Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Legend [Dedyk] [Easy/PvP]

Nefren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka juz dziala, wybaczcie ze chwile off, ale dogrywalismy dodatkowe rzeczy

PRZYPOMINAM KAZDY DOSTAJE NA START PETA Z BONAMI NA STALE

Opublikowano

No jakoś nie chce mi się wierzyć że jest już prawie 6 tysięcy pobrań klienta hmm...

Z tym isem to chyba lekka przesada wjebaliście tam cały serwer :P 

​a tak wgl duża będzie różnica w pvp między graczem bez isa a graczem z full isem?

balans klas jest?

Daggerem easy ogarnę expa bisie bossów itp bez żadnego buffa? 

Jakiś ts serwerowy jest?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jak dla mnie to za duzo rzeczy w is - 6/7 bony, klasowe pety, nowe kd, reset skilli, chyba kazdy ulepszacz a do tego przedmioty do jakiejs wazniejszej misji, nie zagoszcze u was lecz zycze powodzenia.

sygnatura.png

Opublikowano

dziala, zapisalo Ci cookie jak byla off, uzyj ctrl + f5 lub inna przegladarke

Wszystko ok bo przybywa po 10 kont na minute

15min panowie i panie

Opublikowano

No jakoś nie chce mi się wierzyć że jest już prawie 6 tysięcy pobrań klienta hmm...

Z tym isem to chyba lekka przesada wjebaliście tam cały serwer :P 

​a tak wgl duża będzie różnica w pvp między graczem bez isa a graczem z full isem?

balans klas jest?

Daggerem easy ogarnę expa bisie bossów itp bez żadnego buffa? 

Jakiś ts serwerowy jest?

Pamiętaj MPC nie jest jedyną kolebką życia wszystko nie obraca się według tego forum,zapewne część wiary,zdołała dowiedzieć się o serwerze z innych źródeł.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

dziala, zapisalo Ci cookie jak byla off, uzyj ctrl + f5 lub inna przegladarke

Wszystko ok bo przybywa po 10 kont na minute

15min panowie i panie

Nic nie pomaga dalej error 522

Opublikowano

Nic nie pomaga dalej error 522

Mi działa wyczyść historie i ciasteczka w przeglądarce,jeśli tego oczywiście nie zrobiłeś a jeśli tak to nie wiem odnośnie twojego problemu.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

nie dziala miwasza strona ciagle error jakis z wasza strona .. czyscilem pliki  i tez nidziala z innych przegladarek tez ;/ 

sorki juz dziala  ;]

Venum

Opublikowano

Mi działa wyczyść historie i ciasteczka w przeglądarce,jeśli tego oczywiście nie zrobiłeś a jeśli tak to nie wiem odnośnie twojego problemu.

jak komus nie dziala www to wcisnac ctrl + f5 w karcie z ta www

Opublikowano

Więc tak wrażenia z serwera,okienka są szpetne odnośnie opisów itemów,rly? jak sprzedaje sztabki 2kk to otrzymuje +/- 1,6kk? Hełm na 41 poziom od razu na start a na 1 lvl powinien być no no jeśli to jest zapięte na guzik to gratulacje.

Edit: Pomyleni instruktorzy smoka daje moc leczenia,moc leczenia daje smoka .... -.-

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Więc tak wrażenia z serwera,okienka są szpetne odnośnie opisów itemów,rly? jak sprzedaje sztabki 2kk to otrzymuje +/- 1,6kk? Hełm na 41 poziom od razu na start a na 1 lvl powinien być no no jeśli to jest zapięte na guzik to gratulacje.

zle wpisalem id helmy, poprawie to, jak i sprzedawanie sztabek

Opublikowano

6k pobrań klienta  a na serwie raptem 200 osób   ^^  ^^  ^^ 

Tak reklamowany pet na start... nie daje nic, żadnych bonów - jest czysty jak łza - można go sobie wywalić na glebę ;p Po 10 min już znalazłem buga na którym można się dopchać hajsem. 

Wywaliłem z kompa, bo szkoda czasu. 

Serwer jest śmieszny ;) ;) Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

strona serwera padla

jaki masz bład, wcisnij ctrl + f5, wyczysc ciasteczka

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

robilem to pisze ze moze jest serwer przeciazony

Tak reklamowany pet na start... nie daje nic, żadnych bonów - jest czysty jak łza - można go sobie wywalić na glebę ;p Po 10 min już znalazłem buga na którym można się dopchać hajsem. 

6k pobran jest ale moze maja to samo co ja nie chce dzialac klient gry blad jest 2 razy pobieralem teraz chce 3 raz ale strona padla

Opublikowano

Musisz kliknac na peta i dodac mu bon....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...