez Admina, zostałem sam a po kilku dniach pozbawiono mnie rangi. Na stołki wskoczyli znajomi tego nieudolnego Admina, Aktualnie mam bana na forum bo napisałem gorzką prawdę na SB.. ;)

Opublikowano

Więc tak wrażenia z serwera,okienka są szpetne odnośnie opisów itemów,rly? jak sprzedaje sztabki 2kk to otrzymuje +/- 1,6kk? Hełm na 41 poziom od razu na start a na 1 lvl powinien być no no jeśli to jest zapięte na guzik to gratulacje.

Edit: Pomyleni instruktorzy smoka daje moc leczenia,moc leczenia daje smoka .... -.-

Tak samo jak na Amarenie, ale skoro tak to to jest Amarena s2 czyli same bugi :D

8RFdxue.png

Opublikowano

Z tej strony były Super Moderator Arwey z forum tego serwera.

Co do samej rozgrywki i fabuły to polecam serwer, nie będziecie sie nudzić podczas dropu setek czerwonych pereł na ulepszenie o kilka + w góre ;)

Jeśli chodzi o Administrację... no właśnie, byłem SuperModem i w 1 chwili, zupełnie bez żadnego powodu zostały zabrane mi prawa, wszystkie, dosłownie wszystkie. Zeby nie było niejasności to napiszę, że posade Moderatora dostałem po złozeniu podania, nikt mnie nie wciągnał do Teamu po znajomości, miałem takie same szanse na starcie co inni, potem był awans na Super Moda itp.

Administrator Nefren, który zaraz to wszystko przeczyta odebrał mi moją funkcję nie wiem czemu, nie podał żadnego powodu, było to dosyć dziecinne zagranie jak na jego lata.

Dodatkowo jego znajomi dostali cieplutkie posadki z dnia na dzień (fakt faktem, że obecny Administrator Forum naprawde dobrze sobie radzi, propsy dla Ciebie Diverse) a Ci z jego znajomych, którzy łamali regulamin jeszcze jak byłem moderatorem teraz śmieją się ze mnie że funkcję tą utraciłem. Nie ma to jak łamać regulamin i płakać na SB że "ten z zielonym nickiem szaleje i rozdaje warny" - tylko, że warny były uzasadnione...

Poznałem serwer i jego Team od kuchni więc serwerowi daje 7/10 a Adminowi i jego przydupasom bez stanowiska 2/10 ;)

Pisalem Ci za co cie wywalilem, ja potrzebuje odpowiedzialny team, dalem ci moje gg w razie potrzeby kontaktu i co pisal swietny super moderator? Daj bosy, zrob ox, daj jeszcze metiny, spamiles jak typowe noobki na metinie, wiec podziekowalem, a co do znajomych i posadek, to jak sam mowisz diverse swietnie sobie radzi.

Zapraszam codzinnie ox, i masa zabawy, mamy juz team speak, ip jego na stronie

12091361_1667342036875134_44748867762042

Opublikowano

Hoho... co do spamu, napisałem dokładnie raz żebyś zesłał bossy a potem po 23 w nocy napisałem żebyś zrobił OX bo pojawiła się wiadomość od GM'a na chacie... ;)

Co do Twojego powodu wywalenia mnie, oto on: "dobra ziomek bo spamisz jak te noobki, zrob ox dozuc mobow, zrob cos bym na ox wszedl" voila panie Adminie, pokaż mi gdzie tu uzasadniony powód pozbawienia mnie rangi...

Moi drodzy, sami widzicie jaki stosunek do nas - graczy ma Admin, stara się robić OX'y i ZUO żeby przyćmić to, że lekceważy ludzi.

A właśnie, żeby moderator się nie przyczepił napiszę opinie o serwerze, żeby spełnić warunek wypowiedzi, więc serwer ciekawy, polecam zagrac, nie będziecie się nudzić. bossy/metki najlepiej bić w nocy :)

Opublikowano

Jesli jeszcze nie zagraliscie na serwerze to dzis rewelacyjna okazja zeby zaczac, mamy na weekend bonus 100% expa i 50% dropu, do tego przez weekend beda az 4 konkursy ox! Zapraszam koniecznie u nas nie ma nudy!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...