Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Legend [Dedyk] [Easy/PvP]

Nefren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest serwer easy pvp! Zawiodłem się a admini wprowadzają w błąd.

Exp/ easy

Eq? medium -

na dodatek biolog Hehe kto to widzial aby na serwerze Easy/Pvp certy oddawało sie co 1h nawet jak spali.

co z tego ze lv wbijesz max w 2 dni przy ratach jak eq ciężko ulepszyć 1 dungeon na który nie warto chodzić ponieważ trzeba 3 osoby w pt a drop lichy i weź się jeszcze dziel.

co z tego ze ubije dajmy to 10 bosów bo resp co 30 min. jak i tak nie starczy ulepek aby ulepszyć 1 item na next.

ogólnie ciężko o ulepszenie EQ. zupełnie nie jest to pvp.  Koncze gre na tym serwerze chyba że administracja dogodzi nam graczom i zmieni go na easy pvp.

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer całkiem spoko ludzie grają i nie ma ich aż tak mało jak inni to opisują :D. Lecz mam jeden problem który mnie bardzo wkur**a mianowicie co 2 lub 3 minuty wywala mnie z gry do okna logowania czasem to po paru sekundach jak jestem w grze :/. Nie wiecie jak tamu zaradzić ??? 

ddz8gi.png

Opublikowano

Można prosić screen z komendy albo maszyny ile jest tak naprawdę?

No tyle jest osób co ty chcesz ? Jak grałem w tamtą sobotę to pokazywało na stronie 1k i faktycznie tyle było :) po prostu serwer jest bardzo fajny i ludzie grają

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ludzi dużo? opłaca się grać?

widzę na stronce +600 online ale obawiam się, że licznik podkręcony ;d

Opublikowano

podkrecony o 100000% :D

serwer kiedys gralem mialem wszystko perf top1  dagger serwera potem jakis smieszek mnie podawal na forum o hacki czy cos :D

Bylo widac ze wszystko zrobione w minute a admini prawie chcieli mi bana dac wiec nie polecam tego serwera

szkoda ze doladowalem isa ;..;.

Opublikowano

wbiłem z czystej ciekawości, serwerek nawet godny polecenia :)

graczy troszkę jest, z +100/150 gdzieś

w chwilkę 165lv, eq też w miarę ;d

Opublikowano

Nie zmienia to faktu ze admini maja wyjebke. :)

Maja prezentacje na mpcforum

a wgl sie tutaj nie udzielają wiem ze maja forum na stronie swojej ale tutaj tez wypadalo by czasami zajrzeć ^^

Opublikowano

Nie polecam. Błędna nazwa tematu Easy/Pvp? jak to Medium/Easy.. Wprowadzacie osoby w błąd.

2. Nic tu nie ma takiego co mogło by przyciągnąc graczy.

Praktycznie po za ratami i skillami na p nic tu easy nie widze.

Opublikowano

@lewus123 jak nie umiesz grać w metina to nie wypowiadaj się ten serwer nie jest easy to jest 4fun...

XDDDD. Nie rozśmieszaj mnie. Co tu widzisz w 4fun? Ja tylko skille i raty ;)? EQ zrobisz w tydzien? W końcu 4fun klasówki w tydzien się powinno robić ;).

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...