Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum będzie dostępne przez startem, Niestety sprzedaż yangów będzie zabroniona no ale jak wiecie nie każdego się dopilnuje:)

To p******e nie gram bo kto gra dla przyjemności w metka :D wole dorobić sellając no nic nie zawitam :)

22695116389755711104.gif

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To p******e nie gram bo kto gra dla przyjemności w metka :D wole dorobić sellając no nic nie zawitam :)

No widzisz raczej osoby które chcą sobie dorobić na yangach grają na serwerach gdzie nie można sellać eq jak i itemów mniejsza konkurencja = większy zarobek no ale jest i ryzyko stracenia wszystkiego, no ale kto jak uważa.

Opublikowano

Forum będzie dostępne przez startem, Niestety sprzedaż yangów będzie zabroniona no ale jak wiecie nie każdego się dopilnuje:)

A sprzedawanie postaci chociaż?

Każdy normalny człowiek, który ma przyjemność z gry.

Opublikowano

No widzisz raczej osoby które chcą sobie dorobić na yangach grają na serwerach gdzie nie można sellać eq jak i itemów mniejsza konkurencja = większy zarobek no ale jest i ryzyko stracenia wszystkiego, no ale kto jak uważa.

Ja mam swoje zdanie :P Ale ogólnie stwierdasz że jak wystawie np 5kkk na Allegro i bd mial 30 kont z podzielonymi yangami to to przejdzie? :D

A sprzedawanie postaci chociaż?

Każdy normalny człowiek, który ma przyjemność z gry.

Wiesz jak napisałem ja gram dla dorobienia troche kasy nie dla przyjemności :P 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Na pga ocenimy czy to jest kłamstwo, jeśli nie będzie to twoja głowa będzie tak sina jak twoje palce od pisania negatywnych komentarzy na mpcforum !!,

PS. Mnie też pobijesz na PGA? :D

Serwera nie polecam.

Polecam : Zrób fioletowy podkład i makijaż :P nie będzie widać jak cię pobije ;d 

Nie polecam serwer kolejny tylko dla zarobków! Nawet pety na czas świadczą o tym!

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Serwer spoko, tylko lipa z stami zbr i broni... na każdym serwie są te same... nie zagram ale powodzenia ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Zadecydowaliśmy że Panowi z kanału Malyszsquad a dokładniej Małyszowi nie przydzielimy Gma z powodów jego zachowania na tym forum i nie możemy sobie pozwolić aby jego zachowanie wyglądało identycznie w stosunku do naszych graczy, GMami pozostaną nasi zaufani znajomi którzy za opłatą będą sprawowali swoją funkcję w bardzo godny sposób.

Polecam : Zrób fioletowy podkład i makijaż :P nie będzie widać jak cię pobije ;d 

Nie polecam serwer kolejny tylko dla zarobków! Nawet pety na czas świadczą o tym!

widać że nawet nie czytałeś dokładnie prezentacji która znajdywała się w zapowiedziach, Pety są przyznawane na stałe i o wiele taniej niż na poprzedniej odsłonie.

Opublikowano

Nie podoba mi sie ze pod isa i ze to medium   Jak by easy i pety itp na stale to moze bym i wbil :) Ale zobaczy i brak reklamy ni nic moze z 200 osob bedzie NIE POLECAM

Pety jak i kostiumy będą na stałe i są jeszcze o wiele tańsze przeczytajcie posta na FB!!!

A co do reklamy to jak na razie jeszcze pełna nie wystartowała a już mamy kont założonych w okolicach 1300.

Opublikowano

Zadecydowaliśmy że Panowi z kanału Malyszsquad a dokładniej Małyszowi nie przydzielimy Gma z powodów jego zachowania na tym forum i nie możemy sobie pozwolić aby jego zachowanie wyglądało identycznie w stosunku do naszych graczy, GMami pozostaną nasi zaufani znajomi którzy za opłatą będą sprawowali swoją funkcję w bardzo godny sposób.

widać że nawet nie czytałeś dokładnie prezentacji która znajdywała się w zapowiedziach, Pety są przyznawane na stałe i o wiele taniej niż na poprzedniej odsłonie.

