Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Legend [Dedyk] [Easy/PvP]

Nefren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy licznik na forum dobrze funkcjonuję? Macie 790 grqczy?

Dobra chyba dobrze bo się zwiększa/pomniejsza, no no t

Czyli warto polecić i wrócić ! :)

POLECAM

wszystko jest ok, jest duzo graczy, wiec zapraszam, akurat na weekend bonus expa

Opublikowano

Ten bonus jest chyba od tygodnia więc nie traktujcie tego jako event ;)

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Ja zrobilem specjalnie bez tych 1000 dodatkow bo one psuja metina i przez nie wlasnie sa niewypaly. Tak samo nie mam kostiumow, no wyobrazmy sobie ninja walczaca z calym spotem 200 potworow w jakiejs sukience, jak dla mnie to nie logiczne:)

A to ciekawa teoria. Mnie osobiście nudzą już te serwery "w starym klimacie". A niewypały, to prędzej wina administracji, aniżeli nowości/dodatków.

­

c:

Opublikowano

'codziennie zuo i ox" <---- psujesz tym gospodarkę. Serwer to odczuje po pewnym czasie.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

'codziennie zuo i ox" <---- psujesz tym gospodarkę. Serwer to odczuje po pewnym czasie.

Tak by bylo ale nagrody nie sa wielkie, specjalnie tak, tylko dla ostatnich osob co zostana tam po 3 redki, czy tez ulepki na poczatkowe zestawy eq dla nowych graczy, ktore nie sa tu duzo warte, tak wiec spokojnie, w godzine respi sie z 400 bossow na caly serw, tak wiec te ox to warte 1/5 tego co mozna ubic na serwerze w 1h

Opublikowano

gra sie fajnie ale mogli byscie dac szybsze respy bosow czy metkow bo nie ma jak eq zrobic a watpie czy ktos normalny bedzie robil nocki ;D

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

gra sie fajnie ale mogli byscie dac szybsze respy bosow czy metkow bo nie ma jak eq zrobic a watpie czy ktos normalny bedzie robil nocki ;D

jest to zrobione, info znajdziesz na forum serwera w dziale nowosci

Opublikowano

mam problem blad wyskakuje: THEMIDA
A monitor program has been found running in your system. Please unload it from memory and restart your program

Opublikowano

mam problem blad wyskakuje: THEMIDA

A monitor program has been found running in your system. Please unload it from memory and restart your program

zglos sie na naszym forum do moda Ryuji , on sie zajmuje takimi sprawami z klientem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...