Wierzymy w to bardzo xp Czy testowaliście sklepy offline?

Opublikowano

Wierzymy w to bardzo xp Czy testowaliście sklepy offline?

Tak, sklepy zostały przetestowane w 100% więc nie ma mowy aby wynikły jakiekolwiek powiązane z nimi bugi.

Opublikowano

Tak jak na kilku innych serwerach nie przydzielali mu 'niby' gm'a xp 

Powodzenia

Opublikowano

z tymi ku to lipa czyli  przy 50% to od 40 do 60 ku na jeden skill  to przydało by się dodać wymianę ku tak jak na jednym z serwerów 5ku wymieniałeś na 1 losowe ku grałeś mentalem i z tych 5ku dostałeś losowe 1 ku dla twojej profesji tu akurat dla mentala, lub zwiększcie chociaż do 70%  to może sie zmieści między 30 a 40ku, nawet jeśli by weszły wszystkie ku pod rząd to 60h czyli gracz który ma czas (nie chodzi do szkoły anie do pracy)to przeczyta z 8/9 ku dziennie a ten co niema czasu to 4/5 czyli ten pierwszy będzie robił skil 4 dni a drugi 6 jeśli wszystkie ku wejdą  obu  a ten co bije w topkę to na 75/80lvl to dopiero skil na G1 wbije, zazwyczaj tak jest na medium/hard gram na privach od 2009r więc nie jestem jakimś wróżbitą ale wiem z doświadczenia. 

zxc

Opublikowano

z tymi ku to lipa czyli  przy 50% to od 40 do 60 ku na jeden skill  to przydało by się dodać wymianę ku tak jak na jednym z serwerów 5ku wymieniałeś na 1 losowe ku grałeś mentalem i z tych 5ku dostałeś losowe 1 ku dla twojej profesji tu akurat dla mentala, lub zwiększcie chociaż do 70%  to może sie zmieści między 30 a 40ku, nawet jeśli by weszły wszystkie ku pod rząd to 60h czyli gracz który ma czas (nie chodzi do szkoły anie do pracy)to przeczyta z 8/9 ku dziennie a ten co niema czasu to 4/5 czyli ten pierwszy będzie robił skil 4 dni a drugi 6 jeśli wszystkie ku wejdą  obu  a ten co bije w topkę to na 75/80lvl to dopiero skil na G1 wbije, zazwyczaj tak jest na medium/hard gram na privach od 2009r więc nie jestem jakimś wróżbitą ale wiem z doświadczenia. 

aby wbić skilka na G trzeba 30 Ku do tego skil może wejść od m7 już na G, myślimy że to bardzo wygodne rozwiązanie ale też coś będą warte księgi.

To jest ten Małysz admin serwera MorieS ?

https://youtu.be/M1OzdbBW3cE

Ten Pan miał być u nas GMem ale niestety na razie odpuścimy go sobie ze względu na jego zachowanie, będzie tylko nagrywał.

Opublikowano

Jak on będzie Gm to raczej nie zagram 

Nie wiem czy wiesz ale on już nie jest w żaden sposób powiązany z administracją jedynie tylko mamy zakupioną u niego reklamę.

Opublikowano

Prezentacja nawet ładna, czytelna. 

Serwer też wygląda dobrze, jeśli nie padnie od razu po starcie - oczywiście zagram. 

Powodzenia! ;) 

~ ~

Opublikowano

aby wbić skilka na G trzeba 30 Ku do tego skil może wejść od m7 już na G, myślimy że to bardzo wygodne rozwiązanie ale też coś będą warte księgi.

a mógł byś podać tabele ile ku na M ile jest potrzebne no i tabele z bonami np do zbroi 

zxc

Opublikowano

a mógł byś podać tabele ile ku na M ile jest potrzebne no i tabele z bonami np do zbroi 

30 Ku do G trzeba i z m7 już może wejść na G

Opublikowano

30 Ku do G trzeba i z m7 już może wejść na G

Ale te bonusy moglibyście podać, bo już kilka osób się o Was o to pytało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...